- Konu Sahibi JASMINE_84
arkadaşlığınızın derecesi nedir bilmem ama bence arkadaşınız fesatlık yapıp ortalığı kızıştırmış kaçış, dediğiniz kadar sizin iyiliğinizi istese arabadan indiğinde başka binince başka konuşmazdı, ama benim burda takıldığım nişanlınızın sonradan "bak arkadaşın bile böyle diyo senin için" diyebilmesi, daha yeni tanıdığı bi arkadaşınızın lafıyla nişanlısına zor insan unvanını yapıştırması hiç hoş değil. çözüm olarak bence her ikisiylede konuşun konuyu uzatmayın ama arkadaşınıza karşı kesinlikle tetikte olun bence her an bi kazık yiyebilirsiniz
canım nişanlım hep der sen zor bi insansın çok inatsın sırf bu yüzden ilişkimiz çok etkileniyo farkında değil misin diye orda yanlış anlatmış olabilirim arkadaşım demesiyle demedi yani bana sadece bunu bana sürekli söylediği için "yarın öbür gün ben bak sadece ben değil arkadaşların bile senin için böyle düşünüyo dememden korktuğun için kıza bu kadar çıkıştın" dedi.. dediğin gibi kızla konuşacağım ama bi daha kolay kolay görüşebileceğimi sanmıyorum çok kırıldım çünkü bu olay yüzünden nişanlımdan neler duyduğumu, onun gözünde ne hale geldiğim ben bilirim.. nişanlıma göre uyumsuz huysuz bi kız oldum çıktım... nişanlıma da ikimiz sakinleştikten sonra neden kırıldığımı tekrar anlatacağım ister inansın ister inanmasın ona kalmış..