Evet çok kötü bir durum umutlanmakda değil her defasında oldu diyosun seviniyosun testlerde bile pozitif sonuc hüsran oluyor ilk defa bu kadar ilerledi şuan 10. Haftadayım ama inan hamileligimi ogrendiimden beri hep yatıyorum hâlâ düşük riski var. Inşallah Rabbim sana sağlıklı bir bebiş verir canım ilk burdan haberini ben almak isterimAh yaaa esas böyle durumlar üzücü dilerim yaşamazsınız tekrardan ve hiçbir anne adayı da yaşamazBence kazara hamile kalmaktan daha üzücü durumlar bunlar işte… Allah bağışlasın kızınızı
Evet çok kötü bir durum umutlanmakda değil her defasında oldu diyosun seviniyosun testlerde bile pozitif sonuc hüsran oluyor ilk defa bu kadar ilerledi şuan 10. Haftadayım ama inan hamileligimi ogrendiimden beri hep yatıyorum hâlâ düşük riski var. Inşallah Rabbim sana sağlıklı bir bebiş verir canım ilk burdan haberini ben almak isterim
Canım uyku hali demeseydin adet olucaksın diyebilirsin ama uyku hali üstelik te bu denlisi gebelik belirtisi bş dönmesi bulantı için çok erken bebek canlanırken olan şeyler onlar bende adetime 4 gün kala erken gebelik testinde silik bir çizgiyle öğrendim kızımı ovulasyon testinde de yaptım geri kopkoyulaşmaya başlamıştı neyse işte ayy doğacağı gün için sabırsızlanırken şimdi 2 dişi ptladı bile 6. Ay aşısını oldu dün y göz aç kapa geçti hakkında hayırlısı şu mübarek günlerdeSelam kızlar,
3 yıldır evliyim. Yaşım 29. 3 yıldır geri çekilme ile korunduk hep. Aralık ayında korunmayı bıraktık o ay olmadı. Ocakta ovülasyon testi aldım. Silik çizgiyi görünce ilişkimiz oldu, ardından iki gün üst üste çift çizgi gördüm o iki günü de değerlendirdik. Sonrasında başka denememiz olamadı. İlişkiden sonraki iki gün sol kasığımda belirgin seviyede tek taraflı bir ağrı oluştu. İki gün devam etti ve kayboldu. Şu an reglime bir hafta var. Yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum, sürekli bir yerlere yatıp uyuyasım geliyor :) ki hiç uykuyla aram yoktur. Başka de bir şeyim yok. Henüz çok erken olduğu için herhangi bir şeyle de kontrol edemiyorum. Önümüzdeki 2 hafta eşimle ayrı olacağız. Döndüğümüzde güzel bir haber vermek isterdim aslında ona :) ama sizce ihtimal nedir?? Benzer ağrı ya da baş dönmesi yaşayanınız oldu mu bu dönemlerde?
AminnSiz de sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah… Benim tempoyu bir görseniz yani oradan oraya oradan oraya birkaç saatte şehirler ülkeler değiştirip geri dönmek, bir soğuk bir sıcak, valiz kaldır indir… Eğer varsa ilk haftalarını bir komando gibi geçirmiş olacak
sizin gibi itici ve kırıcı bir sağlık çalışanı olduğu için utanıyor insan ve konu sahibi temizliğiyle anne olmak istiyor ve bunun için bir şey danışıyor ama siz neye takılıp eleştiriyorsun bu alan size göre değil lütfen piriminizi başka yerde yapın burda anne olmak isteyenlerle değilBilim insanı değil de bir sağlık çalışanı olabilir miyiz acaba? Ona korunma denmez şans eseri sen ve onlarca arkadaşın hamile kalmamışsınız o kadar. Partnerimin yaşlı ya da iradesiz olmasının konuyla alakasını kurabildiğinize göre bence siz çoğalmayın bu genler aktarılmasa da olur.
Yaaa ne güzel büyütmüşsünüz maşallahCanım uyku hali demeseydin adet olucaksın diyebilirsin ama uyku hali üstelik te bu denlisi gebelik belirtisi bş dönmesi bulantı için çok erken bebek canlanırken olan şeyler onlar bende adetime 4 gün kala erken gebelik testinde silik bir çizgiyle öğrendim kızımı ovulasyon testinde de yaptım geri kopkoyulaşmaya başlamıştı neyse işte ayy doğacağı gün için sabırsızlanırken şimdi 2 dişi ptladı bile 6. Ay aşısını oldu dün y göz aç kapa geçti hakkında hayırlısı şu mübarek günlerde
Hımmm e kendini daha iyi tanırsın tabi yerlere yatıcam nerdeyse deyince benim iki gebeliğimde acaba mı deyip test yaptıran şey buydu... Ki deli gibi yöntemler deneyip bebek için yanıp tutuşan biriydim...adet belirtilerinden tek farklı olan bu uyku haliydi hayırlısı olsun canımYaaa ne güzel büyütmüşsünüz maşallahUyku halim de çok başım da sürekli dönüyor bulantım yok. Ama işte yoğunluktan yorgunluktan mı, regl yaklaşması mı, gebelik mi bilemiyorum.. Regl dönemlerim de çok zor geçer oldum olası. Bir hafta önceden her belirti bastırır. Amin, teşekkür ederim dualarınız için
geçen ay bende çok belirti yaşadım 2 testim silik çıkmasına rağmen adet oldum adetim yeni bitti bu aya inşAllahYaaa ne güzel büyütmüşsünüz maşallahUyku halim de çok başım da sürekli dönüyor bulantım yok. Ama işte yoğunluktan yorgunluktan mı, regl yaklaşması mı, gebelik mi bilemiyorum.. Regl dönemlerim de çok zor geçer oldum olası. Bir hafta önceden her belirti bastırır. Amin, teşekkür ederim dualarınız için
Yoo uyku istisna o bende de hiç olmadı. Ama ne bileyim kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerin sızlaması hatta topuklarımın bile ağrıması her ay olan şeyler. Bu ay sadece farklı olarak yumurtlama gününde denememiz oldu ve sol kasığımda iki gün belirgin bir batma oldu. Dünden beridir de uyku ve baş dönmesi.Hımmm e kendini daha iyi tanırsın tabi yerlere yatıcam nerdeyse deyince benim iki gebeliğimde acaba mı deyip test yaptıran şey buydu... Ki deli gibi yöntemler deneyip bebek için yanıp tutuşan biriydim...adet belirtilerinden tek farklı olan bu uyku haliydi hayırlısı olsun canım
Hadi inşallah siz de yazın olursa mademgeçen ay bende çok belirti yaşadım 2 testim silik çıkmasına rağmen adet oldum adetim yeni bitti bu aya inşAllah
inşAllah bakalım testlerede güvenim kalmadığı çok yanlış çıkarıyorlarHadi inşallah siz de yazın olursa madem
Hadi inşallah siz de yazın olursa mademgeçen ay bende çok belirti yaşadım 2 testim silik çıkmasına rağmen adet oldum adetim yeni bitti bu aya inşAllah
Öyle miinşAllah bakalım testlerede güvenim kalmadığı çok yanlış çıkarıyorlar
Evet bu şekilde çıkmıştıHadi inşallah siz de yazın olursa madem
Öyle miYeni girdik bu yola bakalım bizi neler bekliyor
İnşAllahOlacak olacak bu ay olumlu düşünelim her şey güzel olsun
Sizde son durumu mutlaka yazınİnşallah
Yazacağım merak etmeyin siz de aynı şekildeSizde son durumu mutlaka yazın
Mutlaka takipteyim yazarım inşAllah güzel haberleriYazacağım merak etmeyin siz de aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?