• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim ? ( Resimli)

Selam kızlar ben biraz kendimden bahsedicem Bilginize ihtiyacım var benim regl 11 gün geçti ilk kez 1 hafta önce kadın doğuma gittik eşimle alttan baktı rahim aşırı kalın sanki hamile kadının rahmine bakıorum dedi kan testi istedi kan tahlili yaptirdik heyecanla bekledik Sonuç mu Sonuç KOCA BİR 0.23 NEGATİFF ağladım doktora gösterdik bekleyelim geç dollenmedir dedi 7 gün oldu hala yok gelen giden dün sabah predictorle test yaptım bir bakarslmisiniz

Eklentiler

• 20140824_081137.jpg
    20140824_081137.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 58
geç döllenme olmuş olabilir mi canım, hastane varsa yakınında bi daha kan testi yaptır derim,

ama bu işlerde belirleyici hep göğüsler oluyor memişlerdeki şişliğin devam ediyorsa bi kan daha ver derim,

Selam kızlar ben biraz kendimden bahsedicem Bilginize ihtiyacım var benim regl 11 gün geçti ilk kez 1 hafta önce kadın doğuma gittik eşimle alttan baktı rahim aşırı kalın sanki hamile kadının rahmine bakıorum dedi kan testi istedi kan tahlili yaptirdik heyecanla bekledik Sonuç mu Sonuç KOCA BİR 0.23 NEGATİFF ağladım doktora gösterdik bekleyelim geç dollenmedir dedi 7 gün oldu hala yok gelen giden dün sabah predictorle test yaptım bir bakarslmisiniz
canım senin yaşadıklarını birebir bende yaşadım bu ay hatta adetim 45. günde geldi ve doktor banada öyle demişti ve test bendede çok silik çıkmıştı ama işte bu gün adet oldum umarım sen olmazsın ve gebelik vardır merak ettim sonucu yazarsan sevinirim...bundan sonra doktorlara hiç güvenmicem banada hamile olabilirsin demişlerdi....

canım senin yaşadıklarını birebir bende yaşadım bu ay hatta adetim 45. günde geldi ve doktor banada öyle demişti ve test bendede çok silik çıkmıştı ama işte bu gün adet oldum umarım sen olmazsın ve gebelik vardır merak ettim sonucu yazarsan sevinirim...bundan sonra doktorlara hiç güvenmicem banada hamile olabilirsin demişlerdi....

Canım bende dün regl oldum :KK43: çok ağladım şu testlere guvenmiycem artık silik hep çıktı ve regl oluyorum. Sıkma canını şekerim ben yarin sabah doktora gidicem 3.günü hormon ve muayne olucam yumurta kalite ve geliştirici bişiler yapacamdedi benimde ilk kez 41.gunde geldi normalde 30. 32 en fazla :(

geç döllenme olmuş olabilir mi canım, hastane varsa yakınında bi daha kan testi yaptır derim,

ama bu işlerde belirleyici hep göğüsler oluyor memişlerdeki şişliğin devam ediyorsa bi kan daha ver derim,

Regl oldum şekerim artık idrar testlerinde güvenim kalmadı Sağol yazdığın için bana

Adetıme az kaldı 3 gun falan var kasıklarımda batma var bel ağrımda var akıntımda çoğalmaya v
Basladı sankı hamılemıyımdir

Merhaba kesin sonucu alicak zamana kadar kendinizi odaklamayin uzmeyin hamile kalma fikrini kafanizdan atmadan hamile kalamassiniz bu sadece sizde stress yaratir sirf stres yuzunden bile hamile kalamayabilirsiniz sadece sabirli olun surekli test yapip kendinizo ve esinizi yipratmayin ayni seyleri bende yasadim kafamdan olsada olur olmasada dedgm ay hamile kaldim rahat olun uzulmeyin once sizz..

Merhaba kesin sonucu alicak zamana kadar kendinizi odaklamayin uzmeyin hamile kalma fikrini kafanizdan atmadan hamile kalamassiniz bu sadece sizde stress yaratir sirf stres yuzunden bile hamile kalamayabilirsiniz sadece sabirli olun surekli test yapip kendinizo ve esinizi yipratmayin ayni seyleri bende yasadim kafamdan olsada olur olmasada dedgm ay hamile kaldim rahat olun uzulmeyin once sizz..
Aslında bu ay pek umudum yok.ama bısey oluyo umutlaniyorum ıns olmustur dıye 14 gun once yerleşme kanaması gibi kanamam da oldu ona dayanarak bırda kasıklarımda ve belimde agrı var onları da geçtim akıntım yoktu olmaya basladı ister istemez düşünüyosun.tabiki cok etkılıyo stres bılıyorum cok haklısın ama ben hırsızı bırakıyom hırsız benı bırakmıyo :))

Aslında bu ay pek umudum yok.ama bısey oluyo umutlaniyorum ıns olmustur dıye 14 gun once yerleşme kanaması gibi kanamam da oldu ona dayanarak bırda kasıklarımda ve belimde agrı var onları da geçtim akıntım yoktu olmaya basladı ister istemez düşünüyosun.tabiki cok etkılıyo stres bılıyorum cok haklısın ama ben hırsızı bırakıyom hırsız benı bırakmıyo :))
Anliyorum neler hissettiginizi bende yasadim hepimiz yasiyoruz ama iste o sekilde insan cok yipraniyor en yakin zamanda insallah Allah bir bebek nasip eder size ve sizin gibi tum kadinlara.hepimiz hamiş olalim :)

Canım bende dün regl oldum :KK43: çok ağladım şu testlere guvenmiycem artık silik hep çıktı ve regl oluyorum. Sıkma canını şekerim ben yarin sabah doktora gidicem 3.günü hormon ve muayne olucam yumurta kalite ve geliştirici bişiler yapacamdedi benimde ilk kez 41.gunde geldi normalde 30. 32 en fazla :KK43:
aynı durumdayız ama ben tadavi olmak istemiyorum biraz kafamı dinlemek istiyorum 45 gün adet olmayı bekledim ümitlenmedim desem yalan olur ama adet oldum o yüzden çok canım sıkkın şimdi ara vermek istiyorum biraz

merhaba canım kuzenim regl olması gereken gün test yaptı evde 2.çizgi silikti ama senin ki kadar değil biraz belli oluyordu yanı, ertesi gün bthcg yaptırdı 436 çıktı.4 haftalık hamile şuan Sen en iyisi regl geçtikten bir iki gün sonra kan testi yaptır en garantisi o.benim de regl me 9 gün var heyecanla bekliyorum.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah:)

aynı durumdayız ama ben tadavi olmak istemiyorum biraz kafamı dinlemek istiyorum 45 gün adet olmayı bekledim ümitlenmedim desem yalan olur ama adet oldum o yüzden çok canım sıkkın şimdi ara vermek istiyorum biraz

Sen bilirsin bebeğim inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olsun eşim çok istekli bende istiyorum bu sabah klomen e başladım. 5 gün icicem perşembe doktor çağırdı yumurtalik ölçümü yapilacak bakalım kismet ama bende umitlendim 42.gude oldum ilk defa ..

Back