- 18 Ocak 2023
- 289
- 144
- 18
- 30
- Konu Sahibi papatyanur27
-
RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOS BİRAKMASİN SENİDE SEVİNDİRİR İNŞALLAH BEN 5 yıl bekledim dua et sende namaz kıl dua etAmin canm inşalah banada dua edermisin
Amin canm inşalah banada duTabi en kesini kan dır kan ver bende testte yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda da çıktıUmarım Seninledir bebişin inşallah ALLAH isdeyen herkese versin
Amin canm inşallahRABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOS BİRAKMASİN SENİDE SEVİNDİRİR İNŞALLAH BEN 5 yıl bekledim dua et sende namaz kıl dua etMeryem suresi ni oku
Hayırlı olsunevet verdim kan hamileyim
Var canım hayırlı olsunBende var mıdır acaba adetime 1 yada 2 gün var
Var canım hayırlısi olsun geçince adetin kan ver belirtilerin ne canimBende var mıdır acaba adetime 1 yada 2 gün var
Evet varmış o gün kan testi vermiştim sonradan düşük yaşadım maalesefVar canım hayırlısi olsun geçince adetin kan ver belirtilerin ne canim
Belirtim çok belli olan sağ kasıkta kramplar batmalardı başka bişeyim yoktuVar canım hayırlısi olsun geçince adetin kan ver belirtilerin ne canim
Evet o gün kan vermiştim ve hamileymişim ama sonradan düşük yaşadımVar canım hayırlı olsunnaptın nasıl belirtiler yaşadın anlatırmısın. Benim şuan 5 gün kaldı çatlıycam meraktan. Kasıklarımda çok ince böyle cimcik ler gibi ağrı giriyo ince ince sızlıyor gibi. Aşırı gazım var. Başka da bir belirti yok.
Aa canım çok üzüldüm ya nasip kısmet canım yaEvet varmış o gün kan testi vermiştim sonradan düşük yaşadım maalesef
Üzülme Allah büyük verende o alanda oEvet o gün kan vermiştim ve hamileymişim ama sonradan düşük yaşadımbelirtim de çok belli olan sağ kasıkta kramp ve batmaydı
Canım merhaba benim de testime bakar mısınız ilk olarak gölge şeklinde vardı beklediktce bu hali aldı sizce hamile miyimTabi en kesini kan dır kan ver bende testte yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda da çıktıUmarım Seninledir bebişin inşallah ALLAH isdeyen herkese versin
İnşallah vardır umarım kucağına almak ta nasip olur ben 6 haftalık düşük yaptım 2 gün önce gözlerimin önünde hasta pedine düştü yattım 1 gece hastanede doktor sabah ultrasondan baktı birşey kalmamış dedi sıvı var dedi onuda akitacaksin dedi herşeyin hayırlısıCanım merhaba benim de testime bakar mısınız ilk olarak gölge şeklinde vardı beklediktce bu hali aldı sizce hamile miyim
Çok gecmis olsun çok üzüldüm hayirlisi olsun inşallah Allahtan umut kesilmez canımİnşallah vardır umarım kucağına almak ta nasip olur ben 6 haftalık düşük yaptım 2 gün önce gözlerimin önünde hasta pedine düştü yattım 1 gece hastanede doktor sabah ultrasondan baktı birşey kalmamış dedi sıvı var dedi onuda akitacaksin dedi herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?