Yaaa sabııırrr… Arkadaşım ilaç kullanmadım kondom kullanmadım iğne yaptırmadım spiral taktırmadım üç yıldır hamile kalmadım bak. Hala neyi zorluyorsun? Hepsi başımıza bilim insanı kesildi ya… Evet geleneksel bir yöntem tıpkı takvim yöntemi gibi ama bunlar işe yaramıyor Dİ YE MEZ SİN. Çünkü ben ve onlarca arkadaşım bu yöntemle korunduk. Partnerleriniz yaşlı ya da iradesiz olabilirler ondan tedirginseniz bilemem. Siz denemeyin.
Bilim insanı değil de bir sağlık çalışanı olabilir miyiz acaba? Ona korunma denmez şans eseri sen ve onlarca arkadaşın hamile kalmamışsınız o kadar. Partnerimin yaşlı ya da iradesiz olmasının konuyla alakasını kurabildiğinize göre bence siz çoğalmayın bu genler aktarılmasa da olur.
Hanımefendi konu başlığını hamile olup olmadığını merak ettiği için açmış ve siz onun konu başlığı altında hakaret edemezsiniz, kaldı ki onun korunma yöntemi buymuş bu hanımefendi ve eşini ilgilendirir sizi değil ! Ne haddinize yatak odalarına kadar girip yorum yapmak? Terbiyeli olun lütfen beğenmediyseniz yazmayınBilim insanı değil de bir sağlık çalışanı olabilir miyiz acaba? Ona korunma denmez şans eseri sen ve onlarca arkadaşın hamile kalmamışsınız o kadar. Partnerimin yaşlı ya da iradesiz olmasının konuyla alakasını kurabildiğinize göre bence siz çoğalmayın bu genler aktarılmasa da olur.
Hanımefendi konu başlığını hamile olup olmadığını merak ettiği için açmış ve siz onun konu başlığı altında hakaret edemezsiniz, kaldı ki onun korunma yöntemi buymuş bu hanımefendi ve eşini ilgilendirir sizi değil ! Ne haddinize yatak odalarına kadar girip yorum yapmak? Terbiyeli olun lütfen beğenmediyseniz yazmayın
Psikolojisi bozuk sanırım ısrarla açıklamanıza rağmen hala aynı laflar vallahi sizdeki büyük sabırmışBoşverin… Hanımefendi bir sağlık çalışanı olarak “bu genler aktarılmasa da olur” cümlesini kendisine yakıştırmış. Umarım yollarımız kesişmez kendisiyle diye temenni etmekten başka bir şey daha söylemek istemiyorum.
Psikolojisi bozuk sanırım ısrarla açıklamanıza rağmen hala aynı laflar vallahi sizdeki büyük sabırmış
Konuyu dağıtmasa iyiydi 2-3 yıldır üyeyim bu platforma ikinci kez bir konu başlığı açıp soru sordum içindeki bir cümleden konu nerelere geldi
Gerçekten ümitlenip hayal kırıklığına uğrayacağım bir durum yok. Rahat olun. Biz kendimize zaten 1 yıl zaman tanıdık. Olmazsa tekrar doktora gidip başka yöntemler bakarız. Ben de bu platformdaki yorumları okuyup acaba ?? demiştim sadece. İşim gereği çok seyahat ediyorum sürekli uçak yolculuğu yapıyorum. Eşimle de sürekli ayrı kalıyoruz. Olursa hayatımı da biraz daha düzene sokmak için bir bahanem olur, bize de sürpriz olur o kadarbosver onu sen kuzu seninki benim ilk hamilelik haftalarima benziyor çok ümitlendirmiym ama
Test yapmişmiydiniz yanlişmi okudum cift cizgi ciktiysa evet gebesinizSelam kızlar,
3 yıldır evliyim. Yaşım 29. 3 yıldır geri çekilme ile korunduk hep. Aralık ayında korunmayı bıraktık o ay olmadı. Ocakta ovülasyon testi aldım. Silik çizgiyi görünce ilişkimiz oldu, ardından iki gün üst üste çift çizgi gördüm o iki günü de değerlendirdik. Sonrasında başka denememiz olamadı. İlişkiden sonraki iki gün sol kasığımda belirgin seviyede tek taraflı bir ağrı oluştu. İki gün devam etti ve kayboldu. Şu an reglime bir hafta var. Yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum, sürekli bir yerlere yatıp uyuyasım geliyor :) ki hiç uykuyla aram yoktur. Başka de bir şeyim yok. Henüz çok erken olduğu için herhangi bir şeyle de kontrol edemiyorum. Önümüzdeki 2 hafta eşimle ayrı olacağız. Döndüğümüzde güzel bir haber vermek isterdim aslında ona :) ama sizce ihtimal nedir?? Benzer ağrı ya da baş dönmesi yaşayanınız oldu mu bu dönemlerde?
Hayır hayır o ovülasyon testiydiTest yapmişmiydiniz yanlişmi okudum cift cizgi ciktiysa evet gebesiniz
Benim adetten 4 gün önce testte çıkmıştı aslında seninkide 5 gün varmış az kaldiGerçekten ümitlenip hayal kırıklığına uğrayacağım bir durum yok. Rahat olun. Biz kendimize zaten 1 yıl zaman tanıdık. Olmazsa tekrar doktora gidip başka yöntemler bakarız. Ben de bu platformdaki yorumları okuyup acaba ?? demiştim sadece. İşim gereği çok seyahat ediyorum sürekli uçak yolculuğu yapıyorum. Eşimle de sürekli ayrı kalıyoruz. Olursa hayatımı da biraz daha düzene sokmak için bir bahanem olur, bize de sürpriz olur o kadar
Benim adetten 4 gün önce testte çıkmıştı aslında seninkide 5 gün varmış az kaldi
Yaa evet kese bile oluşmamıştı beta degerim 500lerdeydi doktor çoğul gebelikten şüphelendi hattaNe kadar erken belli olmuş sizinki de şanslısınız gerçekten :) Önümüzdeki hafta eğer regl olmazsam bakarım ben de size mutlaka haber vereceğim
Aaa ne güzelYaa evet kese bile oluşmamıştı beta degerim 500lerdeydi doktor çoğul gebelikten şüphelendi hattadarısı senin başına inşallah
Yok canım 5 yaşında kızım var benim 2 senedir deniyoruz bu deneme aşamasında 1 çoğul gebelik düşük yaptım 2 de kimyasal gebelik olduAaa ne güzelÖzel bir soru olacak ama kaçıncı denemede olmuştu ve ilk bebeğiniz miydi?
Ah yaaa esas böyle durumlar üzücü dilerim yaşamazsınız tekrardan ve hiçbir anne adayı da yaşamazYok canım 5 yaşında kızım var benim 2 senedir deniyoruz bu deneme aşamasında 1 çoğul gebelik düşük yaptım 2 de kimyasal gebelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?