- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi serenaysero
Gözün aydın canım2.5 haftalık hamileymişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım2.5 haftalık hamileymişim
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin beta kaç çıktı kuzumHastanede daha çabuk çıkıyoda o kadar halsizimki gidemedim sağlık ocağı yakın diye oraya gittim ☺ Sabaha kadar uyuy
Çok teşekkürler çıktı 2.5 haftalık hamileymişim
2.5 haftalık hamileymişimCanim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım
1006.3Yaaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin beta kaç çıktı kuzum
AminYaaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin beta kaç çıktı kuzum
Çok yüksek çıkmış 2.5 haftalığa göre öyle değil mi benim 128 çıktı doktor 4 haftalık olabilir dedi1006.3
Ayyyyyy süper bir haber buu canimmm tebrikler çok sevindim senin adına kutlamalar başlasın ❤❤❤2,5 haftalık hamileymişim canım
Kim mutsuz hanii?kimse mutsuz değil bu akşam çiçeği burnunda hamilemiz var aramizda artık..bizlerde böyle mujdeli haberler verecegimiz günleri sabırla bekleyeceğiz Allahım ne zaman isterse gönderecek kuzularımıziYaa tebrik ederim ne güzel
Darısı bize olsun bebek bekleyenlere. Ben de 4 gün geciktim ama kan testim 0.10 öyle mutsuzum ki..
Mutsuzum ama umutsuz değilim. En güzelini Rabbim bilir inşallah en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin sağlıklı hamilelikler nasip etsinKim mutsuz hanii?kimse mutsuz değil bu akşam çiçeği burnunda hamilemiz var aramizda artık..bizlerde böyle mujdeli haberler verecegimiz günleri sabırla bekleyeceğiz Allahım ne zaman isterse gönderecek kuzularımızi
İşte böyle yaaa harikasın aminn canimMutsuzum ama umutsuz değilim. En güzelini Rabbim bilir inşallah en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin sağlıklı hamilelikler nasip etsin
İşte böyle yaaa harikasın aminn canim
Hamileymişim 2.5 haftalıkN’aptınız test sonucu ne oldu ?
En yakın zamanda inşAllah sizde mutlu haberi alırsınız ÜzülmeyinYaa tebrik ederim ne güzel
Darısı bize olsun bebek bekleyenlere. Ben de 4 gün geciktim ama kan testim 0.10 öyle mutsuzum ki..
İnşAllah bütün bekleyenlerin mutlu haberini alırızKim mutsuz hanii?kimse mutsuz değil bu akşam çiçeği burnunda hamilemiz var aramizda artık..bizlerde böyle mujdeli haberler verecegimiz günleri sabırla bekleyeceğiz Allahım ne zaman isterse gönderecek kuzularımızi
Ayyyy canim benim yaaa cok sevindim rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin balimm2.5 haftalık hamileymişim
Teşekkür ederim inşallah ya aminn dua edinEn yakın zamanda inşAllah sizde mutlu haberi alırsınız ☺ Üzülmeyin
Çok sevindim cnm bende dün hassas test yaptım yine çıkmadı ama hala hasta olmadım birde böyle yürüdüğümde falan elim ayağım boşalıyor midem bulanıyor gibi oluyorum anlamadımHamileymişim 2.5 haftalık