Evet tebrikler kan verinReglim 5 gün gecikti test yaptım 1 dk içinde ikinci bu şekilde çıktı var mı sizce??
Gerçekten mi dayanamıyorum şimdi gidip versem mi yaaa kanEvet tebrikler kan verin
Verin tabiGerçekten mi dayanamıyorum şimdi gidip versem mi yaaa kan
Ayy inşallah hamileyimdir çok bekledim bu anı nerde verebilirim bu saatte yaaVerin tabi
Ben olsam duramazdım gider verirdim bayram sevinciniz olur kanla netleştirin
Özele gidin özeller yapıyor.Ayy inşallah hamileyimdir çok bekledim bu anı nerde verebilirim bu saatte yaa
Çok korkuyorum yoksa diye hüsrana uğramaktanÖzele gidin özeller yapıyor.
Devletin aciline gidersiniz direk beta bakmazlar
Korkmayın teste göre hamilesiniz.Çok korkuyorum yoksa diye hüsrana uğramaktan
İnşallahKorkmayın teste göre hamilesiniz.
Bu kanı elbet vereceksiniz verin kurtulun
Bekleyin yarını ozaman aile hekimine de gidebilirsiniz ama hemen cıkmaz sonuc özele gidin verin rahatlayınİnşallahyarını bekleyip vericem
Özele gidicez zaten ne kadarliktir sizce teste göreBekleyin yarını ozaman aile hekimine de gidebilirsiniz ama hemen cıkmaz sonuc özele gidin verin rahatlayın
2 senelik evliyim 1.5 yıldır olmuyordu inşallah gerçekten vardır kanla da netleşirEvet kesınlıkle var korkmayın özelde hemen verırsınız. Bır ıkı saate cıkar
Ikı hamılelıgımdede bu sekılde olmustu gece hemen test vermeye gıtmıstım
Teşekkür ederimTebrik ederim
Teşekkür ederim inşallah vardır test yanıltmıyordur beni .mutlaka paylaşırımTebriker sonucu bizle de paylaşın
Bunu test değil kan sonucunuz belirlerÖzele gidicez zaten ne kadarliktir sizce teste göre
Gitmediniz mi halaTeşekkür ederim inşallah vardır test yanıltmıyordur beni .mutlaka paylaşırım