• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile olabilir miyim ? ( Resimli)

sariyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
141
24
68
37
Merhaba arkadaslar
Adetıme 1 gun kaldı ( 19-20 agustos gıbı olacagım) . test yapmak istedim .
4 gun once yapılan testler . ılk 3-4 dakıkada silik bir cizgi ciktı . Cok umutlu olmamakla beraber heyecanlandım ... Sizceee ?
gebelık test.jpg

silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir canım ama çook silik çıkmşı. çok umutlanmamakla beraber kan tahlili verebilirsin varsa kesin çıkar.yada yarın sabah tekrarla .inşallah gönlündeki olur

silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir canım ama çook silik çıkmşı. çok umutlanmamakla beraber kan tahlili verebilirsin varsa kesin çıkar.yada yarın sabah tekrarla .inşallah gönlündeki olur

Evet cıgıyı gorunce dusundurdu benı . Daha once yaptılarımda hıc boyle cıkmamıstı . Bembeyaz sayfa gıbıydı .Bunda acık pembe bır cızgı gordum . Yarın sabah tekrarlım en ıyısı . Boyle cıkarsa yıne .Kan testı yaptırırım . Insallaah cıkarrr

adetine 1 gün kala yapmışsın çok çok silik çıkması normal bekle bakalım adetin geçecekmi

Çok silik çıkmasıda pozitif olduğu anlamına geliyor diye biliyorm bi tanıdığımdada aynı şekilde olmştu çok silikti kanda çıktı pozitif olduğu inş öyledir sizinde..

Ben 3 ay önce bundan daha belirgin görüyordum. Ne kadar yaptiysam hep cikti ama yokmuş test yanlismis.
O kadar umutlanmayin yine de. Allah hayırlısıni versin..

Adetin geciksin iki gün sonra tekrar yap.. Adet yaklaşımca hormonlar bazen böyle oyun yapabilir.. Rabbim gönlüne göre versin

Merhaba arkadaslar
Adetıme 1 gun kaldı ( 19-20 agustos gıbı olacagım) . test yapmak istedim .
4 gun once yapılan testler . ılk 3-4 dakıkada silik bir cizgi ciktı . Cok umutlu olmamakla beraber heyecanlandım ... Sizceee ?
Eki Görüntüle 1220398

ben testi sabah yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı sonra işe gittim geldim akşama bi baktım silik bi çizgi vardı ne zaman oluştu bilmiyorum ama şuan hamileyim bence sizde olabilirsiniz .

adet tarihin ne zaman

yarın olmam gerekıyor. Yada sonrakı gunu (19-20 Agustos)

Ben 3 ay önce bundan daha belirgin görüyordum. Ne kadar yaptiysam hep cikti ama yokmuş test yanlismis.
O kadar umutlanmayin yine de. Allah hayırlısıni versin..

:((
Hıc umutlu degılım ınanın . Uzun sureden berı denedıgım ıcın kestım umudumu . boyle goruncede sasırdım sadece..

Çok silik çıkmasıda pozitif olduğu anlamına geliyor diye biliyorm bi tanıdığımdada aynı şekilde olmştu çok silikti kanda çıktı pozitif olduğu inş öyledir sizinde..

Evet bende oyle bılıyorum . Insallah oyledırr..

Adetin geciksin iki gün sonra tekrar yap.. Adet yaklaşımca hormonlar bazen böyle oyun yapabilir.. Rabbim gönlüne göre versin

Evet banada oyle gelıyor. Insallah gecıkırde yaparımm :))
Tşk.

ben testi sabah yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı sonra işe gittim geldim akşama bi baktım silik bi çizgi vardı ne zaman oluştu bilmiyorum ama şuan hamileyim bence sizde olabilirsiniz .

Insallaaaaaaaahh :) benım ılk 3-4 dakıkada cızgı cıktı .silik .

hamile olabilirsin o zamn ama sen genede çok ümitlenme yanılmada olabilir adete yakın hormonlar değişe biliyo silik bi çizgi çıkıyo bi bakıyosun hamile değilsin ben çok yaşadım bunu ama hamile olduğumdada böyle oldu adet tarihinden önce silik bi ç,zgi çıkmıştı umarım hamilesindir

hamile olabilirsin o zamn ama sen genede çok ümitlenme yanılmada olabilir adete yakın hormonlar değişe biliyo silik bi çizgi çıkıyo bi bakıyosun hamile değilsin ben çok yaşadım bunu ama hamile olduğumdada böyle oldu adet tarihinden önce silik bi ç,zgi çıkmıştı umarım hamilesindir

Evet sırf bu hormonlar sasırmıstır ondan boyle olmustur dıye bısey yapamıyorum .
Oylece beklıyorum bakalım . Insaaallaah dedıgın gıbıdır ..

Bence hamilesin canim simdiden hayirli ugurlu olsun bendede ayni olmustu hata 3 gun ust uste yaptim sonunda dayanamayip kan tahlili yaptirdim ve uc haftalik hamile oldugumu ogrendim

Bence hamilesin canim simdiden hayirli ugurlu olsun bendede ayni olmustu hata 3 gun ust uste yaptim sonunda dayanamayip kan tahlili yaptirdim ve uc haftalik hamile oldugumu ogrendim

Boyle silik cizgiler cıkıpta cok yanılanları gordum .O yuzden hıc umudum yok . ama keske olsada havalara ucsam ..:KK68:

Ama o hamilelik hormonunu test almasa neden 2.çizgi çıksınki bence hormonu görüp çizgi beliriyo azda olsa öyle değilmi

Back