• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim ? ( Resimli)

Canım yazdıkların dikkatim
bos bosuna kan verip durma bekle 2 ay dolana kadar ancak belli oluyor ben 2 aylik gittim 7 haftalik dedi herseyini ayni anda gorduk ilk bebekte durmadan kan verip durdum stres bekle bence
Canım yazdıkların dikkatimi çekti de hamileliğini geç öğrenmişsin benimde bu gün39. Gün oldu kan verdim negatif doktor adet söktürücü ilaç verdi kararsızım kullanıp kullanmamakta acaba diyorum biraz daha mı beklesem sen kdçıncı günde öğrendin

Ya eczaneden aldığımız testler yanıltabiliyor ama kan yanıltmaz bence.. Sonuçta hormonların her gün yükseliyor hamile kaldığında.. Yani 2.3 gün desen belki dicemde , 39 gün diosun.. :/
İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinide alırız

Canım yazdıkların dikkatimi çekti de hamileliğini geç öğrenmişsin benimde bu gün39. Gün oldu kan verdim negatif doktor adet söktürücü ilaç verdi kararsızım kullanıp kullanmamakta acaba diyorum biraz daha mı beklesem sen kdçıncı günde öğrendin

Sanırım adet düzentiszligin var ? Adet olamıyorusn galıba.. o yuzden gecıkme olmus doktorda sokturucu vermıss sana.
Zaten kan da aldıırıp bakmıssın . Negatif diyorsun .Gebelık yok . o yzuden kullan ılacını ıstersen .Rahatlarsın

umarım en kısa sürede hamile kalırsın canım benim bende senin gibi uğraşıyorum 2 gün evvel aynen senin gibi predictor erken gebelik testi yaptım tek çizgiyi gördüm oturdum popişin üstüne bende yarın hastalanıcam bekliyorum ... ovulasyon testi aldım 20 lik paket bakalım umutlar eylüle :KK19:

Insallaah canım .Benımde dilegim bu.. Allah yuzumuze gülsün saglıklı bebekler nasıp etsın..

Canım inan çok üzüldüm,hayırlısı olsun diyelim seni çok iyi anlıyorum bende bu ay yine doktora gitmeyi düşünüyorum.Artık eylül ayına kaldı umutlar nasıl olsa günümüz aynı sayılır...

Evet canım .Cok yakın tarıhlerımız .28 gunde bır oldugum ıcın bu ay 20 Agustos da oldum .
Diğer ay 18 Eylulde olmayacagım :) :) ( olumlu düşünelim )

Sanırım adet düzentiszligin var ? Adet olamıyorusn galıba.. o yuzden gecıkme olmus doktorda sokturucu vermıss sana.
Zaten kan da aldıırıp bakmıssın . Negatif diyorsun .Gebelık yok . o yzuden kullan ılacını ıstersen .Rahatlarsın
hayır aslında adetlerim hiç düzensiz değildir yani ilk defa gecikiyor bir oğlum var ve ona doğum yaptığımda bile gecikmedi ilk defa 39. gün ve adetim gelmedi o yüzden kafam hiç rahat değil belkide hamile olabilirim diye düşünmeden edemiyorum yani geç döllenme gibi

hayır aslında adetlerim hiç düzensiz değildir yani ilk defa gecikiyor bir oğlum var ve ona doğum yaptığımda bile gecikmedi ilk defa 39. gün ve adetim gelmedi o yüzden kafam hiç rahat değil belkide hamile olabilirim diye düşünmeden edemiyorum yani geç döllenme gibi
Canim hiç acele etme dediğin gibi geç döllenme olabilir benimki geç dollenmeydi adetim 40 gün geçmişti ozaman çıkmıştı kanda 5 haftalik ti.ama ben hamile değilim diye hiç dikkat etmedim ve düşük yaptım. Böyle şeyler olabiliyor canım.sokturucuyu iç zaten hamileysen yinede kanaman olmaz. Değilsen hemen adet olursun

Canim hiç acele etme dediğin gibi geç döllenme olabilir benimki geç dollenmeydi adetim 40 gün geçmişti ozaman çıkmıştı kanda 5 haftalik ti.ama ben hamile değilim diye hiç dikkat etmedim ve düşük yaptım. Böyle şeyler olabiliyor canım.sokturucuyu iç zaten hamileysen yinede kanaman olmaz. Değilsen hemen adet olursun
bende diyorum ki 2 gün daha bekleyip tekrar gebelik testi yapıp öyle içieyim diyorum çok canım sıııkılıyor bu durumdan sana da çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar nasipolur ve bu sonuna kadar sağlıkla sürer teşekkür edrim cevapladığın için..

Cok üzüldüm cnm benim.ya. senide umutlandirarak uzduysem özür dilerim..Ama guzel haber gelecekbak inaniyorum. Sende.moralini yüksek tut. Sağlıklı gebelik olsun hayırlı evlat olsun ins

Insallaah canım .Benımde dilegim bu.. Allah yuzumuze gülsün saglıklı bebekler nasıp etsın..

Evet canım .Cok yakın tarıhlerımız .28 gunde bır oldugum ıcın bu ay 20 Agustos da oldum .
Diğer ay 18 Eylulde olmayacagım :) :) ( olumlu düşünelim )

Bende inşallah 18 eylül de olmayacağım: ) canım sen herhangi bir tedavi falan görüyor musun?Ben bu ay yine doktora gitmeyi düşünüyorum,bu zamana kadar hiçbir ilaç kullanmadım...

Bende inşallah 18 eylül de olmayacağım: ) canım sen herhangi bir tedavi falan görüyor musun?Ben bu ay yine doktora gitmeyi düşünüyorum,bu zamana kadar hiçbir ilaç kullanmadım...

Canım daha once doktora gıttım .

Yumurtlama takıbım yapıldı .. Ozmanda bı gebelık olmamıstı .(1 ay yaptırmıstım sadece + catlatma ıgnesıde olmustum o ay ) bı sonuc almamıstım .
Rutın doktor muayenelerım oluyor.
Gecen gıttım rahım fılmıde cektırdım emın olayım dıye. Onda da sorun yok .tupler acık . yumurtlamada sorun yok . Esımın semen testı ıyı . Benım hormon testlerım temız cıktı .bı sorun olusmadı cok sukur . Hersey normal cok sukur .

O yuzden ılac tedavısı vs bıseye baslamadım. Adet bıtsın kısa sure sonra yıne doktora gıdecegım . Belkı bı yardımı dokunur. Bılmıyorum .

Bugunde sabah kan verdım .Prolaktın hormonuna bakılsın dıye .Onu yaptırmamıstım. Yuksek cıkması gebelıge engel cunku .Yuksek cıkarsa ılac verıp düşürtüyolar.

Cok üzüldüm cnm benim.ya. senide umutlandirarak uzduysem özür dilerim..Ama guzel haber gelecekbak inaniyorum. Sende.moralini yüksek tut. Sağlıklı gebelik olsun hayırlı evlat olsun ins

Yok canım Allahtan umutlu degıldım .Sadece sasırmıstım .Olsaydı suprız olurdu .
Insallah bı dahakı aya..
Allah once saglıklı evlat , sonra hayırlı evlat nasıp etsın . Hep bunu soyler bunu bılırım ..

Evet o zman dogru .Bence bıraz daha bekle ..

ben idrar testi yaptim pozitif cikti o yuzden bekleyip gittim 2 bebektede oyle yaptim senin ki farkli bir durum

Kızlar halen hastalanmadım Oysaki dün hastalanmam gerekiyordu pazara kadar bekleyeceğim Pazartesi yada salı hala hasta olmadıysam hastaneye gidip kan testi yaptırıcam Allah hepinizden
Razı olsun destekleriniz dualarınız ve paylaşımlarınız için sonuçu paylaşıcam sizle

Benimde aynisi oldu hemen bir test daha al pahali olanlardan 10 tl civari 2.testte kesin sonuc cikar

Back