• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksizmiyim ben?

senin o kızlardan aklın eksik maalesef. '9 ayım ne olacak' demişsin de, millet 20 seneden sonra bile yeni bir hayata başlıyor. Bu kadar özgüvensiz olma ya, işine gücüne sarıl. kendine bak, kitaplar oku, filmler izle, arkadaşlarınla gez toz. eğlen biraz. Hayatını yaşa. Sana siktir çeken biriyle hayatını karartmaktansa, kendin için bir şeyler yap.
Mesaj atmiyorum artik ona.kendimi işime okula verdim kendimi sogutmaya caliisyorum

Hislerime tercüman olmuşsun canım.. körü körüne tutuluyor ama o bağlılık aynı evin içine girince yerini nefrete bırakıyo.. kendi evladım ya da kardeşimmiş gibi üzülüyorum ama ne yazık ki kimsenin kafasını açıp da içine doğru olanı koyamıyoruz.. ah bu kızlar neden böyle?? İnsan hiç kendine kıymet vermez mi önemsemez mi.. yazık ki ne yazık...
Yaa yanlis oldugunu blyorum ama sanki uyusturucu gibi böyle birakamiyorum.Ayrildiginu dusununce bile icim aciyo.Mantigim hayir diyo hayatimi mahvetcem blyom.ama hep duzelir belki evlensek oda baglanir falan bi umut var

Ben önce ayrılık için para durumunu söylüyorsun sandım kusura bakma yanlış anlamışım. Para durumunu ayarlayamazsan da bulunduğun yerde devlet hastanesi ya da üniversite hastanesi var mı? Bazılarında psikolog da oluyor, bir araştır derim. Önce psikiyatriste gitmen gerekiyor, o psikologa sevk ediyor. Bir araştır istersen.
Devlette yok diye biliyorum ama bi universite hastahanesine gideyim

Devlette yok diye biliyorum ama bi universite hastahanesine gideyim
Evet hepsinde olmuyor, sanırım bazı üniversite hastanelerinde oluyor. Önden telefonla bilgi alın isterseniz. Olmadı psikiyatristle görüşürsünüz anlatırsınız durumunuzu en kötü. İlle psikolog ya da terapi derse yönlendirir. Hem doktor da değerlendirmiş olur.

Yaa takinti yaptim birakamiyorum.Mantik olarak yanlis insan bunu biliyorum

Yaa yanlis oldugunu blyorum ama sanki uyusturucu gibi böyle birakamiyorum.Ayrildiginu dusununce bile icim aciyo.Mantigim hayir diyo hayatimi mahvetcem blyom.ama hep duzelir belki evlensek oda baglanir falan bi umut var

Ömrümde senin kadar karaktersizini eziğini görmedim duymadım.. Bu dediğim laflara kızmaya da hakkın yok çünkü neden? Sen küfrü karşıdan yiyince bile insan gibi tepki göstermekten acizsin..

Bu kadar da açık söylüyorum "evlensek o da bağlanır" diye umut eden bir zavallısın sen.. Bıkmadın usanmadın şu konuları tekrar tekrar açmaktan.. Aynı cevapları alıp aradan zaman geçince yine aynı konuları açıyorsun..

kredi falan ödeme sen.. Sen direkt araba al ona.. Belki o zaman insafa gelir de evlenir seninle, ne dersin?

Yaa takinti yaptim birakamiyorum.Mantik olarak yanlis insan bunu biliyorum

Canım vallahi kötü niyetle yazmıyorum yazdıklarımı. İnan sen ve senin gibi bir sürü genç kız var. Okuyun, anlayın istiyorum. Bak ne güzel gençsin, mesleğin var. Ne gerek var hayatını zehir etmeye? İnan ayrılsan, bu adamın yaşattıklarından daha az üzüleceksin. Bu adamın yaptığı terbiyesizlikleri çekeceğine takıntıyı çek, depresyonu çek.

Bu adamın seninle evleneceğini düşünüyorsun yani. Zaten o adam seninle evlenmez.

Hee böyle bir erkek bana gelip evlenelim diye karşımda diz çökse, yalvarsa yakamı bırakmaz diye korkup şehir falan değiştirirdim herhalde peşime düşmesin diye...

Son düzenleme:
Kalp koyunca noluyor ben anlamadım, yanlış anlaşılacak bişeyse yapmayalım:bicak::KK53:
Neyse eski konularını bilmiyorum ama heralde durum pek iç açıcı değil. Sen bu ilişkiyi otur bi daha düşün.

Bu adamın seninle evleneceğini düşünüyorsun yani. Zaten o adam seninle evlenmez.

Hee böyle bir erkek bana gelip evlenelim diye karşımda diz çökse, yalvarsa yakamı bırakmaz diye korkup şehir falan değiştirirdim herhalde peşime düşmesin diye...
Canim ciddi dusunuyom diyo hep ama evlencegini bende sanmiyorum.Gecen zaten ben evlilik dusunmuyorum dedi.İşte bak başkasi benim durumumda olsa direk birak derim ama insan başina gelmeyince bilemiyo

Annem babam onun böyle beni uzdugunu duysa ve cocuklu bi adam olduguu duysa bana cok kizar.Bi de yani artik cevremdekiler onla bisey mi yasadin da birakamiyon diyo.bisey yasamadim ama guvendim ben ona.bi de zamaninda cok ilgilendi benimle baglandim bayaa.o kactikca kovalayasim geliyo

Ömrümde senin kadar karaktersizini eziğini görmedim duymadım.. Bu dediğim laflara kızmaya da hakkın yok çünkü neden? Sen küfrü karşıdan yiyince bile insan gibi tepki göstermekten acizsin..

Bu kadar da açık söylüyorum "evlensek o da bağlanır" diye umut eden bir zavallısın sen.. Bıkmadın usanmadın şu konuları tekrar tekrar açmaktan.. Aynı cevapları alıp aradan zaman geçince yine aynı konuları açıyorsun..

kredi falan ödeme sen.. Sen direkt araba al ona.. Belki o zaman insafa gelir de evlenir seninle, ne dersin?
Haklisin ozguvensiz ezik gibi duruyorum ona karsi.sanki ona muhtac gibi.Yaa bisey desem ona pismanlik duyuyorum

Sadece parasını yese adam böyle peşinde koşsa bu kadar sinirlenmem. Eski bir konusunda imam nikahıyla çocuğu olduğunu yazdı.
Üstelik annesi ve imam nikahlı karısı çocuğu hala aynı evde yaşıyorlar. Ama kadın yaşlı duruyormuş çirkinmiş, sevişmiyorlarmış ayrı yatakta yatıyorlarmış güya (!) bir de bu yalana inanıp hali hazırda evli sayılacak bir adamın sevgilisi. Hadi geçtim adam çocuğuna sahip çıkmamış soyadını vermemiş bir de bunla evleneceğim diye bir tarafını yırtıyor.
Bu şerefsizle evlense ne olacak sanki? 10 sene sonrada başkasına gidecek bu sefer bu kalacak çocukla ortada.
Böyle midesizlik olmaz.
Asıl ben bu rezillikleri nasıl yutuyor onu anlamıyorum. İmam nikahı ne demek, soyadını vermemek ne demek, hala o kadınla aynı evde kalan adama sevgilim demek ne demek ya??
İğrenç

Şimdi böyle olan evlenince bağlanır mı sence?? Biz birbirimize deli gibi aşıktık çok seviyoduk acayip bi tutku vardı aramızda ama evlilik hayatına girdiğimizde 2mizden ibaret olmadığımızı anladık bi sürü sorunlar yaşadık.. kavgalar gürültüler.. kendimizi ispatlama çabalarımız.. soğumalar uzaklaşmalar falan derken 2 3 yılımız böyle geçti.. ama eşim hiç ayrılık taraftarı olmadı hep kıymet verdi bana.. bu yüzden sorunlarımızı aştık ve kenetlendik bunun sonrasında sevgimiz daha da büyüdü ve bağlandık..

Ee adam şimdiden sana kıymet vermiyo evlendikten sonra ohhoooooo o.. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demişler..

Bi de evlenince değişir çocuk olunca düzelir mantığından çıkın.. kötüyse kötüye gider ama düzelmez.. ben istediğim halde kendi sevmediğim huylarımı değiştiremezken sen kendi kendine adam edicem diye uğraşıcaksın hem de adamda hiç bi istek yokken.. ortalık bu tür erkeklerden geçilmiyo.. mantığını dinle ve ayrıl yoksa kafanı duvarlara çoookkkk vurursun.. abla sözü dinleyin büyük sözü dinleyin biraz lütfen.. herkes aynı şeyi söylüyo vardır bunda bi hikmet deyin artık.. vallahi içim şişti..

Bu
Haklisin ozguvensiz ezik gibi duruyorum ona karsi.sanki ona muhtac gibi.Yaa bisey desem ona pismanlik duyuyorum
Yok artık bunu yazdığını da gördüm ya.. laf ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir..

Sen akıllanmazsın.. birdaha kendimi yorup da tecrübelerimi ve fikirlerimi paylaşmıycam seninle.. söylediklerimiz kafanda hiç yer etmiyor.. dövse sövse müstehak sana

Annem babam onun böyle beni uzdugunu duysa ve cocuklu bi adam olduguu duysa bana cok kizar.Bi de yani artik cevremdekiler onla bisey mi yasadin da birakamiyon diyo.bisey yasamadim ama guvendim ben ona.bi de zamaninda cok ilgilendi benimle baglandim bayaa.o kactikca kovalayasim geliyo

Anlıyorum seni ama bu tür erkekler tavlayana kadar ilgi gösterirler. Seninki de o hesap.

Yani inan annen, baban yerinde olsam ben de çok üzülürüm. Bile bile ateşe atlıyorsun. Birşeyler bile yaşasan zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüp, ayrılman lazım. Kendini düşünmüyorsan aileni düşün...

Canim ciddi dusunuyom diyo hep ama evlencegini bende sanmiyorum.Gecen zaten ben evlilik dusunmuyorum dedi.İşte bak başkasi benim durumumda olsa direk birak derim ama insan başina gelmeyince bilemiyo

Valla ne diyeyim. Evlenmezzzz, adım gibi eminim. Adam zaten çocuğunun annesiyle. Bu arada da Allah ne verdiyse...

Büyük konuşmayayım da bana böylesinin onda biri denk gelse, yakarım o adamı...

Back