• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim ? ( Resimli)

Merhaba arkadaslar
Adetıme 1 gun kaldı ( 19-20 agustos gıbı olacagım) . test yapmak istedim .
4 gun once yapılan testler . ılk 3-4 dakıkada silik bir cizgi ciktı . Cok umutlu olmamakla beraber heyecanlandım ... Sizceee ?
Eki Görüntüle 1220398
Canım tebrik ederim, benim de reglime bir gün kala aynen seninki gibi çok silik bir çizgi çıkmıştı:))) hemen kan testi yaptır muhtemelen beta hcgn de daha yeni yeni 100 civarı olacak...aklında bişey kalmasın.. Bebiş yolda:)))

Canım tebrik ederim, benim de reglime bir gün kala aynen seninki gibi çok silik bir çizgi çıkmıştı:))) hemen kan testi yaptır muhtemelen beta hcgn de daha yeni yeni 100 civarı olacak...aklında bişey kalmasın.. Bebiş yolda:)))

Cok silik gercekten .. Baska bır test aldım (5 liralık ) onda bırsey cıkmadı . Ama bu ılk aldıgım % 90 kesin olanda cok sılık cıktı .Anlıyamadım . 5 liralıgı adet gecıktıkten 5 ve 7 gun sonra kullanılması gerektıgı soyluyo .Benım kı adetten 4 gun once sonuc verenlerden . kafam karıstı .beklıyorum bakalım :)

Ama o hamilelik hormonunu test almasa neden 2.çizgi çıksınki bence hormonu görüp çizgi beliriyo azda olsa öyle değilmi

Öyle soyluyolar evet . sılıkte olsa cızgı varsa pozıtıf anlamına gelıyormus ama yanılma payıda var tabı.boyle sılık cıkıkta gebe olmayan cok okudugum ıcın emın olamıyorum .ınsallah vardır bırseyler

Boyle silik cizgiler cıkıpta cok yanılanları gordum .O yuzden hıc umudum yok . ama keske olsada havalara ucsam ..:KK68:

İlk defa bu aya dahil oldum ve bu ay siteye üye olup yazmaya başladım. İlk yazımda da demiştim dilerim uğurlu gelirim siz ve kendime diye inşallah hamilesindir.
Öyle soyluyolar evet . sılıkte olsa cızgı varsa pozıtıf anlamına gelıyormus ama yanılma payıda var tabı.boyle sılık cıkıkta gebe olmayan cok okudugum ıcın emın olamıyorum .ınsallah vardır bırseyler

Slm sarıyıldız ben dün regl oldum malesef, hemde 2 gün önceden umut bile edemedim, İnşallah eylül diyorum artık.Dilerim sen hamilesindir, mutlu haberini bekliyorum...

Slm sarıyıldız ben dün regl oldum malesef, hemde 2 gün önceden umut bile edemedim, İnşallah eylül diyorum artık.Dilerim sen hamilesindir, mutlu haberini bekliyorum...[/QUOTE]

aa ilk benım olmam gerekıyordu .Benden once olmuussun sen .. Insallah kumsall ..

Slm sarıyıldız ben dün regl oldum malesef, hemde 2 gün önceden umut bile edemedim, İnşallah eylül diyorum artık.Dilerim sen hamilesindir, mutlu haberini bekliyorum...

aa ilk benım olmam gerekıyordu .Benden once olmuussun sen .. Insallah kumsall ..[/QUOTE]

20 si olmam gerekiyordu 2 gün önce oldum.Sen kan verdin mi?

oooo süper benimkide öyle silikti bak 18 haftam bitti bileee
1 tane daha yap oda böyle çıkıyosa kesin hamilesin
2 test birden yanlış olmaz :KK71::KK71::KK71::KK71:

hamilesin cok yeni biraz bekle bir hafta kadar tekrar yap kirmizi cikacaktir

bos bosuna kan verip durma bekle 2 ay dolana kadar ancak belli oluyor ben 2 aylik gittim 7 haftalik dedi herseyini ayni anda gorduk ilk bebekte durmadan kan verip durdum stres bekle bence

Hayırlı olsun hamile gibisin:) benim 3 tl lik testlerdendi ve cok net pozitifi gördüm hemde adete 5 gun varken. Belirtilerim beni dahada heyecanlandırdı ve şükür ki hamileyjm degerim 47. Dilerim sende bebeğine kavusursun cnm.

Ama bence bi test yp. Acaba mi demekten kurtul. Ona göre kendine dikkat edersin ya da adeti beklersin. Ama bence poZitif:)​

Canım erken tanı testlerinden almıştın, yanılma payı çok zayıftır,kan testi yaptır çıkar mutlaka...böyle stresle beklemen de gerekmez

Evet cıgıyı gorunce dusundurdu benı . Daha once yaptılarımda hıc boyle cıkmamıstı . Bembeyaz sayfa gıbıydı .Bunda acık pembe bır cızgı gordum . Yarın sabah tekrarlım en ıyısı . Boyle cıkarsa yıne .Kan testı yaptırırım . Insallaah cıkarrr
CANIM NAPTIN TEKRAR TEST YAPTIN MI SONUCU MERAK ETTİM İNŞALLAH HAMİŞSİN :) GÜZEL HABERİNİ BEKLİYORUM...

Yasi14 Yasi14 C cencen010 derman derman Bizmut Bizmut K kumsalll85 semraanne semraanne harbikiz42 harbikiz42 fiyonkbakery fiyonkbakery @Bilgece Diamonds1907 Diamonds1907

Günaydın herkese . Pozitif düşünceleriniz için hepinize tek tek tesekkur ederim .
Bugun maalesef hasta oldum .. Ne zaman gorucem o pozitifi bilmiyorum . Herseyin hayıırlısı diyelim . Denemelere devam + doktor gözetimi ..

umarım en kısa sürede hamile kalırsın canım benim bende senin gibi uğraşıyorum 2 gün evvel aynen senin gibi predictor erken gebelik testi yaptım tek çizgiyi gördüm oturdum popişin üstüne bende yarın hastalanıcam bekliyorum ... ovulasyon testi aldım 20 lik paket bakalım umutlar eylüle :KK19:

Yasi14 Yasi14 C cencen010 derman derman Bizmut Bizmut K kumsalll85 semraanne semraanne harbikiz42 harbikiz42 fiyonkbakery fiyonkbakery @Bilgece Diamonds1907 Diamonds1907

Günaydın herkese . Pozitif düşünceleriniz için hepinize tek tek tesekkur ederim .
Bugun maalesef hasta oldum .. Ne zaman gorucem o pozitifi bilmiyorum . Herseyin hayıırlısı diyelim . Denemelere devam + doktor gözetimi ..

Canım inan çok üzüldüm,hayırlısı olsun diyelim seni çok iyi anlıyorum bende bu ay yine doktora gitmeyi düşünüyorum.Artık eylül ayına kaldı umutlar nasıl olsa günümüz aynı sayılır...

Back