D3 k2 vitamini kullanıyorum şuan folikle birlikteFolik asit fazlasını vucudtan atan bir vitamin kuzum o yüzden bir sorun olmaz hatta ara bile verebilirsin değerlerine baktırıp ama D vitamini de kullan oda büyük etkenlerden biri hamile kalmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D3 k2 vitamini kullanıyorum şuan folikle birlikteFolik asit fazlasını vucudtan atan bir vitamin kuzum o yüzden bir sorun olmaz hatta ara bile verebilirsin değerlerine baktırıp ama D vitamini de kullan oda büyük etkenlerden biri hamile kalmak için
tabi ki öyle bir sey yok,yarın yumurta çatladıgında tüplerde sperm olması gerek bende söylemesi kafana göre iş yapma:)Aynn canm öyle yapıcam şey diye düşündüm ben şimdi pik değilse boşuna birlikte olup spermleri yormayayım sonuçta çatlamyı yakalamm lazım
Ya kuzum ben hiç kullanmadım hiç bir fikrim yok cnm doktoruna danış istersenSormak istediğim bir konu daha var aslında sürekli aklıma takılıyor. En doğru kararı tabiki doktorlar verir bunu da biliyorum ama sizinde düşüncenizi merak ettim. Folik asiti 6 aydır düzenli kullanıyorum. Olana kadar devamlı kullanırsam fazlası zararlı olur mu acaba ? Düşünceniz nedir ?
Hiç birini kullanmadım bi fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem kesinlikleD3 k2 vitamini kullanıyorum şuan folikle birlikte
Bende D3 folik asit b12 demir ilaçları kullanıyorum. Normalde vitamin düşüktü benim bi abla söyledi d vitamini kullan ben o ay hamile kaldım diye bende geçen ay başlamıştım Allahım a çok şükür inşallah gördünüz gibi vardır belli olcak bakalım kan verinceD3 k2 vitamini kullanıyorum şuan folikle birlikte
Canm aldığım yer msj atmış daha pik olmamış devem deditabi ki öyle bir sey yok,yarın yumurta çatladıgında tüplerde sperm olması gerek bende söylemesi kafana göre iş yapma:)
valla canım ben tecrübemi paylaştım senin le ,benim testimi gördün ben o yumurta oldugu ğün ve bir gün ara verip ilişkiye girdim ve şu an 14 haftalık hamileyim...sen bilirsin inşallah yarın test yaptıgında silikleşmezCanm aldığım yer msj atmış daha pik olmamış devem dedi
İnşAllah canmvalla canım ben tecrübemi paylaştım senin le ,benim testimi gördün ben o yumurta oldugu ğün ve bir gün ara verip ilişkiye girdim ve şu an 14 haftalık hamileyim...sen bilirsin inşallah yarın test yaptıgında silikleşmez
İnşAllah yerleşme kanamasıdır adetin buğünmüydü cnmÇok ilginç bir şekilde adetim kesildi şuan tam sökülmedi pembe pembe peçeteye geliyordu şuan yok
İnşAllah cnm vardırBende D3 folik asit b12 demir ilaçları kullanıyorum. Normalde vitamin düşüktü benim bi abla söyledi d vitamini kullan ben o ay hamile kaldım diye bende geçen ay başlamıştım Allahım a çok şükür inşallah gördünüz gibi vardır belli olcak bakalım kan verince
yarın test yapınca at canım merak ettimİnşAllah canm
İnşallah kuzum gitmeme kararlı aldım kan vermeye. Cumartesi adet olmazsam eğer gidicem kendimi heveslendirmek istemiyorum çok aşırı silik çünkü. Hayırlısı,İnşAllah cnm vardır
Tm kuzum atarım tabiyarın test yapınca at canım merak ettim
Aynn kuzum adetine kadar testi tekrarla öyle ver kanıİnşallah kuzum gitmeme kararlı aldım kan vermeye. Cumartesi adet olmazsam eğer gidicem kendimi heveslendirmek istemiyorum çok aşırı silik çünkü. Hayırlısı,
Canım pembe çizgi yani var gibi kuruma kahve regi oluyorBak bida çektim allah aşkına bida bakarmısın
İnşAllah canım yaCanım pembe çizgi yani var gibi kuruma kahve regi oluyor
bekliyorum canım hepsini at tekrar sırayla:)Tm kuzum atarım tabi
Sanırım buğün yumurtlama darısı gebeliğe inşAllahbekliyorum canım hepsini at tekrar sırayla:)
aynen öyle canım daha net çıkmıs bugun mutlaka değerlendir ki,yarın yumurta çatladıgında tüplerde sperm olsun:)) bununla illğili komik bir video vardıya dur bulursam atarım:)Sanırım buğün yumurtlama darısı gebeliğe inşAllah