- 24 Nisan 2020
- 6.210
- 5.892
- 148
Bir sonraki ay kervanına katılanlarla hoşgeldinizBende az önce regl oldum malesef ki bu ay bende elendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sonraki ay kervanına katılanlarla hoşgeldinizBende az önce regl oldum malesef ki bu ay bende elendim
Hahaha evet bak bugün de test yapdım. Ne diyosun? Sence var mı kuzuAhahahhaha :) Bence de bunun adı profesyonelleşmek
Yesss bence var 8-10 sayfa yorum okudum benden sonra neler konuşulmuş neler :) O yüzden herkesin detayı aklımda kalmadı Senin kaç gün var canım bat’a?Hahaha evet bak bugün de test yapdım. Ne diyosun? Sence var mı kuzu
Yaaa inşallah Cumartesi kuzum bat bekliyorum bakalımYesss bence var 8-10 sayfa yorum okudum benden sonra neler konuşulmuş neler :) O yüzden herkesin detayı aklımda kalmadı Senin kaç gün var canım bat’a?
koyu çıkan günü ve testinin silikleştiği günü değerlendireceksin yani yumurtlama ve çatlamayı yakalayıp değerlendirmen lazım bek örnek benimkisi mesela bugün yumurtlama oldu testim silikleşene kadar tesyi yapıcamBir de kızlar bana bu ovülasyon testi mantığını anlatabilir misiniz? Ben bu ay kullanmıştım mesela. 2 gün silik, 2 gün çift koyu çizgi görmüştüm. Sonra yeniden silikleşmişti. Bunların hangisini denemek gerekiyor yani? Biz sadece koyu çift çizgi çıkan günleri değerlendirmiştik, öncesinde de bir gün. Sonra görüşememiştik. Hatta bu ay sadece 3 gün birlikte olduk desem yeridir Az mı denemiş oluyoruz. Olması gereken nedir?
Evet kuzum gölge gibi gördüm sanki ama bilemedim şimdi adeti bekle sonra ilk idrarla kaset test yapMerhaba kızlar adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım sanki bana bil gölge çizgi var gibi geldi bakabilir misiniz acil işaretlerinin yerEki Görüntüle 3201692
Var gibi duruyor canm bat ne zamanEki Görüntüle 3201698 gebelik var mı kızlar sizce
Aaaa var benceeeeEki Görüntüle 3201698 gebelik var mı kızlar sizce
Canım ben göremedim sanki ama çok mu erken yaptınMerhaba kızlar adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım sanki bana bil gölge çizgi var gibi geldi bakabilir misiniz acil işaretlerinin yerEki Görüntüle 3201692
2 gün sonraVar gibi duruyor canm bat ne zaman
bat günü ilk idrarla tekrarla cnm Rabbım gönlüne göre versin2 gün sonra
28 yaşındayım erken menepoz diyorlar yumurta kalitem çok kötü, gelişiyor ancak boş çıkıyor Allah’a hergün yalvarıyorum elbet vardır bunların bi sonu inşallah selamete çıkarsın rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gönlündekileriSorun yoksa yaşnızı örgene bilirmiyiz
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım inşallah dediğin gibi hazırlıklıyım her duruma alıştım zaten napalım kader böyleymişYani en azında haberin olur strese düşmezsin yani kendini her 2 duruma da hazırla üzülme tamammı inşallah iyi haberler alırız senden
Aynen canım inşallah senin meleğin hemen bu ay gelir ve çok güzel olur herşey senin içinAnllyorum canım bende 1 yıldan fazladlr her ay hüsranla karşılaşıyorum inşallah bu ay 2mizçin çok güzel olur isteyen her kesçinde güzel olur
Çok teşekkür ederim sizinse Allah gönlünüze göre versinbat günü ilk idrarla tekrarla cnm Rabbım gönlüne göre versin
Amin kuzum AminÇok teşekkür ederim sizinse Allah gönlünüze göre versin