sizce hamile miyimm

papatyanur27

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
13
7
6
28
merhabaa kızlar birkaç kez gebelik testi yaptım silik çıkmıştı dün erken gebelikte biraz daha belirgindi bugün normal testte daha belirgin olarak çift çizgi çıktı reglime 3 gün var sizce hamile miyim

testı cok kotu ısıkta cekmıssın:) bısıcik goremedım gorerek yorum yapmıyorum cızgı varsa hamılesındır ama kan vermen gerekıcek. :) bekleyebılırsen pazartesı kan ver :)

Hamilesiniz.Adet gününğz 1 hafta falan geçsin öyle kan verin yoksa 2 günde bir yükselip yükselmediğini takip edilmesi gerekecek hiç gerek yok boşuna stress.Tebrik ederim.

testı cok kotu ısıkta cekmıssın:) bısıcik goremedım gorerek yorum yapmıyorum cızgı varsa hamılesındır ama kan vermen gerekıcek. :) bekleyebılırsen pazartesı kan ver :)
sabah olduğu için biraz karanlıktı sanırım ondan şimdi daha belirginleşmiş zaten teşekkür ederim cevabın için kan testi pazartesi erken olur mu aceba adet in bur gün öncesi filam oluyor

Eklentiler

• IMG_20230114_145728.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 197
sabah olduğu için biraz karanlıktı sanırım ondan şimdi daha belirginleşmiş zaten teşekkür ederim cevabın için kan testi pazartesi erken olur mu aceba adet in bur gün öncesi filam oluyor
baya da net cızgıymıs :)) ınsallah saglıkla ılerlesın. yoo erken olmuyor sımdı pzartesı verırsen bı da carsamba katlanmayı gorursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…