Sizce haksizmiyim ben?

Sanki sadece "beni çok bunaltıyorsun" diyip kapamış gibi haklılığınızı sorgulamanız çok tuhaf geldi bana. O küfrün yenilir yutulur bir tarafı var mı? Yüzde yüz haksız olsanız mesela o lafı yutacak mısınız?
Sadece suratınıza kapatsaydı ya da ters bir laf etseydi haklı haksız durumunu yorumlardık burada ama bu durumda söylenecek bir şey yok

Yaa daha iyisini baskasini bulamam diye.o ciddi dusunuyo diye istiyorum
Ciddi düşünse ne yazar, saygı ne olacak? Bu nasıl ilişki? Elinin altında ne yapsa çeken kızı bulmuş, keyfine bakıyor adam.
Bu lafın üzerine affederseniz, bu ilişkiyi sürdürürseniz zerre kıymetiniz varsa gözünde, o da kalmaz. Ciddi düşünüyorsa daha riskli, bir de evlenirsiniz küfürlerin havada uçuştuğu, daha ötesi dayağın da olduğu bir evlilik içinde çürür gidersiniz.

Sevgisini geçin bir kalemde, zerre saygı duymuyor size. Siz onun askerlik arkadaşı mısınız, kankası mısınız bu lafı edebiliyor? Karşısında bir kadın var, üstelik duygusal bir ilişki yaşadığı bir kadın. Size saygı duymayan adamla işiniz ne?

Sizin kendinize saygınız olmazsa kimsenin de olmaz. Bir silkelenin, bu kadar kıymetsiz misiniz? Sizin kız kardeşiniz var mı, varsa ya da olsa, sevgilisinden böyle bir muamele görse ne dersiniz? Öyle düşünün bir de.

Neden çekiyorsunuz? Ne mecburiyetiniz var? Aşktan, sevgidense zamanla geçer, acınız da diner. Zaten ilişki sürse sizi hırpalaya hırpalaya bitirir o sevgiyi merak etmeyin, yani ayrıldığınızda bir kaybınız olmaz, aksine yıllarınızı ve özsaygınızı kurtarırsınız.

Son düzenleme:
Aslinda sevgimi yedi bitirdi gibu hissesiyorum.Ama ayrilsam 9ayim nolcak Benim. Evlensek cok kiskanc. Bana kapattirir face falan kendi herhalti yer.Ona bu kufru yuzunden rest cekmeliyim.Adam varya baska kizlarin hep pesinden kosmus cicek almis.Alisverise bile gitmis.Ama banaa yok ben gelemem bekleyemem der hep .ben odunum der.bunlari Dusununce benim o kizlardan neyim eksik diye hep duaunuyorum sadce ve uzuluyorum. Ben boyle olsun istemedim

9 ay nedir yapmayın lütfen.
Ben 10 yıllık ilişkimde evlilik arifesindeyim, bugün bu tavrı görsem yüzümü göremez bir daha! Net!
Ne olacak 9 ay, bununla kurtuldum diyip halinize şükredeceksiniz, yolunuza bakacaksınız, ve bundan sonra erkek seçmeyi biraz öğreneceksiniz. Maçoydu, kıskançtı, bunlar hoşunuza gitmeyecek, aksine görür görmez koşarak uzaklaşacaksınız.
Kadın kendine ediyor, bunu unutmayın, bu adamı çekiyorsanız, onun kabahati var bile diyemem, çeken varsa çektirirler...

9 ay nedir arkadasim ya isterse 10 yil olsun zararin nerden donersen kardir.birak şu adami guvenmedigin aklinda tereddütler in olan biriyle ne kadar devam edicen.sen syiktr git de ayrıl gerizekalidan

Sevgilim faceye maçla ilgili birşey yazmiş.kizin biri muhteşem yani kalp ifadesi birakmis.Bende aradim dedim o kim diye laf ettim.o da o sozu anladi ondan yapmistir dedi.Ben gene laf yaptim. Sktr gt dedi kapadi yuzume. Haksizmiyim ben
5 yıl evlilik de dahil 7 yıldır eşimleyim 1 defa ağzından o lafı duymadım.. gerçi dese tozumu bile bulamayacağını biliyo.. Rabbim duyurmasın.. yutmayın o lafı.. sırf bunun için bile o herif terkedilir..

Para isteyen sevgilimiydi bu?
Bence tum bunlar para vermedigin icin, keske o parayi verseydin..
Tuh..
O zmn seni insan yerine koyardi( 10 gun daha fazla ancak)
Suclu sensin.

Yaa daha iyisini baskasini bulamam diye.o ciddi dusunuyo diye istiyorum
Bu mu iyisi???? Kusura bakmayın ama önceki konularınızda da aynı şeyler söyleniyo size siz ısrarla bu çocuğun peşine takılmış gidiyosunuz.. ruhunuzda kakılmışlık var sanırım.. hani öyle bi tipleme vardı ya.. ne desek boş siz akıllanmadıktan sonra

Yaw zeytincim bu kızlar kafayı yemiş.. babanem anlatıyodu bikaç yıl önce köyden bi komşularına görücü gelmiş. Kız istememiş çocuğu. Sebep de çocuk efendiymiş.. onun evleneceği çocuk sigara içicekmiş alkol alıcakmış maço tavırlı sert erkek olcakmış.. arada bi kavga ettiklerinde hırpalıycakmış kızı.. bunlar kıza çok çekici geliyomuş..
Konu sahibinin sevgilisine benzeyen biri vardı hayatımda. Tabi bana gerçek yüzünü son 1 senede gösterdi afalladım ben haliyle.. 3 küsur senemi verdim neticede ve benim bu adamla işim olmaz deyip terketmiştim.. adam beni kaçırmaya kalktı.. intihar etti.. bi türlü düşmedi yakamdan.. terketmesem ben terketmezdim.. bu 9 ayımı verdim muhabbeti çok boş muhabbet o yüzden..
40 yıllık evlilikler bitiyo.. herif amerikanın sömürdüğü gibi sömürüyo kızı üstüne de o biçim küfürler edepsizlikler kabalıklar diz boyu.. kızımız da ondan iyisini bulamam diyo.. Allah mesut etsin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…