• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM

Benim bat bugün ama pcos olduğum için belli bir günüm olmuyor aslında o beni çok arafta bırakıyor ya ama şöyle ki 1haftadır regl ağrım oluyor ara ara vuruyor evet oldum diyorum bakıyorum yok beyaz akıntı var şeffaf kabızlık var ve göğüs hassasiyeti 1 haftadır hiç emin değilim aralıkta hsg çekildim temiz çıktı doktor hamile kalırsın pcos engel değil dedi eşimin değerleri de güzel çıktı bu 3. Femara deneyişim çatlatma olmadım ve bu adete 2gün kala yaptığım testti

28 yaşındayım erken menepoz diyorlar yumurta kalitem çok kötü, gelişiyor ancak boş çıkıyor Allah’a hergün yalvarıyorum elbet vardır bunların bi sonu inşallah selamete çıkarsın rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gönlündekileri
Canım amin allah evlat isteyen aile ana baba olmak isteyen herkeslere nasip eylesin bununla yaşamak beklemek öyle zor ki bende 1.5yıldır bekliyorum

Evet 7 günüm geçti ve adet belirtilerimin hiç biri yoktu düne kadar sadece belim ağrıyordu ama bugün karnıma ağrılar giriyor olacak galiba
canım umutlandırmak istemem ama benim hamileliğimde de regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyodu. 7 gün geçmişti senin gibi. sürekli oldum diye gidiyodum tuvalete. sonra test yapim bakim dedim ve hamile olduğumu öğrendim. bence sen de hemen bi test yap. inşallah hamilesindir hayırlısıyla tabii :)

28 yaşındayım erken menepoz diyorlar yumurta kalitem çok kötü, gelişiyor ancak boş çıkıyor Allah’a hergün yalvarıyorum elbet vardır bunların bi sonu inşallah selamete çıkarsın rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gönlündekileri
canım daha gencsin her söylenene dinleseydik şuan çoktan hastaydık her daim vaktinde oluyorsan demekki ciddi bişey yok eşini baktırdınmı

canım umutlandırmak istemem ama benim hamileliğimde de regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyodu. 7 gün geçmişti senin gibi. sürekli oldum diye gidiyodum tuvalete. sonra test yapim bakim dedim ve hamile olduğumu öğrendim. bence sen de hemen bi test yap. inşallah hamilesindir hayırlısıyla tabii :)
Şuan benim çok ümitlendirdin gerçekten mi öyle oldu

Yani sende olacakmış gibi çok ağrı çektin mi
Noisy Girl Noisy Girl canım senin nasıl belirtilerin olmuştu ben normalde adet olmadan önce göğüslerim çok ağrırdı ve en önemlisi en az 3 gün önceden lekelenmem olurdu bu ay ise bugün 7 gün oldu düne kadar sadece belimde ağrı vardı 1 haftadır ama dünden beri karnımda ağrıyınca (Hala lekelenmem yok göğüslerim şişkin ama ağrı yok) çok canım sıkılıyor olucam oldum diyorum bişey yok ama ağrı var sende nolmuştu anlatırmısın 😊

Kızlar test taptım ben malesef tek çizgi yani görünüşe göre göre hamile değilim galiba bugün 7 gün bitti adet olmadım daha

Back