sizce haksız mıyım, yanlış mı yaptım?

bi daha çok zor zaten ikisini biraraya getiremem canım... evet haklısın eğer gerçekten farkındaysa ve üzüldüyse böyle bişe olduğu için zaten ben aramadan o arayacaktır

cidden bi lafı için arkadaşınla görüşmeyi kesecek misin? ne kadar zamandır tanıyosun sen bu kızı?

şuana kadar senin kötülüğünü isteyecek başka bişey yaptı mı?

şaşırdım ben gerçekten hemen kötüye yormana

çok haklısın, bunun acısını çok çektim zamanında ama işte bi daha olmaz diye aynı şekilde hepsini birbirine karıştırmaya devam ettim.. sağol düşüncelerin, tavsiyelerin için...

sen arkadaşını korumuşsun,burada konu sahibi bozulduğunu belli etiği halde arkadaşı konuşmasına devam etmiş,aynı şey değil

aynen öyle canım burda arkadaş arkadaşını korumaya çalışmış bizimkinde böyle bişe pek söz konusu değildi...

nişanlın seni tanısın bilsin diye söyledim diyor bide pişkin pişkin.kız arkadaşını hiç sevmedim.onamı kalmış

ya anlamadım zaten neden böyle bi cümle kurdu ben de buna çok sinirlendim şimdi düşünüyorum aklınca toparlamaya mı çalıştı da iyice batırdı farkında değil...

bencede 8 de 8 kusurlu:))) Sana katiliyorum cnm...Bencede özür dilemeli ben kiz arkadasinin davranisinda bir art niyet göremedim...

yaptığı hoş değil ama kız ağzından kaçırmış ta olabilir o anda ya illa ki içinde fesatlık olmayabilir

nişanlım da bundan dolayı arkadaşımı savundu belki ağzından kaçırdı sonra da toparlayamadı hemen çatmak zorunda mıydın kıza diye sinirlendi... evet olabilir ama keşke üstüne basa basa tekrar edip durmasaydı...

bu deneyimlerden en acılarından birini ben bi sene önce yaşadım ama işte yine bütün arkadaşlık,aile, sevgili ilişikilerini birbirine karıştırabiliyorum... küslük yapmam, yapamam sanmıyorum ama bi mesafe girecek ister istemez

canım burda zor kelimesini iyi bi özellik gibi söylemedi, haa evet haklı olabilirsin belki kolay kızdır dese ona da bozulabilirdim... bu arada tartışmayı ben uzatmadım kız gider gitmez nişanlım başlattı tartışmayı ben hiçbişe demeden.. o uzattı yani... aslında tartışma yaratmak değil benim derdim, aslında çok büyük dert de değil sadece yanlış mı düşünüyorum haklı mıyım sizlerin fikirlerini öğrenmek bi de dertleşebilmek..

eski bi arkadaşım ama çok sık görüşmeyiz.. arkadaşlığı kesmek değil küslük yaratmam zaten, daha önce de dediğim gibi çok sık görüşmezdik zaten bundan sonra bunun sıklığı iyice azalacak gibi geliyo yani ister istemez o mesafe girecek aramıza... çünkü haklı ya da haksız kırıldım ona eminim o şekilde çattığım için o da bana kırgın...
bencede 8 de 8 kusurlu:))) Sana katiliyorum cnm...Bencede özür dilemeli ben kiz arkadasinin davranisinda bir art niyet göremedim...

ben üstüme düşeni yapacağım canım, çünkü o şekilde çattığım nişanlımın yanında böyle davrandığım için hatalıyım, kırdım o yüzden özür dileyeceğim zaten

ben üstüme düşeni yapacağım canım, çünkü o şekilde çattığım nişanlımın yanında böyle davrandığım için hatalıyım, kırdım o yüzden özür dileyeceğim zaten...

EN güzelide buu cnmm....O arkadasinla yakinlik derecen ne bilmiyorum ama evlenince erkekler daha bir kabalasabiliyor o cattigin kiz arkadasini arayipp

xxxx bana bunu YAPTIII die dertlesme ihtiyacinda olabilir ihtimal dahilinde unutma:)))

haklısın canım... teşekkür ederim yorumlarına ve ilgine..

Geçen gün dolmuşta önümde bir kız bir erkek var... Kız çıldırmış, "benim dünyada hiç arkadaşım yok, bir tek sen varsın, hepsinin sana zaafı var ama bitti" deyip duruyor; arada da "ama senin hiç kusurun yok" diye ekliyor, onunla evlenecek ya Erkek de "yani bence arkadaşının suçu yoktu, öyle bir şey hissetmedim" vs demeye çalışıyor, hık mık ediyor. Dış kapının mandalı olarak acaip sinirlendim, ah be kızım bu yanındaki gittiğinde, sana bir kazık attığında ilk arayacağın o kızlar olacak, ne yapıyorsun demek istedim... Sadece evleneceği veya evlenebileceği insana değer veren tiplere çok üzülüyorum.

Bir de şu "aman sevgilinle bir araya getirme" lafları çok ayıp... Bu gözle baktığınız kişiyi zaten tutmayın hayatınızda. Ha eşinizin, sevgilinizin de bu tiynette biri olduğunu düşünüyorsanız ve hala onunla beraberseniz; suçlu aslında sizsiniz demektir.

Ayrıca ben bazen arkadaşlarımın sevgililerine/eşlerine hak veriyormuş gibi yaparım ki taraf demesinler, beraberce birleşip ezmeyelim adamları diye...

Sizin hatanız kim olursa olsun başkalarının yanında konuyu uzatıp tartışmaya çevirmeniz olmuş. Zor bir insansın lafına ben kızmam açıkçası bana da öyle derler çoğunlukla. Bu söz biraz fazla seçici, dik kişilere söylenir. Sonrasında yine nişanlının yanında arkadaşına diklenmen bence hoş olmamış. Bir espriyle geçiştirebilirdin, yalnızken yine arkadaşını uyarabilirdin. Ama arkadaşın da ikinize karışması gereksiz bir hareket.

Yanlışsın.Arkadaşınla ne zamandır tanışıyorsunuz bilmiyorum ama yaptığın çok büyük kabalık.

Madem arkadaşının tavrına kızdın o zaman bunu nişanlının olmadığı bir yerde adamakıllı bir şekilde konuşucaktın.Orada arkadaşının lafında bir art niyet görmedim ben.Eğer art niyetli olduğunu düşünüyorsan da bunu özel olarak konuşmalısın.Nişanlının gözü önünde kendini çok küçük düşürmüşsün.

bu konuda haklısın,hatalı olduğumu kabul ediyorum, işte sinirle anlık bi tepki verdim bu yüzden de arkadaşımdan özür dileyeceğim bugün bi geçsin..

haklısın dediğin gibi yapmalıydım anlık tepkime hakim olmam gerekiyodu

malesef ben evlenen erkek kabalaşır değişir yok maskesi düşer yorumlarına hiç katılmıyorum, biz bayanlar olarak gözü kör aşık olup doğru tanıyamıyoruz sonrada değişti kabalaştı diyoruz, ben 6 yıl sevgili oldum nerdeyse 4 yıldır evliyim hiç değişmedi eşim ilk gün neyse şimdide aynı ve bende aynıyım , sadece insanlar aynı evde yaşamanın yükünü değişmekle karıştıryor bence

Ben arkadaşının ard niyetli olduğunu düşünüyorum bir şekilde belli ki ara bozmaya çalışıyor ,etrafındaki kişlere karşı dikkatli ol ,o şekilde tepki vemesen daha iyi olurmuş keşke direk şaka yollu sende çok kararsızsın demin nişanlımın zor olduğunu söylüyordun şimdii benim zorolduğumu söylüyorsun ,işte tencere kapak misali olmuşuz deseydin ikiyüzlülüğünü açığa vursaydın ama bir daha ikisini br araya getirme bence .........

artık insan kimseye güvenemiyor

ne kadar ilginç:)
buna benzer bur şey vallah bende yaşadım! Tek fark sen orda demişsin arkadaşına ' iyi ozaman ben arkadaşlıklarımı gözden geçireceğim' diye. Ben şaşkınlıktan sessiz kalmıştım o an. Bunu arkadaşlarıma anlattığımda sınır olmuşlardı. Bir ara belki ben yanlış anlamıştım dedim ama aslında kendimi kandırıyordum. Bir kaç kez yüzüne vursamda, aslında keşke sorsaydım neden öyle davrandığını. Belki birdaha yapmazdı ve bende uzak durmayacakdim.

Bence uzak durmadan önce ona sormalısın, nişanlım kasaya giderken ona zor dedin, o gelince benim için ona kötüledin diye bakalım ne diyecek...

Nişanlının gözünde cici kız olmaya çalışıyor olabilir, hani bak ben seni ondan daha iyi anlıyorum gibilerinden.. Tuzağa düşürmüş seni, yerinde olsam uzak tutardım onu :)

Arkadaşlığını bir kere daha gözden geçir bence.. Hem ortalığı karıştırmış,arkadan başka yüzüne başka konuşmuş bir de utanmadan seni tanısın diye demiş miş!!! Nişanlının seni tanımak için onunla konuşması mı gerekiyormuş

seni tanısın bilsin diye öyle dedim derken de söylediğinin arkasında sen zor insansın nişanlın da bilsin diyor

ahhh keşke o an sinirime hakim olmayı becerip aynen senin de dediğin gibi ay canım sen de bi alemsin az önce nişanlım için zor diyodun deyip sonra da nişanlıma dönüp bak aşkım ne kadar uyumlu bi çiftiz tencere kapak bulmuşuz birbirimiz deyip geçiştirseydim... ahhh ahhhh şu sinirimden daha neler yapacağım ne haksız durumlara düşeceğim kimbilir... yok zaten onları bi daha kolay kolay biraraya getiremem güvenim kırlıdı kıza karşı ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…