bana da öyle geliyor ama ikinci testte silik çizgiyi görünce bi ihtimal mi dedim acaba gerçi adet de oldumNegatif bence.
Hamile olmak istemiyorsunuz ki ilaç kullanmışsınız o da kanamanızı getirmiş zaten. Şüpheniz varsa doktora gidin, hamilelik var mı yok mu bilmeden ilaç kullanmasanız keşke.Kızlarr yardımcı olun lütfen. Adetim 3 gün gecikince tarlusal kullanmaya başladım ve gecikmemin 7. günü tarlusal bittiği gibi adet oldum 6-7 gün normal kanamam sürdü, adet bitince 2 gün sonra test yaptım ilk dklarda negatifti çok sonradan baktığımda ikinci çizgiyi çok silik bir şekilde gördüm. Bu sabah yine ilk idrarla test yaptım ve direkt negatif çıktı, hiçbir gebelik belirtim de yok adet de oldum ama silik çizgi kafamı karıştırdı. Hamile olsaydım bugünkü testim pozitif çıkmaz mıydı? Yardımcı olun lütfenn
meraba bnm testımıde yorumlrmsnzNegatif bence.
Adet geçikmesi oldumumeraba bnm testımıde yorumlrmsnz
daha 4 gun var olmama neden sordunuzAdet geçikmesi oldumu
Bazılarında cok hafif sanki gösüküyor çizgi ama kaçıncı dakkada çektiğin önemli resmi benim ilk 5 dakkada zor gözüküyordu sonradan netleştidaha 4 gun var olmama neden sordunuz
hangısınde gozukuyor atarmsnz galıba 5 10 dkkda yapmstmBazılarında cok hafif sanki gösüküyor çizgi ama kaçıncı dakkada çektiğin önemli resmi benim ilk 5 dakkada zor gözüküyordu sonradan netleşti
Adet günümde test yapmıştım
Stripte değil diğerlerinde cok ince var ama göz yanılmasıda olabilr . Sen sabah ilk idrarınla yapıp ilk 10 dakkayı baz alhangısınde gozukuyor atarmsnz galıba 5 10 dkkda yapmstm
zaten sabh yapmstm bıde kaverengı sumuksu leke var 4 gun adet olmamaStripte değil diğerlerinde cok ince var ama göz yanılmasıda olabilr . Sen sabah ilk idrarınla yapıp ilk 10 dakkayı baz al
Hakkında hayırlısı olsun canmzaten sabh yapmstm bıde kaverengı sumuksu leke var 4 gun adet olmama
o test sıtrıp degıl bn testın ıcını actım net gorım dıyeStripte değil diğerlerinde cok ince var ama göz yanılmasıda olabilr . Sen sabah ilk idrarınla yapıp ilk 10 dakkayı baz al
Negatif bence.meraba bnm testımıde yorumlrmsnz
Canım seni üzmek istemem ama ben silik çizgi göremedim. Belki de ben görememişimdir ama bu testlerde hamilelik olduğu zaman ilk 1 dakika içerisinde direk silik ya da normal çıkıyor. Ve direk belli oluyor. Allahım kucağını boş bırakmasın. Bir an önce hamilelik haberini alırız inşallahpekı bunlrdamı negatıf
Canım seni üzmek istemem ama ben silik çizgi göremedim. Belki de ben görememişimdir ama bu testlerde hamilelik olduğu zaman ilk 1 dakika içerisinde direk silik ya da normal çıkıyor. Ve direk belli oluyor. Allahım kucağını boş bırakmasın. Bir an önce hamilelik haberini alırız inşallah
Ne olduvsonicınsallh cnm cok tesekkur ederım