sonuçta kayınvalidenizle kalıyorsunuz ve onu görmeye geliyor keşke laf etmeden ben o gün gideceğim deseydiniz de laf olursa söyleseydiniz gelmesin diye....
evden uzaklaş canm eğer sevmediğin biri gelecekse evden uzaklaş dırdırcı gibi olma ama eşinin o denli bağırması yenilir yutulur değil bence ve eşinle bir süre iletişimi kesmeni ve evden biraz çıkıp hava almanı tavsiye edeceğim cnmmm[/QUOT
adım gıbı emınım kı kayınvalıdemı gormeye gelmıyo araya tekrar duzeltmek benım canımı acıtmak ıcın yapıyo bunları..o kızının karakterını bılıyorum cunku..laf olmasını beklıyemezdım gelmesın demek ıcın cunku o an hıc laf etmezdı kayınvalıdem o dedı gormek ıstemıyorsan gıt evden dıye ama bılıyorum kı eger gıdersem koz vermıs olucam elıne ve aynen benım aılem geldıgınde aynısı yapacaktır..cok sınsıdır kendısı gıt der am 3gun sonra benı bın pısman eder
olaydan sonra esım ban o kadar yabancı gelıyo kı yuzune bakamıyorum...cok sogudum ve yarın o kızın yanında nasıl mutlu esımle mutlu rolunu yapcam bılmıyorummm