- Konu Sahibi JASMINE_84
-
nişanlınla kız arkadaşını yan yana getirme canım.. boş yerede kendini üzme..arkadaşınada bişey den bahsetme bence çünkü o ne yaptığının farkında ve senin kırıldığınında farkında.. art niyeti yoksa arkadaşın sana dönecektir
35 yıllık hayatımda öğrendiğim temel şeylerden biri ; ilişkine arkadaşlarını karıştırmamak ve onları hep bir mesafede tutmaktır. Abla tavsiyesi, arkadaşların karıştığı ilişkiler çarşafa dolanır, toplayamazsın bir daha. Nişanlınla olan mesafeleri hep koru, nişanlınla arkadaşının, seninle ilgili konuşacak hiç bir şeyi olamaz.
sen arkadaşını korumuşsun,burada konu sahibi bozulduğunu belli etiği halde arkadaşı konuşmasına devam etmiş,aynı şey değil
nişanlın seni tanısın bilsin diye söyledim diyor bide pişkin pişkin.kız arkadaşını hiç sevmedim.onamı kalmış
Yanlışsın. 100% kusurlusun hatta trafik jargonuyla.
Seni şurada biraz gazlasalar kızın sevgiline yazdığını bile iddia edersin.
Derhal bu kafadan çıkmalısın, kendi kendini yemişsin resmen. Arkadaşından da özür mü dilersin artık gönlünü mü alırsın bilemem.
yaptığı hoş değil ama kız ağzından kaçırmış ta olabilir o anda ya illa ki içinde fesatlık olmayabilir
Kesinlikle nisanlinla arana baskalarini sokma arkadaslarin sizin aranizda olmamali ve bunu cok deneyimlemis biri olarak soyluyorum aranizdaki sorunlari annene bile anlatma kendin cozumlemeye calis cunku gun geliyo en yakin arkadasin bile seni anlattiklarini vuruyo
Ve bu tarz arkadaslarimda cok oldu biraz kendini erkek tarafina yarandirmaya calisan tiplerden ve kesinlikle uzak durman gereken tiplerden tabi sana kalmis ama ipler inceldiyse birak inceldigi yerden kopsun
Ay durduk yere neyin tartışması bu ?
Çok kolay görünen şeylerin bile bir zorluğu varken,çok zor birisin'' sözünün nesini yanlış anladın anlayamıyorum..
Senin için ''yasemin çok kolay birisidir '' dese ayrı bir triplere girersin , senin için''yasemin çok zor biridir''dese apayrı bir triplere girersin.
Ben o kızın yerinde olsam birdaha ne seninle ilgili bir yorumda bulunurum,nede senin nişanlınla ilgili herhangi bir yorumda bulunurum.Bence alınganlık etmişsin.
Bu tartışmayı uzatmak , senin suçun. Uzatıpta , nişanlın ile birbirinize girmeniz sizin suçunuz . Ha diyeceksin ki ; hiç mi o kızın suçu yok ?
Onunda var,bir öyle konuşup bir böylelendiği için oda suçlu . Ama senin buna kulak asıp,o kızın yüzünden kendi ilişkinde huzursuzluk yaratmak sizin açınızda hiç iyi olmamış Yasemin Abla..
cidden bi lafı için arkadaşınla görüşmeyi kesecek misin? ne kadar zamandır tanıyosun sen bu kızı?
şuana kadar senin kötülüğünü isteyecek başka bişey yaptı mı?
şaşırdım ben gerçekten hemen kötüye yormana
bencede 8 de 8 kusurlu:))) Sana katiliyorum cnm...Bencede özür dilemeli ben kiz arkadasinin davranisinda bir art niyet göremedim...
ben üstüme düşeni yapacağım canım, çünkü o şekilde çattığım nişanlımın yanında böyle davrandığım için hatalıyım, kırdım o yüzden özür dileyeceğim zaten...
EN güzelide buu cnmm....O arkadasinla yakinlik derecen ne bilmiyorum ama evlenince erkekler daha bir kabalasabiliyor o cattigin kiz arkadasini arayipp
xxxx bana bunu YAPTIII die dertlesme ihtiyacinda olabilir ihtimal dahilinde unutma:)))
Sizin hatanız kim olursa olsun başkalarının yanında konuyu uzatıp tartışmaya çevirmeniz olmuş. Zor bir insansın lafına ben kızmam açıkçası bana da öyle derler çoğunlukla. Bu söz biraz fazla seçici, dik kişilere söylenir. Sonrasında yine nişanlının yanında arkadaşına diklenmen bence hoş olmamış. Bir espriyle geçiştirebilirdin, yalnızken yine arkadaşını uyarabilirdin. Ama arkadaşın da ikinize karışması gereksiz bir hareket.
Yanlışsın.Arkadaşınla ne zamandır tanışıyorsunuz bilmiyorum ama yaptığın çok büyük kabalık.
Madem arkadaşının tavrına kızdın o zaman bunu nişanlının olmadığı bir yerde adamakıllı bir şekilde konuşucaktın.Orada arkadaşının lafında bir art niyet görmedim ben.Eğer art niyetli olduğunu düşünüyorsan da bunu özel olarak konuşmalısın.Nişanlının gözü önünde kendini çok küçük düşürmüşsün.
ben üstüme düşeni yapacağım canım, çünkü o şekilde çattığım nişanlımın yanında böyle davrandığım için hatalıyım, kırdım o yüzden özür dileyeceğim zaten...
EN güzelide buu cnmm....O arkadasinla yakinlik derecen ne bilmiyorum ama evlenince erkekler daha bir kabalasabiliyor o cattigin kiz arkadasini arayipp
xxxx bana bunu YAPTIII die dertlesme ihtiyacinda olabilir ihtimal dahilinde unutma:)))
ne kadar ilginç:)kızlar günaydın... dün bi arkadaşımla buluşup sinemaya gittik çıkışta da nişanlımla buluştuk, nişanlım arkadaşımı da eve bırakmayı teklif etti neyse bırakırken konu erkeklerin aldatmasına falan geldi bunlar konuşuyo kız ben kabullenmem erkek de aldatmamalı diyo nişanlım haklısın ama erkeklerin tamamına yakınında bu potansiyel vardır diyofalan.. sonra benzinlikte durduk nişanlım benzin alacaktı ödemeyi yapmak için kasaya gitti bu arada arkadaşım nişanlım için ay ne kadar zor bi insan kendi dediklerini kabul ettirmeye çalışıyo valla işin zor falan dedi.. sonra neyse nişanlım geldi ben bişeler anlattım söyledim bu aldatmayla ilgili nişanlım da ya bi dinle bak ben bunu demeye çalşıyorm dedi ben de ya anlıyorum sen beni dinle dedim ben böyle deyince nişanlım iyi tamam aman sen söyle hadi dedi üstünden bikaç konuşma daha geçti sonra arkadaşım tuttu nişanlıma ee yasemin zor bi insandır sen onu böyle olduğunu bilerek nişanlanmışsın artık kabulleneceksin dedi.. ben de çok bozuldum... nişanlımın arkasından başka konuşuyo yüzüne geliyo beni kötülüyo... benim de suratım düştü demek zor bi insanım iyi bundan sonra arkadaşlıklarımı gözden geçireyim ben de dedim... belki hoş olmadı bu lafım ama çok bozuldum.. ya kızlar benim derdim beni kötülemesi vs değil madem benim hatalı olduğumu düşünüyosun nişanlım arabadan indiğinde de ki ya yasemin sen de çok uzattın çocuk yanlış bişe söylemedi falan de haksız mıyım... arabadan inerken de bana kızdın mı dedi ben de evet dedim ya yanlış anlama seni tanısın bilsin diye öyle dedim kötü niyetimden değil dedi.. ben de neyse sonra konuşuruz dedim geri bindim arabaya gittik.. tabi ondan sonra nişanlımla girdik birbirimize nasıl kabalık (burda kabalık demedi tabi bi hayvan ismi kullandı) ettiğinin farkında mısın kız ne dedi ki sanki ben bilmiyorum senin şu inadını zorluğu kız da dedi ya yarın öbür gün bak arkadaşların bile böyle düşünüyo dememden korktuğun için kıza bozuldun di mi diye lafı başka yerlere götürdü... halbuki kızgınlığım kızın bi öyle bi böyle konuşmasındandı ama anlatamadım derdimi.. şimdi sizden akıl istiyorum sizce haksız mıyım yanlış mı anlamışım yanlış mı davranmışım kıza karşı fikirleriniz objektif yorumlarınız önemli ona göre kızla konuşmak istiyorum...
kızlar günaydın... dün bi arkadaşımla buluşup sinemaya gittik çıkışta da nişanlımla buluştuk, nişanlım arkadaşımı da eve bırakmayı teklif etti neyse bırakırken konu erkeklerin aldatmasına falan geldi bunlar konuşuyo kız ben kabullenmem erkek de aldatmamalı diyo nişanlım haklısın ama erkeklerin tamamına yakınında bu potansiyel vardır diyofalan.. sonra benzinlikte durduk nişanlım benzin alacaktı ödemeyi yapmak için kasaya gitti bu arada arkadaşım nişanlım için ay ne kadar zor bi insan kendi dediklerini kabul ettirmeye çalışıyo valla işin zor falan dedi.. sonra neyse nişanlım geldi ben bişeler anlattım söyledim bu aldatmayla ilgili nişanlım da ya bi dinle bak ben bunu demeye çalşıyorm dedi ben de ya anlıyorum sen beni dinle dedim ben böyle deyince nişanlım iyi tamam aman sen söyle hadi dedi üstünden bikaç konuşma daha geçti sonra arkadaşım tuttu nişanlıma ee yasemin zor bi insandır sen onu böyle olduğunu bilerek nişanlanmışsın artık kabulleneceksin dedi.. ben de çok bozuldum... nişanlımın arkasından başka konuşuyo yüzüne geliyo beni kötülüyo... benim de suratım düştü demek zor bi insanım iyi bundan sonra arkadaşlıklarımı gözden geçireyim ben de dedim... belki hoş olmadı bu lafım ama çok bozuldum.. ya kızlar benim derdim beni kötülemesi vs değil madem benim hatalı olduğumu düşünüyosun nişanlım arabadan indiğinde de ki ya yasemin sen de çok uzattın çocuk yanlış bişe söylemedi falan de haksız mıyım... arabadan inerken de bana kızdın mı dedi ben de evet dedim ya yanlış anlama seni tanısın bilsin diye öyle dedim kötü niyetimden değil dedi.. ben de neyse sonra konuşuruz dedim geri bindim arabaya gittik.. tabi ondan sonra nişanlımla girdik birbirimize nasıl kabalık (burda kabalık demedi tabi bi hayvan ismi kullandı) ettiğinin farkında mısın kız ne dedi ki sanki ben bilmiyorum senin şu inadını zorluğu kız da dedi ya yarın öbür gün bak arkadaşların bile böyle düşünüyo dememden korktuğun için kıza bozuldun di mi diye lafı başka yerlere götürdü... halbuki kızgınlığım kızın bi öyle bi böyle konuşmasındandı ama anlatamadım derdimi.. şimdi sizden akıl istiyorum sizce haksız mıyım yanlış mı anlamışım yanlış mı davranmışım kıza karşı fikirleriniz objektif yorumlarınız önemli ona göre kızla konuşmak istiyorum...
Ben arkadaşının ard niyetli olduğunu düşünüyorum bir şekilde belli ki ara bozmaya çalışıyor ,etrafındaki kişlere karşı dikkatli ol ,o şekilde tepki vemesen daha iyi olurmuş keşke direk şaka yollu sende çok kararsızsın demin nişanlımın zor olduğunu söylüyordun şimdii benim zorolduğumu söylüyorsun ,işte tencere kapak misali olmuşuz deseydin ikiyüzlülüğünü açığa vursaydın ama bir daha ikisini br araya getirme bence .........
artık insan kimseye güvenemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?