• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksizmiyim ben?

Valla ben konu sahibinin yakında çok daha kötü konular açacağına inanıyorum. Dayak olabilir, hatta daha beterleri bile olabilir...

Mesela beni şöyle itti, böyle dayak attı, hastanelik oldum. Bir geçmiş olsun diye aramadı. Sizce neden aramamış olabilir, neden ilgisiz diye konular bekliyorum artık :)

Ne güzel demişsin canım. Sen öyle bir ilişkiden kurtulabilmişsin, insanlar yıllarca süren evliliklerini bitirebiliyor oysa, değil mi? Ama bunun benzeri bir çok konu dönüyor bir yandan da, özellikle tabi yaşı küçük olan kadınlarda oluyor bu... İnanır mısın ben bugün artık konuları da karıştırdım birbirine, yorumunu önce başka bir konu sanarak okudum, çünkü ikisine de uyuyordu, sonradan fark ettim hangi konu olduğunu. O konuda da 17 yaşında bir kızcağız, 4 aylık ilişkisinde çocuk onu seviyor mu sevmiyor mu şüphesini paylaşmış, sonra biraz kurcalanınca çocuğun kısıtlamadığı şey olmadığı çıktı ortaya, konu sahibi beni sahipleniyor herhalde seviyordur diyor. Hayret ediyorum, bu kızlar bu çocuklara "Sen kim oluyorsun yahu? Ne haddine?" diye nasıl hesap soramıyorlar? Kısıtlamanın adı sevgi, küfrün adı ciddi düşünmek olmuş.

Ama ben onlarda da çok suç bulamıyorum. Evet bir tuhaflık var ama her şeyi bildiklerini sanarak aslında hayata ve ilişkilere dair hiçbir şey onlara öğretilmeden, gördükleriyle, duyduklarıyla yaşamaya çalışıyorlar bu ilişkileri bir yandan da. Sosyal medya tek bilgi kaynakları neredeyse. Bir anne kızı artık genç kız olurken oturup ilişkiler hakkında konuşmazsa, bir baba kızına verdiği kıymeti belli etmezse, aileler erkek arkadaşın olacak elbet ama olunca tanımak istiyoruz demezse, böyle oluyor sanırım, tabi hepsinde değildir, elbet bazılarında aileler de iyidir. Ama bana çoğu babasından ya da toplumdaki, çevrelerindeki erkeklerden gördüğü höthöt tavrı arıyor gibi geliyor.

Biz anlatıyoruz burada sabırla annesinin babasının yetiştirirken, öğretmenlerin okullarda anlatması gerekenleri belki. Ama onlar hep "Nasıl ayrılacağım çok bağlandım" diyor.

Daha ne diyelim artık. Her birinin kendi kıymetini acı yoldan tecrübe ederek anlamaması tek temennim :KK51:
Hislerime tercüman olmuşsun canım.. körü körüne tutuluyor ama o bağlılık aynı evin içine girince yerini nefrete bırakıyo.. kendi evladım ya da kardeşimmiş gibi üzülüyorum ama ne yazık ki kimsenin kafasını açıp da içine doğru olanı koyamıyoruz.. ah bu kızlar neden böyle?? İnsan hiç kendine kıymet vermez mi önemsemez mi.. yazık ki ne yazık...

Para durumumu ayarlasam direk gidicem ama şuan gidemem
Ben önce ayrılık için para durumunu söylüyorsun sandım kusura bakma yanlış anlamışım. Para durumunu ayarlayamazsan da bulunduğun yerde devlet hastanesi ya da üniversite hastanesi var mı? Bazılarında psikolog da oluyor, bir araştır derim. Önce psikiyatriste gitmen gerekiyor, o psikologa sevk ediyor. Bir araştır istersen.

Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben

ohhh iyi yapmış sana sen bu akıla gidersen daha çok bu lafları duyarsın 1000 kez dedik bu adam mı terk et ! Neyine aşıksın ?

Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben

Ya sana nasıl küfredebiliyor. Sevgilim bana bir kere sinirli anında lan demişti de nasıl kızmıştım.

Aslinda sevgimi yedi bitirdi gibu hissesiyorum.Ama ayrilsam 9ayim nolcak Benim. Evlensek cok kiskanc. Bana kapattirir face falan kendi herhalti yer.Ona bu kufru yuzunden rest cekmeliyim.Adam varya baska kizlarin hep pesinden kosmus cicek almis.Alisverise bile gitmis.Ama banaa yok ben gelemem bekleyemem der hep .ben odunum der.bunlari Dusununce benim o kizlardan neyim eksik diye hep duaunuyorum sadce ve uzuluyorum. Ben boyle olsun istemedim

senin o kızlardan aklın eksik maalesef. '9 ayım ne olacak' demişsin de, millet 20 seneden sonra bile yeni bir hayata başlıyor. Bu kadar özgüvensiz olma ya, işine gücüne sarıl. kendine bak, kitaplar oku, filmler izle, arkadaşlarınla gez toz. eğlen biraz. Hayatını yaşa. Sana siktir çeken biriyle hayatını karartmaktansa, kendin için bir şeyler yap.

ay geçmiş konularını okudum. Bu adam evli, karısıyla çocuğuyla yaşıyor. Sen de utanmadan burada, 'daha iyisini bulamam' yazmışsın. Hayatımda bu kadar korkunç özgüven sorunu olan birini görmemiştim.

ay geçmiş konularını okudum. Bu adam evli, karısıyla çocuğuyla yaşıyor. Sen de utanmadan burada, 'daha iyisini bulamam' yazmışsın. Hayatımda bu kadar korkunç özgüven sorunu olan birini görmemiştim.

Aynen aynen. Bilmeyen arkadaşlar masumca yorum yazıyorlar, sana küfür etmiş bırak gitsin falan diye ama küfre gelene kadar ne olaylar var neler.

Ben olsam ben de ciddi düşünürdüm konu sahibiyle. Bence o birdaha böylesini bulamaz. Bazı arkadaşlar, sen bırakmazsan o zaten seni bırakacak demişler de hayır arkadaşım adam neden bıraksın?

İşin garip yanı, konu sahibi herşeyin farkında. Evlenince daha kötü olacak, bana sosyal medyayı bile yasaklayacak, kendi hayatını yaşayacak falan yazıyor. Nasıl bir kafa anlamadım.

Forumda hep aynı soruyu sorup, nasıl farklı cevap almayı umuyorsun konu sahibi kardeş?

Ya şöyle tiplere sinirlenip yazıyoruz biz manyak oluyoruz.
Ama cidden konu sahibi her konunda seni tutup sarsmak istiyorum, aptal mısın sen diye1?
Bu adam imam nikahıyla evlenip çocuk yapan bir adam yüzyılın evli adam yalanını söylüyor, sevmeden sevişip yaptık o çocuğu karım çirkin diyor sen de bir güzel bu salak yalana inanıyorsun. Bugün çocuğunu bırakan adam ileride seni de ortada bırakır adam karaktersiz.
Üstelik kredi borcumu öde diyor..
Küfür ediyor.
Tüm bunlara rağmen ya kimseyi bulamazsam diyorsınız ya. Şaka mısınız? Ezik misiniz?
Bundan daha iyisi yok. Adam bildiğin iğrenç bir şey insan dahi değil.
Bunla evleneceğime ömür boyu evlenmem demen lazım hala daha evlilik ciddiye diyorsun ya.
Daha neler denir şu kendine layık gördüğün adama ve hayata da
Ne desek fayda etmiyor.
Devam et. Şu edepsiz karaktersiz adama yamanmak için kendini parala.
Hayatıını yak
Aferin

Biz kadınlar abartmayı ne kadar seviyoruz. Allah aşkına o ifade facebook'ta milletin birbirine aşk ilan etmesi için bulunan bir ifade değil. Yani beğen butonuyla arasında çok bir fark yok. Sadece dizayn edenler kalp şeklinde dizayn etmiş. Ben günde yirmi gönderiye aynı ifadeyi koyuyorum. Saçma sapan şeyleri takıntı yapmaya ne meraklısınız. Emin olun bu adamlar siz böyle takıntılı davrandıkça sizi daha çok sevmiyor. Adam sana düzgünce açıklama yapmış sen saçmalamaya devam etmişsin. Ha küfretmesi doğru mu? Asla değil. Ama sen de haklı değilsin yani. Biraz kendinize güvenin yahu.

Hangi konu o ya? Baktım bulamadım :KK43:

Oy oy oy gördüm konuyu. Daha da ben sana yazmam konu sahibi. Allah gözünü açar inşallah.

Son düzenleme:

sana sktr gt diyen adama hala sevgilim diyosun.
müstehak.
ne saçma sapan bi muhabbet.
biraz büyyün nolur.

Aynen aynen. Bilmeyen arkadaşlar masumca yorum yazıyorlar, sana küfür etmiş bırak gitsin falan diye ama küfre gelene kadar ne olaylar var neler.

Ben olsam ben de ciddi düşünürdüm konu sahibiyle. Bence o birdaha böylesini bulamaz. Bazı arkadaşlar, sen bırakmazsan o zaten seni bırakacak demişler de hayır arkadaşım adam neden bıraksın?

İşin garip yanı, konu sahibi herşeyin farkında. Evlenince daha kötü olacak, bana sosyal medyayı bile yasaklayacak, kendi hayatını yaşayacak falan yazıyor. Nasıl bir kafa anlamadım.

Forumda hep aynı soruyu sorup, nasıl farklı cevap almayı umuyorsun konu sahibi kardeş?
Yaa takinti yaptim birakamiyorum.Mantik olarak yanlis insan bunu biliyorum

Back