Sizce hamile miyim

Belirti olarak bel ağrım göğüs ağrım var reglde yaşadığım şeyler ama göğsüm normalden de fazla ağrıyor dokunamıyorum birde akıntım çok olmaya başladı sarı renkte bunlarda bi belirti midir gebelik için

Adet geçmeden önce hiç test yaptınız mı

İnşallah vardır benim de 2-3 gündür göğüslerde sızlama oluyor aniden hissediyorum geçiyor kasıklarda da arada batma gibi ağrı gibi hisler gelip gidiyor. Akıntı var ama regli de olabilirim diye düşünüyorum. Reglime 1 gün kaldı gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ben de bekliyorum, elimde test kalmadı sadece lh testi yaptım çift çizgi çıktı ona umutlandım, günüm 3 gün gecerse kan vereceğim bana da dua edin

İnşallah hamilesinizdir rabbim hayırlıysa aratmadan versin tüm isteyenlere

Akıntın ne zamandan beri var günün gecmeden başlamışmıydı

Teşekkür ederim rabbim isteyen kim varsa nasip etsin inşallah
Ben kaset test bulamadım eczanede. İnternetten aldıklarım salı günü gelecek. Erken gebelik testi aldım az önce. Ama henüz yapmadım yarın regli günüm sabah yapmayı düşünüyorum heyecanıma yenik düşüp akşam yapmazsam.

Göğüs,kasık ağrısı ve akıntı var bende de ilk hissettiğim belirtiler. Gecen ay kimyasal olduğu için korkuyorum inşallah bu sefer gelmiştir lütfen özel dua et bana

Edicem inşallah hayırlısıyla nasip eder size de dua edin dua etmekten hiç vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…