SİZCE HAMİLE MİYİM

Bilim insanı değil de bir sağlık çalışanı olabilir miyiz acaba? Ona korunma denmez şans eseri sen ve onlarca arkadaşın hamile kalmamışsınız o kadar. Partnerimin yaşlı ya da iradesiz olmasının konuyla alakasını kurabildiğinize göre bence siz çoğalmayın bu genler aktarılmasa da olur.

Biraz önce yazılanları okumadınız sanırım. Kondoma, spirale rağmen hamile kalanların olmasına herhalde bir açıklamanız yoktur. Ben doğum kontrolünü sağladım, bakınız sağlayamayanlar olmuş bu yöntemlere rağmen. Eminim sizin çevrenizde de vardır. Sağlık çalışanı olarak bunlardan bihaber olmanız gerçekten endişe verici…

Her türlü taramayı yaptırdık doğum planlarken siz merak etmeyin. Toplumda derin yaralar açan SMA hastalığı için verdiğimiz test sonucu, sağlık çalışanlarının bilgi ve beceri eksikliği nedeniyle bir yıl boyunca üçüncü denemede sonuçlanabilirken, biz ya nasip deyip çocuk yapmadık sonuç bekledik. Kan değerlerimdeki demir, b12, tiroidle ilgili sorunların her biri için gerekli tedaviyi aldım. Bundan sonrasında da üzerime düşeni ve elimden geleni yaparım eğer bir gebelik oluşursa…

Kısacası umarım biz ve bizim gibilerin genleri çoğalır… Kendini alim herkesi cahil gören, muhtemelen sahip olduğu ya da olacağı çocuklara da bu terbiyeyi verecek olan sizlerin değil…

Hanımefendi konu başlığını hamile olup olmadığını merak ettiği için açmış ve siz onun konu başlığı altında hakaret edemezsiniz, kaldı ki onun korunma yöntemi buymuş bu hanımefendi ve eşini ilgilendirir sizi değil ! Ne haddinize yatak odalarına kadar girip yorum yapmak? Terbiyeli olun lütfen beğenmediyseniz yazmayın

Boşverin… Hanımefendi bir sağlık çalışanı olarak “bu genler aktarılmasa da olur” cümlesini kendisine yakıştırmış. Umarım yollarımız kesişmez kendisiyle diye temenni etmekten başka bir şey daha söylemek istemiyorum.

Psikolojisi bozuk sanırım ısrarla açıklamanıza rağmen hala aynı laflar vallahi sizdeki büyük sabırmış

Psikolojisi bozuk sanırım ısrarla açıklamanıza rağmen hala aynı laflar vallahi sizdeki büyük sabırmış
Konuyu dağıtmasa iyiydi 2-3 yıldır üyeyim bu platforma ikinci kez bir konu başlığı açıp soru sordum içindeki bir cümleden konu nerelere geldi

Konuyu dağıtmasa iyiydi 2-3 yıldır üyeyim bu platforma ikinci kez bir konu başlığı açıp soru sordum içindeki bir cümleden konu nerelere geldi
bosver onu sen kuzu seninki benim ilk hamilelik haftalarima benziyor çok ümitlendirmiym ama

bosver onu sen kuzu seninki benim ilk hamilelik haftalarima benziyor çok ümitlendirmiym ama
Gerçekten ümitlenip hayal kırıklığına uğrayacağım bir durum yok. Rahat olun. Biz kendimize zaten 1 yıl zaman tanıdık. Olmazsa tekrar doktora gidip başka yöntemler bakarız. Ben de bu platformdaki yorumları okuyup acaba ?? demiştim sadece. İşim gereği çok seyahat ediyorum sürekli uçak yolculuğu yapıyorum. Eşimle de sürekli ayrı kalıyoruz. Olursa hayatımı da biraz daha düzene sokmak için bir bahanem olur, bize de sürpriz olur o kadar

Test yapmişmiydiniz yanlişmi okudum cift cizgi ciktiysa evet gebesiniz

Benim adetten 4 gün önce testte çıkmıştı aslında seninkide 5 gün varmış az kaldi

Ne kadar erken belli olmuş sizinki de şanslısınız gerçekten :) Önümüzdeki hafta eğer regl olmazsam bakarım ben de size mutlaka haber vereceğim

Ne kadar erken belli olmuş sizinki de şanslısınız gerçekten :) Önümüzdeki hafta eğer regl olmazsam bakarım ben de size mutlaka haber vereceğim
Yaa evet kese bile oluşmamıştı beta degerim 500lerdeydi doktor çoğul gebelikten şüphelendi hattadarısı senin başına inşallah

Yaa evet kese bile oluşmamıştı beta degerim 500lerdeydi doktor çoğul gebelikten şüphelendi hattadarısı senin başına inşallah
Aaa ne güzel Özel bir soru olacak ama kaçıncı denemede olmuştu ve ilk bebeğiniz miydi?

Yok canım 5 yaşında kızım var benim 2 senedir deniyoruz bu deneme aşamasında 1 çoğul gebelik düşük yaptım 2 de kimyasal gebelik oldu
Ah yaaa esas böyle durumlar üzücü dilerim yaşamazsınız tekrardan ve hiçbir anne adayı da yaşamaz Bence kazara hamile kalmaktan daha üzücü durumlar bunlar işte… Allah bağışlasın kızınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…