- 14 Ocak 2023
- 13
- 7
- 6
- 28
- Konu Sahibi papatyanur27
-
testı cok kotu ısıkta cekmıssın:) bısıcik goremedım gorerek yorum yapmıyorum cızgı varsa hamılesındır ama kan vermen gerekıcek. :) bekleyebılırsen pazartesı kan ver :)merhabaa kızlar birkaç kez gebelik testi yaptım silik çıkmıştı dün erken gebelikte biraz daha belirgindi bugün normal testte daha belirgin olarak çift çizgi çıktı reglime 3 gün var sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3191519
Hamilesiniz.Adet gününğz 1 hafta falan geçsin öyle kan verin yoksa 2 günde bir yükselip yükselmediğini takip edilmesi gerekecek hiç gerek yok boşuna stress.Tebrik ederim.merhabaa kızlar birkaç kez gebelik testi yaptım silik çıkmıştı dün erken gebelikte biraz daha belirgindi bugün normal testte daha belirgin olarak çift çizgi çıktı reglime 3 gün var sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3191519
sabah olduğu için biraz karanlıktı sanırım ondan şimdi daha belirginleşmiş zaten teşekkür ederim cevabın içintestı cok kotu ısıkta cekmıssın:) bısıcik goremedım gorerek yorum yapmıyorum cızgı varsa hamılesındır ama kan vermen gerekıcek. :) bekleyebılırsen pazartesı kan ver :)
Vaar bncemerhabaa kızlar birkaç kez gebelik testi yaptım silik çıkmıştı dün erken gebelikte biraz daha belirgindi bugün normal testte daha belirgin olarak çift çizgi çıktı reglime 3 gün var sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3191519
çok teşekkür ederimHamilesiniz.Adet gününğz 1 hafta falan geçsin öyle kan verin yoksa 2 günde bir yükselip yükselmediğini takip edilmesi gerekecek hiç gerek yok boşuna stress.Tebrik ederim.
baya da net cızgıymıs :)) ınsallah saglıkla ılerlesın. yoo erken olmuyor sımdı pzartesı verırsen bı da carsamba katlanmayı gorursun :)sabah olduğu için biraz karanlıktı sanırım ondan şimdi daha belirginleşmiş zaten teşekkür ederim cevabın içinkan testi pazartesi erken olur mu aceba adet in bur gün öncesi filam oluyor
tamam çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinbaya da net cızgıymıs :)) ınsallah saglıkla ılerlesın. yoo erken olmuyor sımdı pzartesı verırsen bı da carsamba katlanmayı gorursun :)
Naptın canım kan verdin mi?tamam çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
evet verdim kan hamileyimNaptın canım kan verdin mi?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahevet verdim kan hamileyim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım :) kaç çıktı beta değerinevet verdim kan hamileyim
Evet var gözüküyor hadi hayırlısıYa bakarmısınız adetim 4 gün geçikti testim silik çıktı hamilemiyim Eki Görüntüle 3194769
Pozitif gözüküyor ama Bu test yalancı pozitif çıkarıyor canım kaset testle dene veya direkt kan ver umarım bebiş vardır hayırlısı olsunYa bakarmısınız adetim 4 gün geçikti testim silik çıktı hamilemiyim Eki Görüntüle 3194769
Teşekür ederm inşallah vardır 8 aydır bu günü bekliyorumPozitif gözüküyor ama Bu test yalancı pozitif çıkarıyor canım kaset testle dene veya direkt kan ver umarım bebiş vardır hayırlısı olsun
Cideen varmıEvet var gözüküyor hadi hayırlısı
Tabi en kesini kan dır kan ver bende testte yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda da çıktıCideen varmı
Amin canm inşalah banada dua edermisinTabi en kesini kan dır kan ver bende testte yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda da çıktıUmarım Seninledir bebişin inşallah ALLAH isdeyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?