• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilelik belirtisi mi başka bisey mi?

Yeni-Gelin92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
94
44
3
32
Selam arkadaşlar. Az önce üye oldum bu soruyu sorabilmek icin sizden ricam sadece soruma cevap yazabilecekler yazsın , yargılayacak olanlar lütfen beni kirmayin. 10 aylık evliyim adetim pek düzenli değildir. Her ay olurum ama hep 2-3 gün gecikmeyle. Bu ay ayin 9 da adet oldum ve 12 de eşimle birlikteliligimiz oldu korunmadan. İlk defa oluyor. 13 de lekelenmelerim kalmıştı sadece ve 14 tamamen temizlendi. Son günlerde sürekli basım agriyor hafif dönüyor. Kasiklarimda adet olacak gibi agri var ve kasılıyor suan bile. Sizce hamile olabilir miyim? Yoksa sacmaliyor muyum?

Daha adetine var bide yumurtlama dönemine pek uymuyo birlikte olmanız yine de nasip tabi vardır inşallah yumurtlama döneminde olabilirsin o zamanda kasık agrısı yapar

Daha adetine var bide yumurtlama dönemine pek uymuyo birlikte olmanız yine de nasip tabi vardır inşallah yumurtlama döneminde olabilirsin o zamanda kasık agrısı yapar
İşin açığı ben hiç anlamıyorum böyle şeyleri çok teşekkür ederim. Bir yanım çok istiyor diğer yanım korkuyor sorumluluktan.

Back