• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim yardimci olur musunuz???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sirinee6

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
308
175
23
25
Merhaba 6 aylık evliyim hiç korunmadik bu ay yumurtlama dönemimi degerlendirdigimizi düşünüyorum. Bat 24 aralık . Kassık ağrım ve gaz sancim vardi bende test yapmak istedim dayanamadım bugün yani adete 5 gün kala test yaptım. Sizce testin yanls olma olasılığı var mı?? Olmadığı halde var gözükebilir mi?? Ikinci çizgi ilk 5 dakikada çıktı .

Eklentiler

• IMG-20191219-WA0028.jpeg
    IMG-20191219-WA0028.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 146
Canım çok belli ikinci çizgi inşallah hamilesindir tebrik ederim en kısa zamanda kan ver o kesin sonuç verir ama bence var 😊

Merhaba 6 aylık evliyim hiç korunmadik bu ay yumurtlama dönemimi degerlendirdigimizi düşünüyorum. Bat 24 aralık . Kassık ağrım ve gaz sancim vardi bende test yapmak istedim dayanamadım bugün yani adete 5 gün kala test yaptım. Sizce testin yanls olma olasılığı var mı?? Olmadığı halde var gözükebilir mi?? Ikinci çizgi ilk 5 dakikada çıktı .

5 gün varken bu kadar belirgin çıkması kafa karıştırıcı ama belkide adetten sonra hemen yumurtladınız belli de olmaz. Ablamın 10. Geçtikten sonraki testi bu koyulukta idi. Bazen testler de de yanlış oluyor ama ne kadar çok kısmı tartışılır. Garantilemek için kan testi yaptırın en iyisi

hamilesin tebrikler 😊

benimde 2gün kala böyle ıkmştı ilk hamileliğimm hayırlı olsun:))

hamilesin

Benimde 5 gün kala böyle olmuştu Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

5 gün varken bu kadar belirgin çıkması kafa karıştırıcı ama belkide adetten sonra hemen yumurtladınız belli de olmaz. Ablamın 10. Geçtikten sonraki testi bu koyulukta idi. Bazen testler de de yanlış oluyor ama ne kadar çok kısmı tartışılır. Garantilemek için kan testi yaptırın en iyisi
Ya ilk gebeliğim olucak inşallah olursa daha önce yine aynı marka testle yaptım yine çıktı ama kimyasal geçirmiştim o ay emin olamıyorum panik ve heyecan var bide.

Ikinci testi de yaptım acaba çıkar mi diye sizce kesin var mı kizlar çok paniğim??

Eklentiler

• IMG-20191219-WA0081.jpeg
    IMG-20191219-WA0081.jpeg
    34,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20191219-WA0081.jpeg
    IMG-20191219-WA0081.jpeg
    34,2 KB · Görüntüleme: 62
Back