- 30 Mart 2022
- 5.206
- 2.950
Kesinlikle var demeyelim yine de. Aynı koyulukta çıktı ilk dakikada ama kanda negatifmiş. Test hatalıymış. Büyük bir yıkımdı benim için.Evet kesınlıkle var korkmayın özelde hemen verırsınız. Bır ıkı saate cıkar
Ikı hamılelıgımdede bu sekılde olmustu gece hemen test vermeye gıtmıstım
Haklısınız inşallah diyelimKesinlikle var demeyelim yine de. Aynı koyulukta çıktı ilk dakikada ama kanda negatifmiş. Test hatalıymış. Büyük bir yıkımdı benim için.
Konu sahibi; ben olumlu hissediyorum inşaAllah gönlünüzce olsungüzel haberlerle gelin.
Anladım teşekkürlerBunu test değil kan sonucunuz belirler
Bugün vericem kanEe noldu test sonucu hayırlı haberlerle inş
Malesef gidemedim bugün gidicemGitmediniz mi hala
Bende hatalı olmasından korkuyorum işte inşallah vardır diye umur ediyorumKesinlikle var demeyelim yine de. Aynı koyulukta çıktı ilk dakikada ama kanda negatifmiş. Test hatalıymış. Büyük bir yıkımdı benim için.
Konu sahibi; ben olumlu hissediyorum inşaAllah gönlünüzce olsungüzel haberlerle gelin.
Sabah yine yapinBende hatalı olmasından korkuyorum işte inşallah vardır diye umur ediyorum
Maşallah tebrik ederim gebesiniz bunu görmek için bile nelerimi vermezdim bizede dua edermisinzReglim 5 gün gecikti test yaptım 1 dk içinde ikinci bu şekilde çıktı var mı sizce??
Rabbım inşallah sahada hayırlısı ile nasip ederMaşallah tebrik ederim gebesiniz bunu görmek için bile nelerimi vermezdim bizede dua edermisinz
Allah razı olsun inşallah sizde çok sağlıklı bir gebelik geçirirsinizRabbım inşallah sahada hayırlısı ile nasip eder
tebrikler canim hamilesinReglim 5 gün gecikti test yaptım 1 dk içinde ikinci bu şekilde çıktı var mı sizce??
Teşekkür ederimtebrikler canim hamilesin
saglikla al bebegini kucagina ins
iyi haberlerle ins
Bende çok dua ettim bazen umutsuz oldum ama bir nebze de olsun umut vardı içimde sabrettim çok ağladım rabbim dualarıma karşılık verdi inşallah kanda da çıkar da bende yapılıp üzülemem. Allah isteyen hasretini çeken her kum varsa aratmadan nasip etsin inşallah dualarımda olacaksınızMaşallah tebrik ederim gebesiniz bunu görmek için bile nelerimi vermezdim bizede dua edermisinz
Başka testim yok ama eşim getirince yapicam zaten kan vermeye gidicez çok sabırsızımSabah yine yapin
Dünkü testiniz mi yeni mi yaptınızSabah uyandığımda test bu şekildeydi
Hayırlı olsun hamilesinReglim 5 gün gecikti test yaptım 1 dk içinde ikinci bu şekilde çıktı var mı sizce??
DünkiDünkü testiniz mi yeni mi yaptınız
Ayy inşallah yaa akşamı iple çekiyorum kan vericemHayırlı olsun hamilesin