- Konu Sahibi JASMINE_84
-
ne kadar ilginç:)
buna benzer bur şey vallah bende yaşadım! Tek fark sen orda demişsin arkadaşına ' iyi ozaman ben arkadaşlıklarımı gözden geçireceğim' diye. Ben şaşkınlıktan sessiz kalmıştım o an. Bunu arkadaşlarıma anlattığımda sınır olmuşlardı. Bir ara belki ben yanlış anlamıştım dedim ama aslında kendimi kandırıyordum. Bir kaç kez yüzüne vursamda, aslında keşke sorsaydım neden öyle davrandığını. Belki birdaha yapmazdı ve bende uzak durmayacakdim.
Bence uzak durmadan önce ona sormalısın, nişanlım kasaya giderken ona zor dedin, o gelince benim için ona kötüledin diyebakalım ne diyecek...
Nişanlının gözünde cici kız olmaya çalışıyor olabilir, hani bak ben seni ondan daha iyi anlıyorum gibilerinden.. Tuzağa düşürmüş seni, yerinde olsam uzak tutardım onu :)
İyi niyeti uğraşsan çıkaramazsın bu durumdan yani :))
Arkadaşlığını bir kere daha gözden geçir bence.. Hem ortalığı karıştırmış,arkadan başka yüzüne başka konuşmuş bir de utanmadan seni tanısın diye demiş miş!!! Nişanlının seni tanımak için onunla konuşması mı gerekiyormuş
seni tanısın bilsin diye öyle dedim derken de söylediğinin arkasında sen zor insansın nişanlın da bilsin diyor
ben senin yerinde olsam o arkaaşa dönüp hayırdır nişanlımın arkasından böyle konuştun 5 dakika önce amacın ne anlamadım derdim...
öyle arkadaş lazım değil zaten...
ben senin yerinde olsam o arkaaşa dönüp hayırdır nişanlımın arkasından böyle konuştun 5 dakika önce amacın ne anlamadım derdim...
öyle arkadaş lazım değil zaten...
Haha Aynen!!!! Az önce nişanlım yokken böyle konuşmuyordun ne oldu da ben kötü oldum diyecektin kıpkırmızı kalacaktı..Neyse bir daha tuzaklara düşmezsin anında da bozarsın...
neden aldatma gibi bir konu konuşuluyor ki başka konu mu kalmadı filmden yada başka şeyden konuşulsaydı..
arkadaşınız herşeye yorum yapmak zorunda mı yok sen zor insansın yok nişanlın zor insan..
jüri üyesi gibi olmuş çok müdahaleci.
Bence en azsindan sessiz bir ayrılık olmaz ve bu davranışını anlamış olursun.evet canım çok haklısın zaten ben de konuşmayı düşünüyorum önce o şekilde çıkıştığım için özür dileyeceğim sonra da neden kırıldığımı anlatacağım o da elbet kendini savunacaktır ama bundan sonra mesafe girecek araya ne yazık ki...
Bence en azsindan sessiz bir ayrılık olmaz ve bu davranışını anlamış olursun.
bu arada tamamen koparma arkadaşlığın, önce guzelce anlamaya caliş
nasıl bi destek canım anlayamadım, ne için destek olmak istemiş...??? :26:sizi kötülememiş aksine destek olmak istemiş
O nasıl arkadaş ya kim veriyor ona bu kadar rahat olma hakkını
Nişanlınız yokken onu kötülüyor gelince de seni
Ben bu kadar iyi niyetli olmayacağım
Bildiğin ara bozucu
Bende de vardı böyle bir tane ordan biliyorum
Sanane yani işi zorsa sana mı sordu işim zor mu diye
Ayrıca sevgilinizde kendince aldatmayı normal durum olarak görüyor
İşin zor
Bu nasıl arkadaş ya. Olmadık konu aç , ortamı kızıştır, arkadan iyice kızıştır, gelince de tam tersi bir laf et. Buna karaktersizlik denir başka birşey değil. Aldatmayı kafasında makulleştirmeye çalışan ve bunu kabul ettirmeye çalışan bir nışanlı , ortamı kızıştıran karaktersiz bir arkadaş... 0 a 0 elde var sıfır . Çok büyük geçmiş olsun .
O nasıl arkadaş ya kim veriyor ona bu kadar rahat olma hakkını
Nişanlınız yokken onu kötülüyor gelince de seni
Ben bu kadar iyi niyetli olmayacağım
Bildiğin ara bozucu
Bende de vardı böyle bir tane ordan biliyorum
Sanane yani işi zorsa sana mı sordu işim zor mu diye
Ayrıca sevgilinizde kendince aldatmayı normal durum olarak görüyor
İşin zor
Nişanlınla başbaşayken ne işi var üçüncü bür kişinin ben olsam almam bile yanıma nişanlını tek başınıza tanı başkalarıyla sorunlarına alet etme başka ilişkilerle karıştırma bişeyleri...
canım senin bu olayda bir hatan yok hatta arkadaşına az bile söylemişsin. böyle ortamı kızıştırıp sonra da başkalarının huzursuzluğundan kavgasından keyif alan tipler var malesef. sen arkadaş seçimini iyi yap bence. ayrıca arkadaşın biraz da kıskanmış olabilir bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?