- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
Anladım canım hadi sağlıkla büyüsün inş bebişin takipteyiz seniBende değişiyor o göğüsteki ağrı hep aynı zamanda ağrıtıyor mesela benim öyle 10 gün önceden ağrıdı simdi 3 4 gün öncede
Çok haklısınızben de 2 sene uğraştım bu ay tuttu yaptığım şeyler birincisi acayip dua ettim ve adak adadım tedavi parasıyla umreye gitmeyi diledim bir de ocean mummy kullandım bence ocean mummynin etkisi oldu çünkü saçlarım tırnaklarım güzelleşti filan iyi geldi bana. ne gün takip ettim ne başka bir şey yaptım hiçbir belirtimde olmadı bu arada. akışa bırakın iyi bir vitamin kullanın eşinizde sizde bir de dua edip gücünüzün yettiğince bir adak adayın. bir fakir doyurmakta olur bir deve kesmekte ne adarsanız o.
İnşallahAnladım canım hadi sağlıkla büyüsün inş bebişin takipteyiz seni
Görselden adres bilgileriniz kaldırıldı.Mune Adresim de görünüyor yanlışlıkla paylaşmışım kaldırabilir misiniz tekrar yüklerim resimi orasını kırpıp
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Yok ben öncesinde hiç test yapmadım hatta bunu bile yapmak içimden gelmemişti 1 buçuk yıldır negatif gördüm bunda mı pozitif görücem diye düşünmüştüm yaptım 1 dakika içinde ikinci çıktı bugünde yaptım daha da koyulasmistiEvet gözünüz aydınsiz 5 gün kala test yaptığınızda negatif çıkmıştı değil mi?
Himm ben başka biriyle karıştırdım öyleyse. Ben de 6 gün kala test yaptım negatif çıktı hala bir umut pozitife döner mi diye bekliyorumYok ben öncesinde hiç test yapmadım hatta bunu bile yapmak içimden gelmemişti 1 buçuk yıldır negatif gördüm bunda mı pozitif görücem diye düşünmüştüm yaptım 1 dakika içinde ikinci çıktı bugünde yaptım daha da koyulasmisti
2. kutuda hamile kaldığımı öğrendim ama dediğim gibi vitaminden çok olayları akışına bırakmam ve dua etmemin etkisi olduğunu düşünüyorum. tüp bebek ön görüşmesi yaptım muayene oldum vs günüm geçmesine rağmen umudum yoktu. inşallah bebişi görür kalp atışını duyarım bir koyun adağım var o zaman da inşallah.Çok haklısınızRabb im sağlıkla hayırla nasip etsin sizin bebişi de büyütsün. Takviyeyi ne kadar kullandınız peki
Ay inşallah canım benim çok sevindim Rabb im merhamet etmiş vermiş size. Rabb im daim etsin2. kutuda hamile kaldığımı öğrendim ama dediğim gibi vitaminden çok olayları akışına bırakmam ve dua etmemin etkisi olduğunu düşünüyorum. tüp bebek ön görüşmesi yaptım muayene oldum vs günüm geçmesine rağmen umudum yoktu. inşallah bebişi görür kalp atışını duyarım bir koyun adağım var o zaman da inşallah.
amin cemi cümle isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin en başta sana canım benimAy inşallah canım benim çok sevindim Rabb im merhamet etmiş vermiş size. Rabb im daim etsin
Bence geçmeden yapılmamalı ben o hatayı hep yaptım sabredip beklemek en güzeliHimm ben başka biriyle karıştırdım öyleyse. Ben de 6 gün kala test yaptım negatif çıktı hala bir umut pozitife döner mi diye bekliyorum
Bende mfk takviyesi almıştım bir umuttur kullanayım diye ama olacağını hiç düşünmemiştim bu son artık olmadı doktora giderim illaki olur diye kafaya takmadım hatta hastaneyi arayıp doktordan bilgi bile almıştım Allah dualarımı kabul etti sabrettim çok Allah benim gibi isteyen sabredenlere en güzel şekilde versin mucizesini2. kutuda hamile kaldığımı öğrendim ama dediğim gibi vitaminden çok olayları akışına bırakmam ve dua etmemin etkisi olduğunu düşünüyorum. tüp bebek ön görüşmesi yaptım muayene oldum vs günüm geçmesine rağmen umudum yoktu. inşallah bebişi görür kalp atışını duyarım bir koyun adağım var o zaman da inşallah.
İçeriğinde ne var canım ben internette bulamadımBende mfk takviyesi almıştım bir umuttur kullanayım diye ama olacağını hiç düşünmemiştim bu son artık olmadı doktora giderim illaki olur diye kafaya takmadım hatta hastaneyi arayıp doktordan bilgi bile almıştım Allah dualarımı kabul etti sabrettim çok Allah benim gibi isteyen sabredenlere en güzel şekilde versin mucizesini
İnstagram kullanıyorsan dcdrmfk diye arayabilirsin bir doktorun baş harflerinin kısaltılmış hali Mehmet Fatih karsli vitaminleri var araştır derimİçeriğinde ne var canım ben internette bulamadım
Tam bilmiyorum ama iyi vitaminlerİçeriğinde ne var canım ben internette bulamadım
A tamam bakayım sayfasına canım onu da araştırayım. Teşekkür ederimİnstagram kullanıyorsan dcdrmfk diye arayabilirsin bir doktorun baş harflerinin kısaltılmış hali Mehmet Fatih karsli vitaminleri var araştır derim
Sen hangisini kullanmıştın canımİnstagram kullanıyorsan dcdrmfk diye arayabilirsin bir doktorun baş harflerinin kısaltılmış hali Mehmet Fatih karsli vitaminleri var araştır derim
Allah razı olsunBende çok dua ettim bazen umutsuz oldum ama bir nebze de olsun umut vardı içimde sabrettim çok ağladım rabbim dualarıma karşılık verdi inşallah kanda da çıkar da bende yapılıp üzülemem. Allah isteyen hasretini çeken her kum varsa aratmadan nasip etsin inşallah dualarımda olacaksınız