- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.620
- 498
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Niye böyle yapmasına izin verebiliyorsunuz anlayamadım bence bu adam size hiç mi hiç saygı duymuyor küfür etmesi hiç hoş değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapti aciklamaa amaa ben yapmasin kalp deyince kapadi yuzume
Bak onun yzunden 6kilo verdim iki uc ayda rahat.Nasil bir ozguven varsa adamda daNe malum ciddi oldugu imzalı belgenmi var ne meraklısın kocaya bende 26 yaşındayım. Dert etmiyorum yani sen ay ben kocasız naparım diye bu adama sarılma. Bu seni imkanı yok almaz. Evlenecegi kadına bir adam bu sözleri kullanmaz. Artık canına yazık yani evlensende boşar bu seni
Acmicam dicem ki sktr gt demistin hhatlatrm sadece bunu dicemKapama şeklide enteresan yani arasada açma konuşmayı öğrensin ilk önce
Ooo kitaba öluye bile kufrediyoNiye böyle yapmasına izin verebiliyorsunuz anlayamadım bence bu adam size hiç mi hiç saygı duymuyor küfür etmesi hiç hoş değil
Acmicam dicem ki sktr gt demistin hhatlatrm sadece bunu dicem
Yaa daha iyisini baskasini bulamam diye.o ciddi dusunuyo diye istiyorum
Aramaz kendii hakli goruyo.ararsa da acmiycamOnu bile deme
Psikologa gidicem vee anlatcam herseyi.yoksa hayatimi mahvedicemİmam nikahı kafasında, kendi keyfine göre aldığı arabanın kredisini ilgisizliği hakkında sekiz konu açtırdığı kıza ödetmeye çalışan, ilk eften püften kavgada her yerden engelleyen, aramayan sormayan, sorumsuzluk abidesi bir adamdan bahsediyoruz, hızını alamamış şimdi de atarlarını giderlerini küfürle taçlandırmış.
Böylesi "daha iyisini bulamam" denilen bir tip ilan ediliyor konu sahibi tarafından.
Nasıl bir yoklukla bundan iyisini bulamıyorsunuz anlamak güç ama bundan iyisi dört milyar erkek, bi tane bulursunuz muhakkak.
Aramaz kendii hakli goruyo.ararsa da acmiycam
Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben
İşte şutlayamiyom hep bi pisman olma korkusu oluyo ya :-(Bu erkekten şimdiye kadar 569847 kez ayrılman gerekiyordu senin.
Neden bu ısrar?
Seni anlıyorum bak bende bi zamanlar sorunlu tip sevgilimden ayrılamıyordum başka kimi bulucam diye ne kadar aptalca.
Kendini sev kendine değer ver kendinin farkında ol. Sen bir bireysin ve özelsin sana küfür eden adamı hayatında tutma. Bak diğerlerini söylemiyorum bile, küfür mü etti şutla. Şutla artık şunu.
Evet asl ben onla olursam kaybetcem sanrmAa kendi kaybeder sende kazanmış olursun
Saçmalama canım ya pişman olacak biri varsa oda odur kendine gel ona mecbur gibi davranıyorsunİşte şutlayamiyom hep bi pisman olma korkusu oluyo ya :-(
İşte şutlayamiyom hep bi pisman olma korkusu oluyo ya :-(