sizce hamile miyimm

Tabi en kesini kan dır kan ver bende testte yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda da çıktı 💕 Umarım Seninledir bebişin 🙏🌺 inşallah ALLAH isdeyen herkese versin
Amin canm inşalah banada du
RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOS BİRAKMASİN SENİDE SEVİNDİRİR İNŞALLAH BEN 5 yıl bekledim dua et sende namaz kıl dua et 💕 Meryem suresi ni oku
Amin canm inşallah

Kızlar bügün yine test yaptım buseferde böyle çıktı hamilemiyim
20230121_110545.webp

Bende var mıdır acaba adetime 1 yada 2 gün var🙂

Eklentiler

• 9570D288-01E0-408A-BE28-F1D9A623516D.webp
    9570D288-01E0-408A-BE28-F1D9A623516D.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 99
Bende var mıdır acaba adetime 1 yada 2 gün var🙂
Var canım hayırlı olsun 🤗 naptın nasıl belirtiler yaşadın anlatırmısın. Benim şuan 5 gün kaldı çatlıycam meraktan. Kasıklarımda çok ince böyle cimcik ler gibi ağrı giriyo ince ince sızlıyor gibi. Aşırı gazım var. Başka da bir belirti yok. 😞

Var canım hayırlı olsun 🤗 naptın nasıl belirtiler yaşadın anlatırmısın. Benim şuan 5 gün kaldı çatlıycam meraktan. Kasıklarımda çok ince böyle cimcik ler gibi ağrı giriyo ince ince sızlıyor gibi. Aşırı gazım var. Başka da bir belirti yok. 😞
Evet o gün kan vermiştim ve hamileymişim ama sonradan düşük yaşadım ☹️ belirtim de çok belli olan sağ kasıkta kramp ve batmaydı

Tabi en kesini kan dır kan ver bende testte yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim kanda da çıktı 💕 Umarım Seninledir bebişin 🙏🌺 inşallah ALLAH isdeyen herkese versin
Canım merhaba benim de testime bakar mısınız ilk olarak gölge şeklinde vardı beklediktce bu hali aldı sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20230213_125423.webp
    IMG_20230213_125423.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 51
Canım merhaba benim de testime bakar mısınız ilk olarak gölge şeklinde vardı beklediktce bu hali aldı sizce hamile miyim
İnşallah vardır umarım kucağına almak ta nasip olur ben 6 haftalık düşük yaptım 2 gün önce gözlerimin önünde hasta pedine düştü yattım 1 gece hastanede doktor sabah ultrasondan baktı birşey kalmamış dedi sıvı var dedi onuda akitacaksin dedi herşeyin hayırlısı 😣

İnşallah vardır umarım kucağına almak ta nasip olur ben 6 haftalık düşük yaptım 2 gün önce gözlerimin önünde hasta pedine düştü yattım 1 gece hastanede doktor sabah ultrasondan baktı birşey kalmamış dedi sıvı var dedi onuda akitacaksin dedi herşeyin hayırlısı 😣
Çok gecmis olsun çok üzüldüm hayirlisi olsun inşallah Allahtan umut kesilmez canım 🥺

Back
X