- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Mesaj atmiyorum artik ona.kendimi işime okula verdim kendimi sogutmaya caliisyorumsenin o kızlardan aklın eksik maalesef. '9 ayım ne olacak' demişsin de, millet 20 seneden sonra bile yeni bir hayata başlıyor. Bu kadar özgüvensiz olma ya, işine gücüne sarıl. kendine bak, kitaplar oku, filmler izle, arkadaşlarınla gez toz. eğlen biraz. Hayatını yaşa. Sana siktir çeken biriyle hayatını karartmaktansa, kendin için bir şeyler yap.
Yaa yanlis oldugunu blyorum ama sanki uyusturucu gibi böyle birakamiyorum.Ayrildiginu dusununce bile icim aciyo.Mantigim hayir diyo hayatimi mahvetcem blyom.ama hep duzelir belki evlensek oda baglanir falan bi umut varHislerime tercüman olmuşsun canım.. körü körüne tutuluyor ama o bağlılık aynı evin içine girince yerini nefrete bırakıyo.. kendi evladım ya da kardeşimmiş gibi üzülüyorum ama ne yazık ki kimsenin kafasını açıp da içine doğru olanı koyamıyoruz.. ah bu kızlar neden böyle?? İnsan hiç kendine kıymet vermez mi önemsemez mi.. yazık ki ne yazık...
Devlette yok diye biliyorum ama bi universite hastahanesine gideyimBen önce ayrılık için para durumunu söylüyorsun sandım kusura bakma yanlış anlamışım. Para durumunu ayarlayamazsan da bulunduğun yerde devlet hastanesi ya da üniversite hastanesi var mı? Bazılarında psikolog da oluyor, bir araştır derim. Önce psikiyatriste gitmen gerekiyor, o psikologa sevk ediyor. Bir araştır istersen.
Psikolog icinNeden?Para ne alaka?
Evet hepsinde olmuyor, sanırım bazı üniversite hastanelerinde oluyor. Önden telefonla bilgi alın isterseniz. Olmadı psikiyatristle görüşürsünüz anlatırsınız durumunuzu en kötü. İlle psikolog ya da terapi derse yönlendirir. Hem doktor da değerlendirmiş olur.Devlette yok diye biliyorum ama bi universite hastahanesine gideyim
Yaa takinti yaptim birakamiyorum.Mantik olarak yanlis insan bunu biliyorum
Yaa yanlis oldugunu blyorum ama sanki uyusturucu gibi böyle birakamiyorum.Ayrildiginu dusununce bile icim aciyo.Mantigim hayir diyo hayatimi mahvetcem blyom.ama hep duzelir belki evlensek oda baglanir falan bi umut var
Yaa takinti yaptim birakamiyorum.Mantik olarak yanlis insan bunu biliyorum
Yaa yanlis oldugunu blyorum ama sanki uyusturucu gibi böyle birakamiyorum.Ayrildiginu dusununce bile icim aciyo.Mantigim hayir diyo hayatimi mahvetcem blyom.ama hep duzelir belki evlensek oda baglanir falan bi umut var
Mesaj atmiyorum artik ona.kendimi işime okula verdim kendimi sogutmaya caliisyorum
Canim ciddi dusunuyom diyo hep ama evlencegini bende sanmiyorum.Gecen zaten ben evlilik dusunmuyorum dedi.İşte bak başkasi benim durumumda olsa direk birak derim ama insan başina gelmeyince bilemiyoBu adamın seninle evleneceğini düşünüyorsun yani. Zaten o adam seninle evlenmez.
Hee böyle bir erkek bana gelip evlenelim diye karşımda diz çökse, yalvarsa yakamı bırakmaz diye korkup şehir falan değiştirirdim herhalde peşime düşmesin diye...
uzaklasiyorum artik yavas yavas.bak şu iki ayda 6kilo en az verdim. Moralimi bozuyo ve yemek bile yemuyorum artikŞu adamı hayatından defedeceğin yerde mesaj atmıyorum diyorsun. Ne zannediyorsun? Mesaj atmayacaksın ve adam sana deli divane aşık falan mı olacak?
Annem babam onun böyle beni uzdugunu duysa ve cocuklu bi adam olduguu duysa bana cok kizar.Bi de yani artik cevremdekiler onla bisey mi yasadin da birakamiyon diyo.bisey yasamadim ama guvendim ben ona.bi de zamaninda cok ilgilendi benimle baglandim bayaa.o kactikca kovalayasim geliyoBu adamın seninle evleneceğini düşünüyorsun yani. Zaten o adam seninle evlenmez.
Hee böyle bir erkek bana gelip evlenelim diye karşımda diz çökse, yalvarsa yakamı bırakmaz diye korkup şehir falan değiştirirdim herhalde peşime düşmesin diye...
Haklisin ozguvensiz ezik gibi duruyorum ona karsi.sanki ona muhtac gibi.Yaa bisey desem ona pismanlik duyuyorumÖmrümde senin kadar karaktersizini eziğini görmedim duymadım.. Bu dediğim laflara kızmaya da hakkın yok çünkü neden? Sen küfrü karşıdan yiyince bile insan gibi tepki göstermekten acizsin..
Bu kadar da açık söylüyorum "evlensek o da bağlanır" diye umut eden bir zavallısın sen.. Bıkmadın usanmadın şu konuları tekrar tekrar açmaktan.. Aynı cevapları alıp aradan zaman geçince yine aynı konuları açıyorsun..
kredi falan ödeme sen.. Sen direkt araba al ona.. Belki o zaman insafa gelir de evlenir seninle, ne dersin?
Ömrümde senin kadar karaktersizini eziğini görmedim duymadım.. Bu dediğim laflara kızmaya da hakkın yok çünkü neden? Sen küfrü karşıdan yiyince bile insan gibi tepki göstermekten acizsin..
Bu kadar da açık söylüyorum "evlensek o da bağlanır" diye umut eden bir zavallısın sen.. Bıkmadın usanmadın şu konuları tekrar tekrar açmaktan.. Aynı cevapları alıp aradan zaman geçince yine aynı konuları açıyorsun..
kredi falan ödeme sen.. Sen direkt araba al ona.. Belki o zaman insafa gelir de evlenir seninle, ne dersin?
Şimdi böyle olan evlenince bağlanır mı sence?? Biz birbirimize deli gibi aşıktık çok seviyoduk acayip bi tutku vardı aramızda ama evlilik hayatına girdiğimizde 2mizden ibaret olmadığımızı anladık bi sürü sorunlar yaşadık.. kavgalar gürültüler.. kendimizi ispatlama çabalarımız.. soğumalar uzaklaşmalar falan derken 2 3 yılımız böyle geçti.. ama eşim hiç ayrılık taraftarı olmadı hep kıymet verdi bana.. bu yüzden sorunlarımızı aştık ve kenetlendik bunun sonrasında sevgimiz daha da büyüdü ve bağlandık..Yaa yanlis oldugunu blyorum ama sanki uyusturucu gibi böyle birakamiyorum.Ayrildiginu dusununce bile icim aciyo.Mantigim hayir diyo hayatimi mahvetcem blyom.ama hep duzelir belki evlensek oda baglanir falan bi umut var
Yok artık bunu yazdığını da gördüm ya.. laf ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir..Haklisin ozguvensiz ezik gibi duruyorum ona karsi.sanki ona muhtac gibi.Yaa bisey desem ona pismanlik duyuyorum
Annem babam onun böyle beni uzdugunu duysa ve cocuklu bi adam olduguu duysa bana cok kizar.Bi de yani artik cevremdekiler onla bisey mi yasadin da birakamiyon diyo.bisey yasamadim ama guvendim ben ona.bi de zamaninda cok ilgilendi benimle baglandim bayaa.o kactikca kovalayasim geliyo
uzaklasiyorum artik yavas yavas.bak şu iki ayda 6kilo en az verdim. Moralimi bozuyo ve yemek bile yemuyorum artik
Canim ciddi dusunuyom diyo hep ama evlencegini bende sanmiyorum.Gecen zaten ben evlilik dusunmuyorum dedi.İşte bak başkasi benim durumumda olsa direk birak derim ama insan başina gelmeyince bilemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?