- 13 Temmuz 2012
- 141
- 24
- 68
- 37
- Konu Sahibi sariyildiz
-
silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir canım ama çook silik çıkmşı. çok umutlanmamakla beraber kan tahlili verebilirsin varsa kesin çıkar.yada yarın sabah tekrarla .inşallah gönlündeki olur
Merhaba arkadaslar
Adetıme 1 gun kaldı ( 19-20 agustos gıbı olacagım) . test yapmak istedim .
4 gun once yapılan testler . ılk 3-4 dakıkada silik bir cizgi ciktı . Cok umutlu olmamakla beraber heyecanlandım ... Sizceee ?
Eki Görüntüle 1220398
adet tarihin ne zaman
Ben 3 ay önce bundan daha belirgin görüyordum. Ne kadar yaptiysam hep cikti ama yokmuş test yanlismis.
O kadar umutlanmayin yine de. Allah hayırlısıni versin..
Çok silik çıkmasıda pozitif olduğu anlamına geliyor diye biliyorm bi tanıdığımdada aynı şekilde olmştu çok silikti kanda çıktı pozitif olduğu inş öyledir sizinde..
Adetin geciksin iki gün sonra tekrar yap.. Adet yaklaşımca hormonlar bazen böyle oyun yapabilir.. Rabbim gönlüne göre versin
ben testi sabah yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı sonra işe gittim geldim akşama bi baktım silik bi çizgi vardı ne zaman oluştu bilmiyorum ama şuan hamileyim bence sizde olabilirsiniz .
hamile olabilirsin o zamn ama sen genede çok ümitlenme yanılmada olabilir adete yakın hormonlar değişe biliyo silik bi çizgi çıkıyo bi bakıyosun hamile değilsin ben çok yaşadım bunu ama hamile olduğumdada böyle oldu adet tarihinden önce silik bi ç,zgi çıkmıştı umarım hamilesindir
Bence hamilesin canim simdiden hayirli ugurlu olsun bendede ayni olmustu hata 3 gun ust uste yaptim sonunda dayanamayip kan tahlili yaptirdim ve uc haftalik hamile oldugumu ogrendim
Boyle silik cizgiler cıkıpta cok yanılanları gordum .O yuzden hıc umudum yok . ama keske olsada havalara ucsam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?