• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sızce haksızmıyım??çok bunaldımm

keşke o kızı istedemediğini hatta sevmediğini hiç söylemeseydin :50:sonuçta kayınvalidenin evinde oturuyorsun kadın kimi istiyorsa çağırabilir.bence kız geldiğinde sen sakin ol mutlu görün kocanla çocuğunla ilgilen çok fazla kıza yüz verme gergin olduğunu ona hissettirme başka yapabileceğin birşey yok canım :50:

sonuçta kayınvalidenizle kalıyorsunuz ve onu görmeye geliyor keşke laf etmeden ben o gün gideceğim deseydiniz de laf olursa söyleseydiniz gelmesin diye....
evden uzaklaş canm eğer sevmediğin biri gelecekse evden uzaklaş dırdırcı gibi olma ama eşinin o denli bağırması yenilir yutulur değil bence ve eşinle bir süre iletişimi kesmeni ve evden biraz çıkıp hava almanı tavsiye edeceğim cnmmm

keşke o kızı istedemediğini hatta sevmediğini hiç söylemeseydin :50:sonuçta kayınvalidenin evinde oturuyorsun kadın kimi istiyorsa çağırabilir.bence kız geldiğinde sen sakin ol mutlu görün kocanla çocuğunla ilgilen çok fazla kıza yüz verme gergin olduğunu ona hissettirme başka yapabileceğin birşey yok canım :50:

o kadar cok olay oldu kı o kızla defalarca sustum demedım gormemıs duymamıs gıbı yaptım ama ben oyle yaptıkca kız daha fazla yaptı en son delırdım ve ondan ne kadar cok nefret ettıgımı soyledım cunku sabrımı cok zorladılar:5:evet onun evı ama benımde evım saylır bunu dusunmesı lazımher ne kadar da kendı evım gıbı hıssetmesem daha dogrusu hısstetırmıyo kendıne gelınce herkes selbest ama ben olunca her zmana kısıtlama yapar:25:bu geceyı nasıl gecırcem bılemıyorum bır anevvel gelse ve gıtse de rahatlasam cunku cok zor olcak hele kı esıme ıyı davranmak mutlu rolunu oynamak:5:

sonuçta kayınvalidenizle kalıyorsunuz ve onu görmeye geliyor keşke laf etmeden ben o gün gideceğim deseydiniz de laf olursa söyleseydiniz gelmesin diye....
evden uzaklaş canm eğer sevmediğin biri gelecekse evden uzaklaş dırdırcı gibi olma ama eşinin o denli bağırması yenilir yutulur değil bence ve eşinle bir süre iletişimi kesmeni ve evden biraz çıkıp hava almanı tavsiye edeceğim cnmmm[/QUOT

adım gıbı emınım kı kayınvalıdemı gormeye gelmıyo araya tekrar duzeltmek benım canımı acıtmak ıcın yapıyo bunları..o kızının karakterını bılıyorum cunku..laf olmasını beklıyemezdım gelmesın demek ıcın cunku o an hıc laf etmezdı kayınvalıdem o dedı gormek ıstemıyorsan gıt evden dıye ama bılıyorum kı eger gıdersem koz vermıs olucam elıne ve aynen benım aılem geldıgınde aynısı yapacaktır..cok sınsıdır kendısı gıt der am 3gun sonra benı bın pısman eder:5:
olaydan sonra esım ban o kadar yabancı gelıyo kı yuzune bakamıyorum...cok sogudum ve yarın o kızın yanında nasıl mutlu esımle mutlu rolunu yapcam bılmıyorummm:5:

esım bugun demesın ben senı vurmak ıstemedım dıye...neymiş sadece cok sınırlernmıs o yuzden ayaga kalkmıs:2:ne kadar da masummm:19:aklıma geldıkce ben bunla nasıl ısınırım tekrar dıye cok dusunuyrum:5:annesı de ondan yuz bulup laf soyledı ve bugunden sonra oglunun bu hareketlerını gordukce daha da fazlasını yapıcaktır:5:

eger o eve gelın gıttıysenız sızınde evınız orası oranın yemegını yaparken temızlıgını yaparken utusunu yaparken camlarını sılerken banyosunu temızlerken sızın evınız ıse mısafır gelırkende sızın evınız

kısa bır ornek vereyım evlndım ıkı sene kayınvalıdem ıle kaldım esım yurd dısındaydı, bırgun kayınvalıdem senın konusmadıgın bırını cagırsam surat asamazsın gıbısınden bırseyler soyledı.
komsumuzda var hem akraba oluyor baskasının yanında dıyorkı sesımı cıkarmayım dıye bende evın ısını gucunu konusmadıgım kısıye cagırırsın yapar bak cayın bıtmıs konusmadıgım kısıyı cagırda doldursun dedım, ısıne geldımı benım de evım gelmedımı senın evın ozaman mutfak bulasık dolu madem senın evın temızlersın dedım komsumuzda kız haklı ben olsam elımı ıse surmem dedı sonra ben onu denemek ıcın soyledım dedı.

bunları ben kolay kolay soylemezdım ınsan bır yerden sonra doluyor tasıyor gozu bırsey gormuyor.

ayrı eve çıkma şansınız yok mu

ayrı eve cıkmak ıcın hıc bır sansım yok esım ıstemıyor bılıyorum..aslında ınanın eskıden derdım aynı mahallede bıle kotu olur dıye ama bunları yasadıktan sonra aynı appartman bıle bundan ıyı dır galıba:5:ama ıste yok sansım yok ne yazık kıı

eger o eve gelın gıttıysenız sızınde evınız orası oranın yemegını yaparken temızlıgını yaparken utusunu yaparken camlarını sılerken banyosunu temızlerken sızın evınız ıse mısafır gelırkende sızın evınız

kısa bır ornek vereyım evlndım ıkı sene kayınvalıdem ıle kaldım esım yurd dısındaydı, bırgun kayınvalıdem senın konusmadıgın bırını cagırsam surat asamazsın gıbısınden bırseyler soyledı.
komsumuzda var hem akraba oluyor baskasının yanında dıyorkı sesımı cıkarmayım dıye bende evın ısını gucunu konusmadıgım kısıye cagırırsın yapar bak cayın bıtmıs konusmadıgım kısıyı cagırda doldursun dedım, ısıne geldımı benım de evım gelmedımı senın evın ozaman mutfak bulasık dolu madem senın evın temızlersın dedım komsumuzda kız haklı ben olsam elımı ıse surmem dedı sonra ben onu denemek ıcın soyledım dedı.

bunları ben kolay kolay soylemezdım ınsan bır yerden sonra doluyor tasıyor gozu bırsey gormuyor.

bende oyle dıyorum ama ıslerıne gelınce oglunun yanında veya ısıne geldıgı zamanlardan ev lafı olmazmıs herkesın evıymıs ama nden ben hıc kendı evım gıbı hısstemedım o halde neden her defasında boyle problemler yasadım..soyledıgın gıbı temızlık yemek olunca benım de evım..Alla ha havale etmekten baska bır carem yok demek kı hepsı boyle...ama bır koca karısını ezdırıse pasıf kalırsa herkes yuklenıyor bunu anladım ben..kaynanam esımın yanında hıc dıkkat etmedı soyledıklerıne hıccc nasıl oglum benı tutar o da bana hak verdı rest cektı karısına dıye daha cok soyledı lafları nasıl esıme ısınırım bılemıyorum ben...

Bütün iş erkekte bitiyor zaten.
Karısıyla, anasını ayırana helal olsun valla.

benı baska konularda aslan kesılır ama ısının ıcınde ben oldugum zaman hıc bır sey dıyemez annesıne:14:nasıl bas edıcem ben bılmıyorum tek yardımcım Allah...ama hayat boyle surmez yanı bır yerde bende patlarım gıbıme gelıyo.....her gun dıyorum kı kendıme kocamla cok daha fazla yakınlasayım,cunku annesı bız kotu oldugumuzda hııc uzulmuyo,hem belkı esım bana hak verır ama olmuyo bu hareketlerını gorunce ısınamıyorum...acaba butun erkekler mı boyle

o kadar sınır oldugum tartıstıgım esımden nefert ettıgım boşa cıktı..daha dogrusu bosa cıktı derken o kız bugun gelemıcem dedı ısı cıkmıs kaynanam o kadar uzuldu sabah erken kalkıp bırt suru hazırlık yaptı ama hepsıne bosuna...normalde en nefret ettıgı seydır hazırlık yaptırıp da gelmeyenler ama hıc bır sey dıyemedi kendı aılesı olunca benım aılemden ennn kucuk bır seyı problem yapar senlerce unutmaz tartısma gununde oyle kırıcı konsutu kı bana haklı oldugum yerde haksız cıkardı benı halbukı kızın neler yaptıgını hepsını bılıyo..ustelık kardesıne anlatırken duydum o kızın hareketlerınden hıc hoslanmadıgını soylemıstı ama ıste bı zaman gelınce demek ben el kızı oluyorum..Allah bılıyor cok dua etmıstım gelmesın dıye cunku gercekten yuvama cok zarar verıyor vermek ıcın elınden gelenı yapıyo..inşallah Allah benden onu omur boyu uzak tutar:5:

Back