- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
bak artik mesaj falan atmiyorum.kapaticam hatta face falan onu gormim diye.Hepiniz haklsiniz boyle yapan beni de aldatr ilerideŞimdi böyle olan evlenince bağlanır mı sence?? Biz birbirimize deli gibi aşıktık çok seviyoduk acayip bi tutku vardı aramızda ama evlilik hayatına girdiğimizde 2mizden ibaret olmadığımızı anladık bi sürü sorunlar yaşadık.. kavgalar gürültüler.. kendimizi ispatlama çabalarımız.. soğumalar uzaklaşmalar falan derken 2 3 yılımız böyle geçti.. ama eşim hiç ayrılık taraftarı olmadı hep kıymet verdi bana.. bu yüzden sorunlarımızı aştık ve kenetlendik bunun sonrasında sevgimiz daha da büyüdü ve bağlandık..
Ee adam şimdiden sana kıymet vermiyo evlendikten sonra ohhoooooo o.. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demişler..
Bi de evlenince değişir çocuk olunca düzelir mantığından çıkın.. kötüyse kötüye gider ama düzelmez.. ben istediğim halde kendi sevmediğim huylarımı değiştiremezken sen kendi kendine adam edicem diye uğraşıcaksın hem de adamda hiç bi istek yokken.. ortalık bu tür erkeklerden geçilmiyo.. mantığını dinle ve ayrıl yoksa kafanı duvarlara çoookkkk vurursun.. abla sözü dinleyin büyük sözü dinleyin biraz lütfen.. herkes aynı şeyi söylüyo vardır bunda bi hikmet deyin artık.. vallahi içim şişti..
Cocugun velayet annesinde.resmi nihak yok o yuzden soyadini verememis bu da.Ama evlenmeye niyeti yokValla ne diyeyim. Evlenmezzzz, adım gibi eminim. Adam zaten çocuğunun annesiyle. Bu arada da Allah ne verdiyse...
Büyük konuşmayayım da bana böylesinin onda biri denk gelse, yakarım o adamı...
Canim uzaklasmaya calsiiroum suan atmiyom mesaj falan daDaha fazlası da olur, böyle giderse daha kötü şeyler de yaparsın. Acil bırakman lazım onu
Çok şükür... en doğrusunu yaparsın.. Allah hayırlı birini çıkarsın karşına inşallah..bak artik mesaj falan atmiyorum.kapaticam hatta face falan onu gormim diye.Hepiniz haklsiniz boyle yapan beni de aldatr ileride
Aramizda bisey gecmedi Zaten de duygusal olarak bi baglilik var.bunu asmam lazim.hep onla konusma istegim var yaAnlıyorum seni ama bu tür erkekler tavlayana kadar ilgi gösterirler. Seninki de o hesap.
Yani inan annen, baban yerinde olsam ben de çok üzülürüm. Bile bile ateşe atlıyorsun. Birşeyler bile yaşasan zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüp, ayrılman lazım. Kendini düşünmüyorsan aileni düşün...
Başka şeylere odaklan ilgilen.. gez dolaş arkadaşlarınla.. seni keyiflendirecek şeyler yap ve uzaklaş o pisliktenAramizda bisey gecmedi Zaten de duygusal olarak bi baglilik var.bunu asmam lazim.hep onla konusma istegim var ya
eliffdiyebiri çocuğuna sahip çıkıp soyadını vermemiş mi? Sırf bu bile karakterini gösteriyor bence. Dediğim gibi tek yolun bırakmak...
Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben
Hala kadınla da aynı evde. Hem soyadını vermemiş hem aynı evde oturuyor. Güya ayrı odalarda yatıyorlarmış!!
Evleri iki oda bunlarin 1+1.yatak odalari falan yok duusn.cocugun psijolojisi bozulmus diye gelmis kadindaHala kadınla da aynı evde. Hem soyadını vermemiş hem aynı evde oturuyor. Güya ayrı odalarda yatıyorlarmış!!
Bir önceki iliskimde çok guven sorunu yasadim.eski sevgilimin etrafinda cok kiz vardi.ama bunun hep erkek cevresi var.Guveniyorum onaTelefonu falan hep ortadaydi.Beni saklamadi kimseden.Bi de iyi kotu ilgilendi.Bu yuzden
Evet de adam alismis yani.Hatta o bana kufur edince benim onla konusmamam gerek dimi.Ama bugune kadar hic tavir yapmadim onaŞimdiden saygısı biten bir adamı evlenince düşünemiyorum. Küfür etmek kadar kötü şeyler nadirdir gözümde. Küfür etmesine izin verme, tavrını koy. Bence en büyük sorun bu; saygısızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?