• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce haksız mıyım, yanlış mı yaptım?

ne kadar ilginç:)
buna benzer bur şey vallah bende yaşadım! Tek fark sen orda demişsin arkadaşına ' iyi ozaman ben arkadaşlıklarımı gözden geçireceğim' diye. Ben şaşkınlıktan sessiz kalmıştım o an. Bunu arkadaşlarıma anlattığımda sınır olmuşlardı. Bir ara belki ben yanlış anlamıştım dedim ama aslında kendimi kandırıyordum. Bir kaç kez yüzüne vursamda, aslında keşke sorsaydım neden öyle davrandığını. Belki birdaha yapmazdı ve bende uzak durmayacakdim.

Bence uzak durmadan önce ona sormalısın, nişanlım kasaya giderken ona zor dedin, o gelince benim için ona kötüledin diye;) bakalım ne diyecek...

evet canım çok haklısın zaten ben de konuşmayı düşünüyorum önce o şekilde çıkıştığım için özür dileyeceğim sonra da neden kırıldığımı anlatacağım o da elbet kendini savunacaktır ama bundan sonra mesafe girecek araya ne yazık ki...

Arkadaşlığını bir kere daha gözden geçir bence.. Hem ortalığı karıştırmış,arkadan başka yüzüne başka konuşmuş bir de utanmadan seni tanısın diye demiş miş!!! Nişanlının seni tanımak için onunla konuşması mı gerekiyormuş :37: :37:

seni tanısın bilsin diye öyle dedim derken de söylediğinin arkasında sen zor insansın nişanlın da bilsin diyor :37: :19:

işte en çok buna kızdım ne demek o yaa.... benim tek özelliğim zor olmam mı yani beni öyle mi tanıması gerekiyo nişanlımın... tabi bu zamana kadar beni tanıyamadığını arkadaşımın lütfuyla beni tanımaya başlayacağını düşünürsek... :47: bari ya kötü niyetle dememiştim yanlış anladın kusura bakma deseydin di mi yok bi de seni tanısın istedim dedi ya... :14:

ben senin yerinde olsam o arkaaşa dönüp hayırdır nişanlımın arkasından böyle konuştun 5 dakika önce amacın ne anlamadım derdim...
öyle arkadaş lazım değil zaten...

ben senin yerinde olsam o arkaaşa dönüp hayırdır nişanlımın arkasından böyle konuştun 5 dakika önce amacın ne anlamadım derdim...

bu da bana ders oldu zaten bi daha da sinirlendiğim zaman hemen cevap vermeyeceğim bi dk susup sakinleşmeyi bekleyeceğim sonra lafı gediğine oturturum zaten.... :ssz: çok sonra aklıma geldi o sinirle anlık bi tepki verdim haklıyken haksız konuma düştüm bi de nişanlımın gözünde küçük düştüm... :14:

Haha Aynen!!!! Az önce nişanlım yokken böyle konuşmuyordun ne oldu da ben kötü oldum diyecektin kıpkırmızı kalacaktı.. :1: Neyse bir daha tuzaklara düşmezsin anında da bozarsın... :ssz:

neden aldatma gibi bir konu konuşuluyor ki başka konu mu kalmadı filmden yada başka şeyden konuşulsaydı..
arkadaşınız herşeye yorum yapmak zorunda mı yok sen zor insansın yok nişanlın zor insan..
jüri üyesi gibi olmuş çok müdahaleci.

Son düzenleme:
neden aldatma gibi bir konu konuşuluyor ki başka konu mu kalmadı filmden yada başka şeyden konuşulsaydı..
arkadaşınız herşeye yorum yapmak zorunda mı yok sen zor insansın yok nişanlın zor insan..
jüri üyesi gibi olmuş çok müdahaleci.

ya zaten izlediğimiz bi filmden açıldı konu ordan buralara kadar geldi... :ssz:

evet canım çok haklısın zaten ben de konuşmayı düşünüyorum önce o şekilde çıkıştığım için özür dileyeceğim sonra da neden kırıldığımı anlatacağım o da elbet kendini savunacaktır ama bundan sonra mesafe girecek araya ne yazık ki...
Bence en azsindan sessiz bir ayrılık olmaz ve bu davranışını anlamış olursun.
bu arada tamamen koparma arkadaşlığın, önce guzelce anlamaya caliş

Bence en azsindan sessiz bir ayrılık olmaz ve bu davranışını anlamış olursun.
bu arada tamamen koparma arkadaşlığın, önce guzelce anlamaya caliş

aynı düşünüyoruz canım.. ben de tamamen koparma taraftarı değilim, ve zaten konuşmak istememin amacı hem özür dilemek çünkü ne kadar kırılırsam kırılayım o şekilde davranmamalıydım hem de neden böyle davrandığını anlamak istiyorum, konuşmadan onun savunmasını dinlemeden bunu anlayamam.. ama eğer ikna olmazsam, söylediklerinin samimiyetine güvenmezsem de ne yazık ki bi mesafe koyarım araya..

O nasıl arkadaş ya kim veriyor ona bu kadar rahat olma hakkını
Nişanlınız yokken onu kötülüyor gelince de seni
Ben bu kadar iyi niyetli olmayacağım
Bildiğin ara bozucu
Bende de vardı böyle bir tane ordan biliyorum

Sanane yani işi zorsa sana mı sordu işim zor mu diye
Ayrıca sevgilinizde kendince aldatmayı normal durum olarak görüyor
İşin zor

sizi kötülememiş aksine destek olmak istemiş
nasıl bi destek canım anlayamadım, ne için destek olmak istemiş...??? :26:
Bildiğin ara bozucu

İşin zor

evet canım o ayrı bi konu zaten sürekli dilindedir her erkek aldatır aldatmayan erkek yoktur vs diye... :14: ben de iyiniyetli düşünemediğim için acaba yanlış mı düşünüyorum diye sizlere sormak istedim acaba ben mi abartıyorum diye... :18: bi türlü hazmedemiyorum bir gün geçti üzerinden ama düşündükçe hala sinirleniyorum... :47:

Bu nasıl arkadaş ya. Olmadık konu aç , ortamı kızıştır, arkadan iyice kızıştır, gelince de tam tersi bir laf et. Buna karaktersizlik denir başka birşey değil. Aldatmayı kafasında makulleştirmeye çalışan ve bunu kabul ettirmeye çalışan bir nışanlı , ortamı kızıştıran karaktersiz bir arkadaş... 0 a 0 elde var sıfır . Çok büyük geçmiş olsun .

Nişanlınla başbaşayken ne işi var üçüncü bür kişinin ben olsam almam bile yanıma nişanlını tek başınıza tanı başkalarıyla sorunlarına alet etme başka ilişkilerle karıştırma bişeyleri...

Bildiğin ara bozucu

İşin zor

doğru söylüyosunuz asıl noktayı hepimiz atladık nşanlısı aldatmayı olayını normal görüyo ve erkeklerin %100e yakını aldatır diyo

canım senin bu olayda bir hatan yok hatta arkadaşına az bile söylemişsin. böyle ortamı kızıştırıp sonra da başkalarının huzursuzluğundan kavgasından keyif alan tipler var malesef. sen arkadaş seçimini iyi yap bence. ayrıca arkadaşın biraz da kıskanmış olabilir bence...

Nişanlınla başbaşayken ne işi var üçüncü bür kişinin ben olsam almam bile yanıma nişanlını tek başınıza tanı başkalarıyla sorunlarına alet etme başka ilişkilerle karıştırma bişeyleri...

canım aslında biz kızla önceden buluşmuştuk sonra da nişanlımla buluştuk onunla vakit geçirecektik arkadaşımı eve bıraktık o kadar yoksa nişanlımlayken ben başbaşa olmayı tercih ediyorum arkadaşlarımla ayrı nişanlımla ayrı görüşürüm..

canım senin bu olayda bir hatan yok hatta arkadaşına az bile söylemişsin. böyle ortamı kızıştırıp sonra da başkalarının huzursuzluğundan kavgasından keyif alan tipler var malesef. sen arkadaş seçimini iyi yap bence. ayrıca arkadaşın biraz da kıskanmış olabilir bence...

eğer kıskançlığından neye yol açacağını bile bile yaptıysa yazıklar olsun ona... :14: çünkü ben hala içimden bi acaba geçiyo ki ben mi abarttım kırdım mı kızı diye... canım ya zaten bundan sonra bi daha da tövbe bu kaçıncı arkadaş yüzünden başıma gelen olay... :50:

sevmediğim bir tip ikiyüzlülük....bence de arkadaşlarını iyi seç......hiç hoşlanmadım konuşma tarzından.....yani başka muhabbetler de olsa nişanlına asılıyor diyeceğim...o ne biçim arkadas ya seni kötülüyor.....yalnız kaldığınızda sana söyleyin işte canım bak sen yanlış davranıyorsun falan fılan dıye ......
arkadaşlığını gözden geçir......

Back