Sizce hamile olabilirmiyim ?

armaganei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
28
7
1
33
Merhabalar Testi Bu sabah yaptım ikinci çizgi çok açık pembe şeklinde belli oldu sizce hamile olabilirmiyim?

Eklentiler

• 1A4D56DD-7474-493A-B0B9-D44D722BC249.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 96
Bence hamilesin hastaneye gidip kan vermelisin benimde böyle çıkmıştı 2 testimde ve hamileydim

İnşallah hamileyimdir çok istiyorum cünkü yarın tekrar erken gebelik testinden yapıp sonra kan vermeye gitsem olurmuki
Olur tabi benimde hafta sonuna denk gelmişti heyecandan kan vermeye gidene kadar 3 tane yapmıştım test

adetin geçti mi yoksa var mı daha
Bu ay adetimi 2 gün geç oldum ama sürekli mide bulantısı halsizlik siskinlik oldu . 16/18 Ocak arası adet olmustum 1 gün sonra karnımda çok şiddetli kramp eşliğinde koyu kırmızı renginde hafif kanamam oldu 3 gün sürdü bugün test yapayım dedim böle çıktı.

hayırsılısı olsun hadi kan verde kesinleştir.

Testi bi daha yaptım ikinci çizgi çıktı sonra kayboldu hiç bişey anlamadım adet günümü bekliyorum olmazsam kan vermeye gidicem :)
Bence de o zaman git :) Benimde adetim 1 gün geçti göğüslerimde belirti var gerçi zaten korunma olduğu için olmam diye düşündüm ama midem de bir tuhaf. Ben bu 1 sene olsun istemiyorum yeni evliyiz hem.. Adet olsam da bu kuruntudan kurtulsam diye bekliyorum bende

Bizde yeni evliyiz yumurtlama günü ve devamında hep ilişkimiz oldu 10 gün filan sürdü sonrasında adet gördüm ama 2 gün geçtikten sonra . Adet bitikten sonra karnıma kramp girdi ve hafif koyu kırmızı kahverengimsi 1 ,2 damla şeklinde akıntı oldu ben hamile olmak istiyorum ama hayırlısı olsun artık :)

Bilmiyorum olma ihtimalin vardır istiyorsan korunmuyorsundur da benim yoktur dimi :)

Bilmiyorum olma ihtimalin vardır istiyorsan korunmuyorsundur da benim yoktur dimi :)
Biz hiç korunmuyoruz olursa olur artık :) bendede belirtiler var midem bulanıyor halsizlik var sürekli uyumak istiyorum sigara içiyorum normalde ama sigaradan bile artık midem bulanıyor .sizde korunuyormuşsunuz olmaz heralde ama bellide olmaz nasipte varsa gelir :)

Belirtilerin nelerdi cnm
Bende aslında tam adet olma belirtileri var. Günü gününe olurum hep dün olmam gerekirdi ama olmadım. Bu sabah ta midem bulandı, birde nedense burnum kanadı. İşyerinde de biraz midem bulandı şüphe ettm ama sanmam heralde 2 güne kadar olurum adet..

Midem bulanıyor halsizlik var adetim geç oldu sonrasında karnıma kramp girdi ve kahverengi açık kırmızı şeklinde akıntım oldu .
Halsizlik bende de var hatta kahverengi leke bende de geldi habire adetime de sadece 1 gün kaldı. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım bence test yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…