• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim?

Hastanede daha çabuk çıkıyoda o kadar halsizimki gidemedim sağlık ocağı yakın diye oraya gittim ☺ Sabaha kadar uyuy

Çok teşekkürler çıktı 2.5 haftalık hamileymişim ❤️
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin 😍 beta kaç çıktı kuzum

Yaa tebrik ederim ne güzel 🤗
Darısı bize olsun bebek bekleyenlere. Ben de 4 gün geciktim ama kan testim 0.10 öyle mutsuzum ki..

2,5 haftalık hamileymişim canım 😍
Ayyyyyy süper bir haber buu canimmm tebrikler çok sevindim senin adına :halay::halay::KK68:kutlamalar başlasın ❤❤❤
Maşallah maşallah maşallah
Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim tekrar tebrikler..
Ee eşin biliyor mu nasil verdin bu mujdeli haberi anlat hele😊

Yaa tebrik ederim ne güzel 🤗
Darısı bize olsun bebek bekleyenlere. Ben de 4 gün geciktim ama kan testim 0.10 öyle mutsuzum ki..
Kim mutsuz hanii?kimse mutsuz değil bu akşam 😉😉çiçeği burnunda hamilemiz var aramizda artık..bizlerde böyle mujdeli haberler verecegimiz günleri sabırla bekleyeceğiz Allahım ne zaman isterse gönderecek kuzularımızi😉😉

Kim mutsuz hanii?kimse mutsuz değil bu akşam 😉😉çiçeği burnunda hamilemiz var aramizda artık..bizlerde böyle mujdeli haberler verecegimiz günleri sabırla bekleyeceğiz Allahım ne zaman isterse gönderecek kuzularımızi😉😉
Mutsuzum ama umutsuz değilim. En güzelini Rabbim bilir inşallah en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin🙏 sağlıklı hamilelikler nasip etsin🙏 🥰

Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim testlerim silik cizgi cikiyordu kanda 5.3 çıktı sonra adet oldum ve 0.0 a düşmüştü bu ayda adetim 3 gun gecti dun test yaptim yine silik cizgi çıktı sizce bugun bir test daha yapayim mi her gun iki katina cikiyormus ya degerler sizce pozitif cikar mi

Back