• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce haksız mıyım, yanlış mı yaptım?

arkadaşlığınızın derecesi nedir bilmem ama bence arkadaşınız fesatlık yapıp ortalığı kızıştırmış kaçış, dediğiniz kadar sizin iyiliğinizi istese arabadan indiğinde başka binince başka konuşmazdı, ama benim burda takıldığım nişanlınızın sonradan "bak arkadaşın bile böyle diyo senin için" diyebilmesi, daha yeni tanıdığı bi arkadaşınızın lafıyla nişanlısına zor insan unvanını yapıştırması hiç hoş değil. çözüm olarak bence her ikisiylede konuşun konuyu uzatmayın ama arkadaşınıza karşı kesinlikle tetikte olun bence her an bi kazık yiyebilirsiniz

canım nişanlım hep der sen zor bi insansın çok inatsın sırf bu yüzden ilişkimiz çok etkileniyo farkında değil misin diye orda yanlış anlatmış olabilirim arkadaşım demesiyle demedi yani bana sadece bunu bana sürekli söylediği için "yarın öbür gün ben bak sadece ben değil arkadaşların bile senin için böyle düşünüyo dememden korktuğun için kıza bu kadar çıkıştın" dedi.. dediğin gibi kızla konuşacağım ama bi daha kolay kolay görüşebileceğimi sanmıyorum çok kırıldım çünkü bu olay yüzünden nişanlımdan neler duyduğumu, onun gözünde ne hale geldiğim ben bilirim.. nişanlıma göre uyumsuz huysuz bi kız oldum çıktım... :14: nişanlıma da ikimiz sakinleştikten sonra neden kırıldığımı tekrar anlatacağım ister inansın ister inanmasın ona kalmış..

Böyle dansöz arkadaşlardan nefret ederim ben, arkadaşlığınızı bir daha gözden geçirin, sizin o anda ki hatanız, arkadaşınız nişanlınızın yanında öyle söylediğinde az önce nişanlım arabadan indiğinde farklı bir görüş bildirmiştin bu kadar ani mi değişiyor kararların dememeniz. Hiç tahammülüm yok böyle mikser insanlara...Hiç...

ben de öyle düşünüyorum nişanlım buna inanmıyo ama ben arkadaşım dediğim insandan sürekli beni onaylamasını beni övmesini beklemem aksine hatam varsa uyarsın ki ben de kendimi düzelteyim bu sonuçta bana iyilik olur hatamı söylemesi.. ama dediğin gibi beni nişanlıma karşı doldurup nişanlımın karşısında da beni kötü bi huyumu üstüne basa basa söylemesi çok kırdı beni.. bi de bikaç kere dedi ben bozulduğumu belli ettiğim halde ya ama zordur yasemin çocukken de böyleydi şimdi de böyle ne yapalım vs.. sanki ne yaptıysam ona.. :14: bi de onun üstüne o gittikten sonra nişanlım bana bağırdı bi ton yaptığının farkında mısın bencilsin işte ök...lük ediyosun kız ne dedi sanki doğruları söyledi öyle mi davranılır bilmem ne diye bi ton bağırdı çağırdı... ben de anlattım neye bozulduğumu ama gel de nişanlımı inandır ona göre kız bana zordur yasemin dediği için nişanlımla yarın öbür gün kavga ettiğimde bak arkadaşın bile diyo sen zorsun derim diye bozuldun sen ben bilmiyo muyum deyip durdu nişanlım...:14:

Gerçek arkadaş başkalarının yanında övmeli, başbaşayken sövmeli...Kısacası bu :31:

bence sen haklısın.
arkadaşınla ilişkini gözden geçir derim yada en azından mesafe koy

aynen öyle.. ben de eskisi gibi olamam istesem bile artık... bu mesafe ister istemez girecek aramıza... :19:

Böyle dansöz arkadaşlardan nefret ederim ben, arkadaşlığınızı bir daha gözden geçirin, sizin o anda ki hatanız, arkadaşınız nişanlınızın yanında öyle söylediğinde az önce nişanlım arabadan indiğinde farklı bir görüş bildirmiştin bu kadar ani mi değişiyor kararların dememeniz. Hiç tahammülüm yok böyle mikser insanlara...Hiç...

evet o konuda çok haklısın ama benim en kötü tarafım sinirlendiğimde gözüm hiçbişe görmez hiçbişe düşünemez olurum, mantığım falan uçar gider o yüzden o anda aklıma gelmedi işte söyleyemedimmm... :44::50:

Gerçek arkadaş başkalarının yanında övmeli, başbaşayken sövmeli...Kısacası bu :31:

yaa övmese bile bu şekilde yapmamalıydı bi de inan ortada bunu söyleyeceği bişe de yoktu... hani olur cidden büyük bi kavga çıkar da benim o anda yanlış bi hareketim olur ikimiz de sakinleşelim diye ikimizin hatalarını göstermeye çalışır onu anlarım da bu neydi şimdi ben anlamadım durup dururken bi de çocukken de böyleymişim ya neyimi gördün de ne anladın.. vet gerçekten zor,kaprizli ve inatçı bi kızımdır ama sevgilimle olan ilişkimde öyleyimdir naz etmeyi severim çünkü arkadaşlarımla aksine ılımlı ve objektifimdir oalbildiğince... :14: ama daha önce de dediğim gibi ufacık önemsiz bi konuda olsa eğer hatam varsa bunu bana söylesin ama bana başka sen haklısın sen paşasın sen iyisin deyip başkasının yanında hatamı yüzüme vurması çok sinirlendirdi...

1.cisi nişanlın seni zaten yeterince tanıyordur. seni yanlış tanımasın vs.. bu tarz laflar arkadaşa düşmez haddini belmek lazım. sonuçta nişanlın olduğuna göre en yakın iki insansınız zaten.
2.cisi gerçekten iki yüzlülük arkasından başka yüzüne başka yook böyle bişey..
son olarak benim yazdıklarımı dikkate almayabilirsin kıskançlıklarımı bilmeyen kalmamıştır. sadece bana göre doğruyu yazdım..

yaa övmese bile bu şekilde yapmamalıydı bi de inan ortada bunu söyleyeceği bişe de yoktu... hani olur cidden büyük bi kavga çıkar da benim o anda yanlış bi hareketim olur ikimiz de sakinleşelim diye ikimizin hatalarını göstermeye çalışır onu anlarım da bu neydi şimdi ben anlamadım durup dururken bi de çocukken de böyleymişim ya neyimi gördün de ne anladın.. vet gerçekten zor,kaprizli ve inatçı bi kızımdır ama sevgilimle olan ilişkimde öyleyimdir naz etmeyi severim çünkü arkadaşlarımla aksine ılımlı ve objektifimdir oalbildiğince... :14: ama daha önce de dediğim gibi ufacık önemsiz bi konuda olsa eğer hatam varsa bunu bana söylesin ama bana başka sen haklısın sen paşasın sen iyisin deyip başkasının yanında hatamı yüzüme vurması çok sinirlendirdi...

Kesin kesin, hemen arkadaşlığınızı kesin... Böyle insanlara ihtiyacımız yok bizim, bize uyumlu kaprissiz pozitif insanlar gerek, hayat zaten yeterince zor ve imtihanlı :19:

1.cisi nişanlın seni zaten yeterince tanıyordur. seni yanlış tanımasın vs.. bu tarz laflar arkadaşa düşmez haddini belmek lazım. sonuçta nişanlın olduğuna göre en yakın iki insansınız zaten.
2.cisi gerçekten iki yüzlülük arkasından başka yüzüne başka yook böyle bişey..
son olarak benim yazdıklarımı dikkate almayabilirsin kıskançlıklarımı bilmeyen kalmamıştır. sadece bana göre doğruyu yazdım..

estağfurullah canım neden dikkate almayayım benim objektif görüşlere ihtiyacım var zaten her görüşe açığım... ama sana hak veriyorum sonuçta iki senedir heralde benim ne kadar zor bi insan olduğumu anlamıştır heralde bunu nişanlıma söylemek kimseye düşmez ne demek seni tanısın bilsin istedim kötü niyetle söylemedim.. ben de buna kızdım zaten hatalı olduğumu düşünüyosan yalnızken beni gaza getirmeyeceksin bana da evet nişanlın da zor bi adam ama sen de ondan farklı değilsin de en azından di mi.... arkadaşımsan bunu diyebilmelisin.. ben derim çünkü, derim ki bi daha aynı hataları yapmasın sonra mutsuz olmasın diye...

Kesin kesin, hemen arkadaşlığınızı kesin... Böyle insanlara ihtiyacımız yok bizim, bize uyumlu kaprissiz pozitif insanlar gerek, hayat zaten yeterince zor ve imtihanlı :19:

bi kere arayıp konuşacağım neden kırıldığımı söyleyeceğim ve hatta o anda o şekilde çıkıştığım için özrümü de dileyeceğim ama sonrası olmayacak artık bi daha kolay kolay görüşebileceğimi sanmıyorum... Allah göstermesin önemli bişe olur konuşur,arar sorarım ama o kadar..

konu aldatmaya geldi demişsin yani konuyu özellikle arkadaşın açmadı, ayrıca ben kötü niyetten ziyade biraz korumacılık sezdim, nişanlının zor olduğuna kanaat getirmiş bak jasmine de kolay lokma değil ayağını denk al gibilerinden, bende en yakın arkadaşımın sevgilisinden pek hazetmezdim kızı aşağıladığını düşünürdüm, hep birlikteyken arkadaşıma köpek demeye getiren atasözleri falan kullanırdı
bizim kız evlenmeyi çok istiyodu çeyizlik tabak çanak falan bakıyodu sevgiliside herşeye ona ne gerek var buna ne gerek var falan diyodu, naza çekiyodu adam kendini, bana döndü dedi ki x'te benden sonra çeyiz yapmaya başladı, bende dedimki, valla x her zaman meraklıdır böyle şeylere bi kızı bin kişi ister bir kişi alır sen olmazsın başkası olur çeyiz her zaman lazım
şimdi ben burda araları açılsın diye mi konuşmuş oldum, arkadaşımı savundum onu yücelttim

arkadasın resmen arayı fıtıllemiş bence artık temellı uzak dur ondan ısın kotusu nısanlında ne dedı kız sımdı dıye savunmusya bu durum dahada vahım geldı bana

nişanlınla kız arkadaşını yan yana getirme canım.. boş yerede kendini üzme..arkadaşınada bişey den bahsetme bence çünkü o ne yaptığının farkında ve senin kırıldığınında farkında.. art niyeti yoksa arkadaşın sana dönecektir

35 yıllık hayatımda öğrendiğim temel şeylerden biri ; ilişkine arkadaşlarını karıştırmamak ve onları hep bir mesafede tutmaktır. Abla tavsiyesi, arkadaşların karıştığı ilişkiler çarşafa dolanır, toplayamazsın bir daha. Nişanlınla olan mesafeleri hep koru, nişanlınla arkadaşının, seninle ilgili konuşacak hiç bir şeyi olamaz.

konu aldatmaya geldi demişsin yani konuyu özellikle arkadaşın açmadı, ayrıca ben kötü niyetten ziyade biraz korumacılık sezdim, nişanlının zor olduğuna kanaat getirmiş bak jasmine de kolay lokma değil ayağını denk al gibilerinden, bende en yakın arkadaşımın sevgilisinden pek hazetmezdim kızı aşağıladığını düşünürdüm, hep birlikteyken arkadaşıma köpek demeye getiren atasözleri falan kullanırdı
bizim kız evlenmeyi çok istiyodu çeyizlik tabak çanak falan bakıyodu sevgiliside herşeye ona ne gerek var buna ne gerek var falan diyodu, naza çekiyodu adam kendini, bana döndü dedi ki x'te benden sonra çeyiz yapmaya başladı, bende dedimki, valla x her zaman meraklıdır böyle şeylere bi kızı bin kişi ister bir kişi alır sen olmazsın başkası olur çeyiz her zaman lazım
şimdi ben burda araları açılsın diye mi konuşmuş oldum, arkadaşımı savundum onu yücelttim

sen arkadaşını korumuşsun,burada konu sahibi bozulduğunu belli etiği halde arkadaşı konuşmasına devam etmiş,aynı şey değil:34:

kızlar günaydın... dün bi arkadaşımla buluşup sinemaya gittik çıkışta da nişanlımla buluştuk, nişanlım arkadaşımı da eve bırakmayı teklif etti neyse bırakırken konu erkeklerin aldatmasına falan geldi bunlar konuşuyo kız ben kabullenmem erkek de aldatmamalı diyo nişanlım haklısın ama erkeklerin tamamına yakınında bu potansiyel vardır diyofalan.. sonra benzinlikte durduk nişanlım benzin alacaktı ödemeyi yapmak için kasaya gitti bu arada arkadaşım nişanlım için ay ne kadar zor bi insan kendi dediklerini kabul ettirmeye çalışıyo valla işin zor falan dedi.. sonra neyse nişanlım geldi ben bişeler anlattım söyledim bu aldatmayla ilgili nişanlım da ya bi dinle bak ben bunu demeye çalşıyorm dedi ben de ya anlıyorum sen beni dinle dedim ben böyle deyince nişanlım iyi tamam aman sen söyle hadi dedi üstünden bikaç konuşma daha geçti sonra arkadaşım tuttu nişanlıma ee yasemin zor bi insandır sen onu böyle olduğunu bilerek nişanlanmışsın artık kabulleneceksin dedi.. ben de çok bozuldum... nişanlımın arkasından başka konuşuyo yüzüne geliyo beni kötülüyo... benim de suratım düştü demek zor bi insanım iyi bundan sonra arkadaşlıklarımı gözden geçireyim ben de dedim... belki hoş olmadı bu lafım ama çok bozuldum.. ya kızlar benim derdim beni kötülemesi vs değil madem benim hatalı olduğumu düşünüyosun nişanlım arabadan indiğinde de ki ya yasemin sen de çok uzattın çocuk yanlış bişe söylemedi falan de haksız mıyım... arabadan inerken de bana kızdın mı dedi ben de evet dedim ya yanlış anlama seni tanısın bilsin diye öyle dedim kötü niyetimden değil dedi.. ben de neyse sonra konuşuruz dedim geri bindim arabaya gittik.. tabi ondan sonra nişanlımla girdik birbirimize nasıl kabalık (burda kabalık demedi tabi bi hayvan ismi kullandı:(:(:( ) ettiğinin farkında mısın kız ne dedi ki sanki ben bilmiyorum senin şu inadını zorluğu kız da dedi ya yarın öbür gün bak arkadaşların bile böyle düşünüyo dememden korktuğun için kıza bozuldun di mi diye lafı başka yerlere götürdü... halbuki kızgınlığım kızın bi öyle bi böyle konuşmasındandı ama anlatamadım derdimi.. şimdi sizden akıl istiyorum sizce haksız mıyım yanlış mı anlamışım yanlış mı davranmışım kıza karşı fikirleriniz objektif yorumlarınız önemli ona göre kızla konuşmak istiyorum...

nişanlın seni tanısın bilsin diye söyledim diyor bide pişkin pişkin.kız arkadaşını hiç sevmedim.onamı kalmış:47:

yaptığı hoş değil ama kız ağzından kaçırmış ta olabilir o anda ya illa ki içinde fesatlık olmayabilir

Kesinlikle nisanlinla arana baskalarini sokma arkadaslarin sizin aranizda olmamali ve bunu cok deneyimlemis biri olarak soyluyorum aranizdaki sorunlari annene bile anlatma kendin cozumlemeye calis cunku gun geliyo en yakin arkadasin bile seni anlattiklarini vuruyo :(
Ve bu tarz arkadaslarimda cok oldu biraz kendini erkek tarafina yarandirmaya calisan tiplerden ve kesinlikle uzak durman gereken tiplerden tabi sana kalmis ama ipler inceldiyse birak inceldigi yerden kopsun ;)

Ay durduk yere neyin tartışması bu ?

Çok kolay görünen şeylerin bile bir zorluğu varken,çok zor birisin'' sözünün nesini yanlış anladın anlayamıyorum..

Senin için ''yasemin çok kolay birisidir '' dese ayrı bir triplere girersin , senin için''yasemin çok zor biridir''dese apayrı bir triplere girersin.

Ben o kızın yerinde olsam birdaha ne seninle ilgili bir yorumda bulunurum,nede senin nişanlınla ilgili herhangi bir yorumda bulunurum.Bence alınganlık etmişsin.

Bu tartışmayı uzatmak , senin suçun. Uzatıpta , nişanlın ile birbirinize girmeniz sizin suçunuz . Ha diyeceksin ki ; hiç mi o kızın suçu yok ?

Onunda var,bir öyle konuşup bir böylelendiği için oda suçlu . Ama senin buna kulak asıp,o kızın yüzünden kendi ilişkinde huzursuzluk yaratmak sizin açınızda hiç iyi olmamış Yasemin Abla..

ama seninki başka bi durum olmuş canım arkadaşının sevgilisi doğrudan arkadaşına laf etmiş bizim olayda genel bi konuşma yapılıyodu ne nişanlım doğrudan bana ve ilişikimize bişe dedi ne de ben... bi de arkadaşım aynen şöyle bi cümle kurdu: "yasemin çok zor bi kızdır çocukken de böyleydi sen de nişanlandığına göre onu böyle kabullenmişsin demektir" dedi sonra da arabadan inerken sadece seni doğru tanımasını istedim dedi.. ama dediğini de düşüneceğim canım çok sağol düşüncelerin ve ilgin için...

arkadasın resmen arayı fıtıllemiş bence artık temellı uzak dur ondan ısın kotusu nısanlında ne dedı kız sımdı dıye savunmusya bu durum dahada vahım geldı bana

ben üstüme düşeni yapıp o şekilde nişanlımın yanında çattığım için özrümü dileyeceğim ama bi daha görüşmeyi düşünmüyorum açıkcası... o durum benim de canımı sıktı ama nişanlım çoğunlukla başkalarını savunur haksız olup olmadığımı düşünmeden ilk çattığı benimdir...:50:

Back