Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallahHamileyimmmm beta 400,56 olan oluyor demi
Allah tamamına erdirsinReglim 5 gün gecikti test yaptım 1 dk içinde ikinci bu şekilde çıktı var mı sizce??
Gögüs ağrınız nasıldı ne zaman başladı, uçları da ağrıdı mıEdicem inşallah hayırlısıyla nasip eder size de dua edin dua etmekten hiç vazgeçmeyin
Oy maşallah maşallahHamileyimmmm beta 400,56 olan oluyor demi
Özel bir takviye takip tedavi yapmış mıydınız. Allah tamamına erdirsin kendim aldım sanki haberi çok mutlumoldumn2 senelik evliyim 1.5 yıldır olmuyordu inşallah gerçekten vardır kanla da netleşir
Teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinCanımm çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah
Mfk kullandik eşimle 1 ay tabi vesile oldu takviyeler diye düşündüm rabbim nasip ettiÖzel bir takviye takip tedavi yapmış mıydınız. Allah tamamına erdirsin kendim aldım sanki haberi çok mutlumoldumn
Hamileyimmmm beta 400,56 olan oluyor demi
Evet beta. Bu arada adresin telefonun falan görünüyor resimde bence kırpıp tekrar yükleHamileyimmmm beta 400,56 olan oluyor demi
Uğraşıyorum ama yapamadım nasil yapicam anlatir misinEvet beta. Bu arada adresin telefonun falan görünüyor resimde bence kırpıp tekrar yükle
Canm gönderiyi düzemle diyeceksin o sonucu paylaştığın. Silip yenisini yüklersin adresi kırkıpUğraşıyorum ama yapamadım nasil yapicam anlatir misin
Mune Fark etmeden adres paylaşmış, yorumu kaldırır mısın yeniden düzenleyip paylaşsın?Hamileyimmmm beta 400,56 olan oluyor demi
Mune Adresim de görünüyor yanlışlıkla paylaşmışım kaldırabilir misiniz tekrar yüklerim resimi orasını kırpıpHamileyimmmm beta 400,56 olan oluyor demi
Adetten 4 gün önceden başladı uçları da çok ağrıyorGögüs ağrınız nasıldı ne zaman başladı, uçları da ağrıdı mı
Ben de pazar yumurtladım pazardan beri aynı şekil ağrıyor şişmiş gibi ondan sordum canmAdetten 4 gün önceden başladı uçları da çok ağrıyor
Bende değişiyor o göğüsteki ağrı hep aynı zamanda ağrıtıyor mesela benim öyle 10 gün önceden ağrıdı simdi 3 4 gün öncedeBen de pazar yumurtladım pazardan beri aynı şekil ağrıyor şişmiş gibi ondan sordum canm
ben de 2 sene uğraştım bu ay tuttu yaptığım şeyler birincisi acayip dua ettim ve adak adadım tedavi parasıyla umreye gitmeyi diledim bir de ocean mummy kullandım bence ocean mummynin etkisi oldu çünkü saçlarım tırnaklarım güzelleşti filan iyi geldi bana. ne gün takip ettim ne başka bir şey yaptım hiçbir belirtimde olmadı bu arada. akışa bırakın iyi bir vitamin kullanın eşinizde sizde bir de dua edip gücünüzün yettiğince bir adak adayın. bir fakir doyurmakta olur bir deve kesmekte ne adarsanız o.Özel bir takviye takip tedavi yapmış mıydınız. Allah tamamına erdirsin kendim aldım sanki haberi çok mutlumoldumn