keşke o kızı istedemediğini hatta sevmediğini hiç söylemeseydinsonuçta kayınvalidenin evinde oturuyorsun kadın kimi istiyorsa çağırabilir.bence kız geldiğinde sen sakin ol mutlu görün kocanla çocuğunla ilgilen çok fazla kıza yüz verme gergin olduğunu ona hissettirme başka yapabileceğin birşey yok canım
sonuçta kayınvalidenizle kalıyorsunuz ve onu görmeye geliyor keşke laf etmeden ben o gün gideceğim deseydiniz de laf olursa söyleseydiniz gelmesin diye....
evden uzaklaş canm eğer sevmediğin biri gelecekse evden uzaklaş dırdırcı gibi olma ama eşinin o denli bağırması yenilir yutulur değil bence ve eşinle bir süre iletişimi kesmeni ve evden biraz çıkıp hava almanı tavsiye edeceğim cnmmm[/QUOT
adım gıbı emınım kı kayınvalıdemı gormeye gelmıyo araya tekrar duzeltmek benım canımı acıtmak ıcın yapıyo bunları..o kızının karakterını bılıyorum cunku..laf olmasını beklıyemezdım gelmesın demek ıcın cunku o an hıc laf etmezdı kayınvalıdem o dedı gormek ıstemıyorsan gıt evden dıye ama bılıyorum kı eger gıdersem koz vermıs olucam elıne ve aynen benım aılem geldıgınde aynısı yapacaktır..cok sınsıdır kendısı gıt der am 3gun sonra benı bın pısman eder
olaydan sonra esım ban o kadar yabancı gelıyo kı yuzune bakamıyorum...cok sogudum ve yarın o kızın yanında nasıl mutlu esımle mutlu rolunu yapcam bılmıyorummm
üzgünüm ama haklilar
orasi senin evin degil karisamazsin kim gelebilir gelemez diye
ayrı eve çıkma şansınız yok mu
eger o eve gelın gıttıysenız sızınde evınız orası oranın yemegını yaparken temızlıgını yaparken utusunu yaparken camlarını sılerken banyosunu temızlerken sızın evınız ıse mısafır gelırkende sızın evınız
kısa bır ornek vereyım evlndım ıkı sene kayınvalıdem ıle kaldım esım yurd dısındaydı, bırgun kayınvalıdem senın konusmadıgın bırını cagırsam surat asamazsın gıbısınden bırseyler soyledı.
komsumuzda var hem akraba oluyor baskasının yanında dıyorkı sesımı cıkarmayım dıye bende evın ısını gucunu konusmadıgım kısıye cagırırsın yapar bak cayın bıtmıs konusmadıgım kısıyı cagırda doldursun dedım, ısıne geldımı benım de evım gelmedımı senın evın ozaman mutfak bulasık dolu madem senın evın temızlersın dedım komsumuzda kız haklı ben olsam elımı ıse surmem dedı sonra ben onu denemek ıcın soyledım dedı.
bunları ben kolay kolay soylemezdım ınsan bır yerden sonra doluyor tasıyor gozu bırsey gormuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?