• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım?

ladytulip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
11
34
3
37
Merhaba Hanımlar,

En yakın arkadaşımla yaşadıklarım beni çok gerdi size de danışmak istedim. Üniversite 1den beri en yakın arkadaşım kendisi (aynı okulda değildik farklı arkadaş ortamlarında tanıştık ve kaynaştık). Geçen sene farklı bir şehirde çalışmaya başladı. Denize kıyısı olan bir şehirde. Neyse, bana dedi ki ladytulip eğer bayramda planın yoksa bana gel ki başka bir arkadaş grubum Göcek'e gidelim demişti ama ben best friend'mi kırmamak adına tamam sana geleyim dedim. Şimdi ben bu arkadaşa Ocak ayında da işten izin alıp gittim dört gün kaldım. İlk olarak, tam bir müze delisi olduğum ve o olmadığı için onun işte çalıştığı günler şehrin müzelerini tek başıma gezdim o ne yaptı çalıştığı iş yerinin açılışı konseri filan varmış. Ona katıldı gece 02.00a kadar beni yalnız bıraktı ki istese bana da bilet alabiliyordu almadı. Ayrıca ben kendisine böylesi yoğun bir dönemde gelmeyeyim sonra gelirim dedim yok gel gel ısrar kıyamet. Sonraki akşamlar da yorgunum dedi erkenden uyudu ben yalnız kaldım. Neyse, giderken demiştim ki bir daha ki gelişimde uyumak yok. Birbirimize vakit ayırıyoruz.

Bu bayram tatili için de plan program yapalım dediğimde ladytulip anı yaşa dedi. Dedim haklıdır belki ben çok plancıyım anı yaşayım. Plansız gittim kendisine pazartesi günü. Akşam ne oldu tahmin edin erkenden uyudu. Ertesi gün denize gittik başka arkadaşlarla. Denizden geldik dedi film gecesi yapalım yine uyudu erkenden ben tek başıma izledim filmleri. Bu arada bu iki gün boyunca sürekli hoşlandığı kişiyi anlattı. Ben bir şey söylüyorum ama o şöyle tatlı bu böyle şeker. Akşam yalnız yalnız film izlerken kafama dank etti. Ladytulip sen kendi kendine de bu filmleri izliyorsun. Peki neden başkasının evinde yine tek başına izliyorsun. Bir de sürekli saçma bir ergen platonik aşk muhabbetine maruz kalıyorsun? Bayramın ikinci günü kendisi ile konuştum. Ben dönmek istiyorum. Kafam zaten bozuk ki gerçekten çok bozuk. Sorunlarımı anlattım filan döndü benim de çok sorunum var deyip iki saat kendi dertlerini 10000000 kez dinletti. Ben kolay ağlayan bir tip değilim sorunlarımı anlatırken ağladım ki kendisi beni bir kere ağlarken görmüştü. Yine de kendi dertlerini dinleyip benim sorunlarıma saçma saçma öneriler sundu. Ben de ben kendi evime gitmek istiyorum filan deyip uçağa atladığım gibi geldim.

Arkadaşlığımızı bitirme kararı aldım. Çünkü çok yoruldum. Beni dinlememesinden, saçma sapan aşklarından, sürekli sihirli değnekle hayatının değişmesini beklemesinden, kariyeri için mücadele etmeyip ben edince ve daha fazlasını isteyince ben çok zekiyim ama çalışmıyorum demesinden, sürekli kendini övüp ben çok zekiyim (terbiyemi bozucam da sanki ben aptalım ben ondan daha iyi bir okulu daha iyi bir derece ile bitirdim) her şeyi yaparım demesinden, çok becerikliyim beni alan yaşadı triplerinden, evlenme triplerinden ve platonik aşklarından bıktım BIKTIM. Size haksız myım? Ben kendisinin yanında kendimi kötü hissediyorum. Böyle arkadaşlık mı olur? Ben terapist de değilim sürekli onu dinleyeyim. S,zce bu arkadaşlığı bitirmek istediğimi söyleyeyim mi? Ya da mesafe mi koyayım?

Kaç yaşındasın? Bunları takmamayı,gereken insanlara yol vermeyi, sıfıtıp atmayı zamanla öğreneceksin

Mesafe koyarsanız zaten kendiliğinden biter.En sağlıklısı görüşmeyin bilet olayı bikere ofsaytt bence çok ayıp.

Bunun icin arkadaslik bitirilmez, evine gitmeyeceksin kalmayacaksin.

Yani onu uzaktan sevmek asklarin en guzeli...

Kompleks yapmış sizin daha üstün okul not vs sahibi oluşunuzla ilgili. Bunun ne kadarına siz sebebiyet verdiniz bilemem. Belki farkında olmadan yaptiklariniz ona laf sokma gibi gelmiştir. Tek taraflı dinliyorum sonuçta.
Her durumda evine gitmemeniz için kötü davraniyor gibi. Evet kendisi ısrarla çağırıyor ama sonradan pişman mı oluyor acaba. Ya da en çılgınca fikrimi söyliyim tatiliniz burnunuzdan gelsin diye önce çağırıp sonra mutsuz ediyor. Kisaca ilişkinizi kesip kesmemeyi bilmem ama onun yanına gitmeyin bir daha derim ben. Hatta yaşadığı şehre ona haber vermeden gidip otelden fotoğraf paylaşın delirsin.:eek:

Ocak’ta size yaptığından sonra koştur koştur başka programınız da varken oraya gittiğiniz için ben sucu sizde buldum.
Kestirip atmayın, mesafe koyun. Bir daha kimse yüzyüze görüşmenizde o size gelsin...

Çok kafaniza takacak bir mevzu yok. İstemiyorsanız gorusmeyin. Ama kin besleyip hayatınızdan çıkarma falan gereksiz. Arkadaş sonuçta aile üyesi değil istersen hayatın boyunca gormeyebilirsin. Ama bı merhaba yi kesmek ye gereksiz bı trip olur. O senin ailen değil beklentini dusur

Back
X