• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksizmiyim ben?

Niye böyle yapmasına izin verebiliyorsunuz anlayamadım bence bu adam size hiç mi hiç saygı duymuyor küfür etmesi hiç hoş değil

Evet gerçekten çok ciddi belli, ciddi ciddi sana ne güzelde s*ktiri çekmiş. :KK14:
Ama Onun gibisini bulamazsın zaten orası net.
Sonuçta kaç kez girer insanın hayatına böyle defolu kişilikler? :deli:

Ne malum ciddi oldugu imzalı belgenmi var ne meraklısın kocaya bende 26 yaşındayım. Dert etmiyorum yani sen ay ben kocasız naparım diye bu adama sarılma. Bu seni imkanı yok almaz. Evlenecegi kadına bir adam bu sözleri kullanmaz. Artık canına yazık yani evlensende boşar bu seni
Bak onun yzunden 6kilo verdim iki uc ayda rahat.Nasil bir ozguven varsa adamda da

Yaa daha iyisini baskasini bulamam diye.o ciddi dusunuyo diye istiyorum

Her konunuza yazdık bir işe yaramadı ama buna da yazalım.

İmam nikahı kafasında, kendi keyfine göre aldığı arabanın kredisini ilgisizliği hakkında sekiz konu açtırdığı kıza ödetmeye çalışan, ilk eften püften kavgada her yerden engelleyen, aramayan sormayan, sorumsuzluk abidesi bir adamdan bahsediyoruz, hızını alamamış şimdi de atarlarını giderlerini küfürle taçlandırmış.

Böylesi, "daha iyisini bulamam" denilen bir tip ilan ediliyor konu sahibi tarafından.

Nasıl bir yoklukla bundan iyisini bulamıyorsunuz anlamak güç ama bundan iyisi dört milyar erkek, bi tane bulursunuz muhakkak.

İmam nikahı kafasında, kendi keyfine göre aldığı arabanın kredisini ilgisizliği hakkında sekiz konu açtırdığı kıza ödetmeye çalışan, ilk eften püften kavgada her yerden engelleyen, aramayan sormayan, sorumsuzluk abidesi bir adamdan bahsediyoruz, hızını alamamış şimdi de atarlarını giderlerini küfürle taçlandırmış.

Böylesi "daha iyisini bulamam" denilen bir tip ilan ediliyor konu sahibi tarafından.

Nasıl bir yoklukla bundan iyisini bulamıyorsunuz anlamak güç ama bundan iyisi dört milyar erkek, bi tane bulursunuz muhakkak.

Psikologa gidicem vee anlatcam herseyi.yoksa hayatimi mahvedicem

Ya neden başkasını bulamıyor sun, dünyada erkek bitti de haberimiz mi yok. Eğer öyleyse 28 yaşındayım ben de evde kaldım. Ki zaten senin sevgilin gibi biri olacağına evde kalayim daha iyi. Eğer kendini birazcık seviyorsan şu insandan kurtul. Kendine eziyet ediyorsun. Öz güvene bak diyorsun ya o özgüveni sen veriyorsun ona, ve emin ol hiç kimse senin gibi ilişkide ezik davranan birini sevmez, saymaz.
Değer görmek istiyorsan önce kendine sen değer vereceksin. S en adama dünyada kalan tek adam ve sen ona ölesiye muhtac sin izlenimi verirsen, bir gün tam çeker s.kt.r. Kendine ettiğin eziyetle kalırsın

Bu erkekten şimdiye kadar 569847 kez ayrılman gerekiyordu senin.
Neden bu ısrar?
Seni anlıyorum bak bende bi zamanlar sorunlu tip sevgilimden ayrılamıyordum başka kimi bulucam diye ne kadar aptalca.
Kendini sev kendine değer ver kendinin farkında ol. Sen bir bireysin ve özelsin sana küfür eden adamı hayatında tutma. Bak diğerlerini söylemiyorum bile, küfür mü etti şutla. Şutla artık şunu.

Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben

Haksizsin. Bu adamla hala beraber oldugun icin haksizsin.
Bu kufru de yutacaksin. Bundan sonrakilerde de daha da haksiz olacaksin.

Bu erkekten şimdiye kadar 569847 kez ayrılman gerekiyordu senin.
Neden bu ısrar?
Seni anlıyorum bak bende bi zamanlar sorunlu tip sevgilimden ayrılamıyordum başka kimi bulucam diye ne kadar aptalca.
Kendini sev kendine değer ver kendinin farkında ol. Sen bir bireysin ve özelsin sana küfür eden adamı hayatında tutma. Bak diğerlerini söylemiyorum bile, küfür mü etti şutla. Şutla artık şunu.
İşte şutlayamiyom hep bi pisman olma korkusu oluyo ya :-(

Back