• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM

Aynn canm öyle yapıcam şey diye düşündüm ben şimdi pik değilse boşuna birlikte olup spermleri yormayayım sonuçta çatlamyı yakalamm lazım
tabi ki öyle bir sey yok,yarın yumurta çatladıgında tüplerde sperm olması gerek bende söylemesi kafana göre iş yapma:)

Sormak istediğim bir konu daha var aslında sürekli aklıma takılıyor. En doğru kararı tabiki doktorlar verir bunu da biliyorum ama sizinde düşüncenizi merak ettim. Folik asiti 6 aydır düzenli kullanıyorum. Olana kadar devamlı kullanırsam fazlası zararlı olur mu acaba ? Düşünceniz nedir ?
Ya kuzum ben hiç kullanmadım hiç bir fikrim yok cnm doktoruna danış istersen

D3 k2 vitamini kullanıyorum şuan folikle birlikte
Bende D3 folik asit b12 demir ilaçları kullanıyorum. Normalde vitamin düşüktü benim bi abla söyledi d vitamini kullan ben o ay hamile kaldım diye bende geçen ay başlamıştım Allahım a çok şükür inşallah gördünüz gibi vardır 🥰 🥰 belli olcak bakalım kan verince

Canm aldığım yer msj atmış daha pik olmamış devem dedi
valla canım ben tecrübemi paylaştım senin le ,benim testimi gördün ben o yumurta oldugu ğün ve bir gün ara verip ilişkiye girdim ve şu an 14 haftalık hamileyim...sen bilirsin inşallah yarın test yaptıgında silikleşmez

Çok ilginç bir şekilde adetim kesildi şuan tam sökülmedi pembe pembe peçeteye geliyordu şuan yok

Bende D3 folik asit b12 demir ilaçları kullanıyorum. Normalde vitamin düşüktü benim bi abla söyledi d vitamini kullan ben o ay hamile kaldım diye bende geçen ay başlamıştım Allahım a çok şükür inşallah gördünüz gibi vardır 🥰 🥰 belli olcak bakalım kan verince
İnşAllah cnm vardır 🥰

Eklentiler

• EF29B600-7E16-442D-A3B0-9C721E947137.jpeg
    EF29B600-7E16-442D-A3B0-9C721E947137.jpeg
    179,3 KB · Görüntüleme: 30
Back