- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
Kaçta gitcen kan vermeyeAyy inşallah yaa akşamı iple çekiyorum kan vericem
5 gibi falanKaçta gitcen kan vermeye
Hadi bakalım5 gibi falan
Adet geçmeden önce hiç test yaptınız mıBelirti olarak bel ağrım göğüs ağrım var reglde yaşadığım şeyler ama göğsüm normalden de fazla ağrıyor dokunamıyorum birde akıntım çok olmaya başladı sarı renkte bunlarda bi belirti midir gebelik için
İnşallah vardırBelirti olarak bel ağrım göğüs ağrım var reglde yaşadığım şeyler ama göğsüm normalden de fazla ağrıyor dokunamıyorum birde akıntım çok olmaya başladı sarı renkte bunlarda bi belirti midir gebelik için
Hayır gecikmenin 5. Gününde yaptımAdet geçmeden önce hiç test yaptınız mı
İnşallah hamilesinizdir rabbim hayırlıysa aratmadan versin tüm isteyenlereİnşallah vardırbenim de 2-3 gündür göğüslerde sızlama oluyor aniden hissediyorum geçiyor kasıklarda da arada batma gibi ağrı gibi hisler gelip gidiyor. Akıntı var ama regli de olabilirim diye düşünüyorum. Reglime 1 gün kaldı gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ben de bekliyorum, elimde test kalmadı sadece lh testi yaptım çift çizgi çıktı ona umutlandım, günüm 3 gün gecerse kan vereceğim bana da dua edin
Akıntın ne zamandan beri var günün gecmeden başlamışmıydıBelirti olarak bel ağrım göğüs ağrım var reglde yaşadığım şeyler ama göğsüm normalden de fazla ağrıyor dokunamıyorum birde akıntım çok olmaya başladı sarı renkte bunlarda bi belirti midir gebelik için
Evt varReglim 5 gün gecikti test yaptım 1 dk içinde ikinci bu şekilde çıktı var mı sizce??
Artımed ise yalancı pozitif veriyor bazenBunu şimdi yaptım var galibaa yaa
İlki artı med bu başka unuttum amaArtımed ise yalancı pozitif veriyor bazen
Ayy kanı da vericem az sonra içim o zaman rahat edecekEvt var
5 gün gecikmiş kaset test çok net yani hamilelik var gibi ama kan testi verirsen emin olursun hadi gözün aydın darısı isteyen herkesin başınaBunu şimdi yaptım var galibaa yaa
Teşekkür ederim rabbim isteyen kim varsa nasip etsin inşallah5 gün gecikmiş kaset test çok net yani hamilelik var gibi ama kan testi verirsen emin olursun hadi gözün aydın darısı isteyen herkesin başına
Ben kaset test bulamadım eczanede. İnternetten aldıklarım salı günü gelecek. Erken gebelik testi aldım az önce. Ama henüz yapmadım yarın regli günüm sabah yapmayı düşünüyorum heyecanıma yenik düşüp akşam yapmazsam.Teşekkür ederim rabbim isteyen kim varsa nasip etsin inşallah
O zaman hayırlı olsunİlki artı med bu başka unuttum ama
Teşekkür ederimO zaman hayırlı olsun
Edicem inşallah hayırlısıyla nasip eder size de dua edin dua etmekten hiç vazgeçmeyinBen kaset test bulamadım eczanede. İnternetten aldıklarım salı günü gelecek. Erken gebelik testi aldım az önce. Ama henüz yapmadım yarın regli günüm sabah yapmayı düşünüyorum heyecanıma yenik düşüp akşam yapmazsam.
Göğüs,kasık ağrısı ve akıntı var bende de ilk hissettiğim belirtiler. Gecen ay kimyasal olduğu için korkuyorum inşallah bu sefer gelmiştir lütfen özel dua et bana