• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM

Yoo uyku istisna o bende de hiç olmadı. Ama ne bileyim kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerin sızlaması hatta topuklarımın bile ağrıması her ay olan şeyler. Bu ay sadece farklı olarak yumurtlama gününde denememiz oldu ve sol kasığımda iki gün belirgin bir batma oldu. Dünden beridir de uyku ve baş dönmesi.
Ya hani ümitde ümitsizlik de aşılamak istemem adet belirtilerinin üzerine uyku hali varsa gebelik olabilir bariz gebelik belirtisisidir ben bunu biliyorum sadece

Ya hani ümitde ümitsizlik de aşılamak istemem adet belirtilerinin üzerine uyku hali varsa gebelik olabilir bariz gebelik belirtisisidir ben bunu biliyorum sadece
Bişey sormak istiyorum ben ovülasyon testi ile dedim bir ay ama adet oldum. 2 gün önce adetim bitmişti. Dün kahverengi leke geldi. Ve kasıklarımda hala adet ağrısı var acaba adetin hemen sonrası hamilelik olur mu. Çünkü ovülasyon testinde adete 9 gün kala koyu çift çizgi görmüştüm

inşAllah bakalım testlerede güvenim kalmadığı çok yanlış çıkarıyorlar
Yanlış çıkarmiyorlar aslında kimyasal gebelik deniyor buna bende 2 defa yaşadım testte pozitif çıkıyor adet gecikmesi 5 6 günü buluyor ama tekrar adet görüyorsun sonra

Bu kadın mesajlarımıza beğenmedim ifadesini koyduğu için mi ban yedik şimdi biz ? Yada sadece bende mi oldu bu foruma girememe olayi outoffit outoffit

Yanlış çıkarmiyorlar aslında kimyasal gebelik deniyor buna bende 2 defa yaşadım testte pozitif çıkıyor adet gecikmesi 5 6 günü buluyor ama tekrar adet görüyorsun sonra
ben adet günümde adet oldum maalesef ama çok kısa sürdü bu sefer şuan tekrardan ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama için

Bu kadın mesajlarımıza beğenmedim ifadesini koyduğu için mi ban yedik şimdi biz ? Yada sadece bende mi oldu bu foruma girememe olayi outoffit outoffit
Hahahhha ne hali varsa görsün nelerle uğraşıyoruz 😂
Polemik sebebiyle yazmış bende de… Çevrimdışı kullanıcı olarak bazı başlıklara baktım arkadaşlar, kadın birkaç yıldır sadece kötü yorumlardan beslenen bir kişilik ne yazık ki… Hatta benim de geçen sene açtığım ilk başlığı falan bulup yorum yapmış. Maalesef hastalıklı bir zihniyete sahip ve yine maalesef ki sağlıkçı olduğunu belirtiyor. Dilerim bir daha bize musallat olmaz 😂

Polemik sebebiyle yazmış bende de… Çevrimdışı kullanıcı olarak bazı başlıklara baktım arkadaşlar, kadın birkaç yıldır sadece kötü yorumlardan beslenen bir kişilik ne yazık ki… Hatta benim de geçen sene açtığım ilk başlığı falan bulup yorum yapmış. Maalesef hastalıklı bir zihniyete sahip ve yine maalesef ki sağlıkçı olduğunu belirtiyor. Dilerim bir daha bize musallat olmaz 😂
inşAllah 😂Allah yardımcısı olsun

inşAllah 😂Allah yardımcısı olsun
Bizim de :) Benim reglim de Salı görünüyor takvime göre regl belirtilerim de var ama bakalım sonuç ne olacak 😂 Hala tek taraflı kasık ağrım ara ara devam ediyor, onun dışında bacaklarım, topuklarım ağrıyor

Bizim de :) Benim reglim de Salı görünüyor takvime göre regl belirtilerim de var ama bakalım sonuç ne olacak 😂 Hala tek taraflı kasık ağrım ara ara devam ediyor, onun dışında bacaklarım, topuklarım ağrıyor
yumurta takibi yaptın mı canım

o günleri değerlendirdiysen yeterli canım bende takip yapıyorum canım daha göremedim yumurtlamayı belirtin varmı hiç 2 gün kalmış adetine inşAllah hamilesindir kuzum 🙏🥰

o günleri değerlendirdiysen yeterli canım bende takip yapıyorum canım daha göremedim yumurtlamayı belirtin varmı hiç 2 gün kalmış adetine inşAllah hamilesindir kuzum 🙏🥰
Evet canım o 2 günü değerlendirebildik. Aslında o haftayı tümüyle öneriyorlar ama her zaman fırsat olmuyor işte :) Bence regl olacak gibiyim ya topuklarım falan çok ağrır günü yaklaşınca, şu anda da ağrıyor.. Yarın ağrılar çok artarsa anlarım zaten 😂 Bu seviyede kalırsa hala bir olasılık var deriz 😂 İnşallah sizin de olur bu ay canım, yazışırız :)

Back