- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 123
- 28
Adetin geçiyomu cnmKızlar bugün karnıma kramplar geliyor galiba gelecek kırmızılar korkuyorum ya lütfen olmasın bugün 1 hafta olacak lütfen olmasın küften Allah’ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin geçiyomu cnmKızlar bugün karnıma kramplar geliyor galiba gelecek kırmızılar korkuyorum ya lütfen olmasın bugün 1 hafta olacak lütfen olmasın küften Allah’ım
Evet 7 günüm geçti ve adet belirtilerimin hiç biri yoktu düne kadar sadece belim ağrıyordu ama bugün karnıma ağrılar giriyor olacak galibaAdetin geçiyomu cnm
Canım amin allah evlat isteyen aile ana baba olmak isteyen herkeslere nasip eylesin bununla yaşamak beklemek öyle zor ki bende 1.5yıldır bekliyorum28 yaşındayım erken menepoz diyorlar yumurta kalitem çok kötü, gelişiyor ancak boş çıkıyor Allah’a hergün yalvarıyorum elbet vardır bunların bi sonu inşallah selamete çıkarsın rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gönlündekileri
Allahım hepimize nasip etsin yavrularımızı hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi inşallah canımCanım amin allah evlat isteyen aile ana baba olmak isteyen herkeslere nasip eylesin bununla yaşamak beklemek öyle zor ki bende 1.5yıldır bekliyorum
Test yapmadın mı daha hiçEvet 7 günüm geçti ve adet belirtilerimin hiç biri yoktu düne kadar sadece belim ağrıyordu ama bugün karnıma ağrılar giriyor olacak galiba
Hayır yapmadım canımTest yapmadın mı daha hiç
Yap çıkar canmHayır yapmadım canım
canım umutlandırmak istemem ama benim hamileliğimde de regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyodu. 7 gün geçmişti senin gibi. sürekli oldum diye gidiyodum tuvalete. sonra test yapim bakim dedim ve hamile olduğumu öğrendim. bence sen de hemen bi test yap. inşallah hamilesindir hayırlısıyla tabii :)Evet 7 günüm geçti ve adet belirtilerimin hiç biri yoktu düne kadar sadece belim ağrıyordu ama bugün karnıma ağrılar giriyor olacak galiba
canım daha gencsin her söylenene dinleseydik şuan çoktan hastaydık her daim vaktinde oluyorsan demekki ciddi bişey yok eşini baktırdınmı28 yaşındayım erken menepoz diyorlar yumurta kalitem çok kötü, gelişiyor ancak boş çıkıyor Allah’a hergün yalvarıyorum elbet vardır bunların bi sonu inşallah selamete çıkarsın rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gönlündekileri
Evet imdada morfolojik problem varmışcanım daha gencsin her söylenene dinleseydik şuan çoktan hastaydık her daim vaktinde oluyorsan demekki ciddi bişey yok eşini baktırdınmı
Şuan benim çok ümitlendirdin gerçekten mi öyle olducanım umutlandırmak istemem ama benim hamileliğimde de regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyodu. 7 gün geçmişti senin gibi. sürekli oldum diye gidiyodum tuvalete. sonra test yapim bakim dedim ve hamile olduğumu öğrendim. bence sen de hemen bi test yap. inşallah hamilesindir hayırlısıyla tabii :)
Yani sende olacakmış gibi çok ağrı çektin miŞuan benim çok ümitlendirdin gerçekten mi öyle oldu
Noisy Girl canım senin nasıl belirtilerin olmuştu ben normalde adet olmadan önce göğüslerim çok ağrırdı ve en önemlisi en az 3 gün önceden lekelenmem olurdu bu ay ise bugün 7 gün oldu düne kadar sadece belimde ağrı vardı 1 haftadır ama dünden beri karnımda ağrıyınca (Hala lekelenmem yok göğüslerim şişkin ama ağrı yok) çok canım sıkılıyor olucam oldum diyorum bişey yok ama ağrı var sende nolmuştu anlatırmısınYani sende olacakmış gibi çok ağrı çektin mi
Hakkında hayırlısı olsun kuzumKızlar test taptım ben malesef tek çizgi yani görünüşe göre göre hamile değilim galiba bugün 7 gün bitti adet olmadım daha
Amin inşallah canım hepimiz içinHakkında hayırlısı olsun kuzum
Doktora gitAmin inşallah canım hepimiz için