Silik çıkmış gebelik var gibi sağlıkla gelir inşallahŞu şekilde
İnşallah teşekkür ederimSilik çıkmış gebelik var gibi sağlıkla gelir inşallah
Sabah uyandığımda regl olmamış olursam kan vermeye gidicem teşekkür ederimVar bence yarın ilk işiniz kan vermek olsunhayırlısı olsun
Var gözüküyor ama bir kaç gün daha beklemenizi tavsiye ederim çünkü kan testi çok düşük çıkacaktır ve sürekli kân takibinde olacaksınız kanama gbi sıkıntılar olmadığı sürece bir kaç gün daha bekleyin bence hastane takibi için bu ara da tebrik ederimŞu şekilde
Çok teşekkür ederim sağolun öyle yapayımmVar gözüküyor ama bir kaç gün daha beklemenizi tavsiye ederim çünkü kan testi çok düşük çıkacaktır ve sürekli kân takibinde olacaksınız kanama gbi sıkıntılar olmadığı sürece bir kaç gün daha bekleyin bence hastane takibi için bu ara da tebrik ederim
Aynı durumu bende yaşadım da o yüzden söylüyorum beta HCG çok düşüktü o yüzden silik gibi çıkıyor zaten iki günde bir kan verdimÇok teşekkür ederim sağolun öyle yapayımm
Şu an tek düşündüğüm sabah uyandığımda regl olmamamAynı durumu bende yaşadım da o yüzden söylüyorum beta HCG çok düşüktü o yüzden silik gibi çıkıyor zaten iki günde bir kan verdim
Ama bu test baya kırmızı yanlış olması zor ama yarın veya iki gün sonra adet olursanızda kimyasal olmuş olabilir, bilemeyiz...Şu an tek düşündüğüm sabah uyandığımda regl olmamambir kaç gün beklerim gebelik testini tekrarlarım yarın, belki test yanlıştır daha önce başıma gelmişti çünkü
İnşallah yanlış değildir bu sefer bebisi kucağınıza alirsinizŞu an tek düşündüğüm sabah uyandığımda regl olmamambir kaç gün beklerim gebelik testini tekrarlarım yarın, belki test yanlıştır daha önce başıma gelmişti çünkü
Belki daha önce kimyasalda geçirmiş olabilirsiniz böyle testte çıkıyor sonra aynen adet gibi oluyorsunuz adet zamannda tek farkı adet kanamasından biraz daha farklı olması çoğu anne kimyasalı farkedemiyor zatenŞu an tek düşündüğüm sabah uyandığımda regl olmamambir kaç gün beklerim gebelik testini tekrarlarım yarın, belki test yanlıştır daha önce başıma gelmişti çünkü
Belkide kimyasal geçirdim haberim yokBelki daha önce kimyasalda geçirmiş olabilirsiniz böyle testte çıkıyor sonra aynen adet gibi oluyorsunuz adet zamannda tek farkı adet kanamasından biraz daha farklı olması çoğu anne kimyasalı farkedemiyor zaten
İnşaallah güzel haberlerinizi bekliyoruzBelkide kimyasal geçirdim haberim yokinşallah mutlu haberler alırım da sizlere yazayım güzel haberi
Bence hamilesiniz tabi belirtilerde varsa.Şu şekilde
Göğüs hassasiyetim var ama regl belirtisiyle aynı olduğu için onu önemsemedim , sürekli uyku hali var iştahım açık kasıklarım ağrıyor çok özür diliyerek yazıyorum bunu ( bir kaç gün önce eşimle ilişki sırasındayken kan geldi daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmemişti)Bence hamilesiniz tabi belirtilerde varsa.