• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM

Eklentiler

• IMG_20230202_123855.jpg
    IMG_20230202_123855.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230202_123756.jpg
    IMG_20230202_123756.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20230202_123742.jpg
    IMG_20230202_123742.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 62
Bir de kızlar bana bu ovülasyon testi mantığını anlatabilir misiniz? Ben bu ay kullanmıştım mesela. 2 gün silik, 2 gün çift koyu çizgi görmüştüm. Sonra yeniden silikleşmişti. Bunların hangisini denemek gerekiyor yani? Biz sadece koyu çift çizgi çıkan günleri değerlendirmiştik, öncesinde de bir gün. Sonra görüşememiştik. Hatta bu ay sadece 3 gün birlikte olduk desem yeridir 😂 Az mı denemiş oluyoruz. Olması gereken nedir?

Bir de kızlar bana bu ovülasyon testi mantığını anlatabilir misiniz? Ben bu ay kullanmıştım mesela. 2 gün silik, 2 gün çift koyu çizgi görmüştüm. Sonra yeniden silikleşmişti. Bunların hangisini denemek gerekiyor yani? Biz sadece koyu çift çizgi çıkan günleri değerlendirmiştik, öncesinde de bir gün. Sonra görüşememiştik. Hatta bu ay sadece 3 gün birlikte olduk desem yeridir 😂 Az mı denemiş oluyoruz. Olması gereken nedir?
koyu çıkan günü ve testinin silikleştiği günü değerlendireceksin yani yumurtlama ve çatlamayı yakalayıp değerlendirmen lazım bek örnek benimkisi mesela bugün yumurtlama oldu testim silikleşene kadar tesyi yapıcam

Merhaba kızlar adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım sanki bana bil gölge çizgi var gibi geldi bakabilir misiniz acil işaretlerinin yer
DB254FD0-912D-4B1B-BBFD-FB59075CEB77.png

Yani en azında haberin olur strese düşmezsin yani kendini her 2 duruma da hazırla üzülme tamammı inşallah iyi haberler alırız senden
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım inşallah dediğin gibi hazırlıklıyım her duruma alıştım zaten napalım kader böyleymiş

Kızlar bugün karnıma kramplar geliyor galiba gelecek kırmızılar korkuyorum ya lütfen olmasın bugün 1 hafta olacak lütfen olmasın küften Allah’ım 🤲🏻

Back