- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.521
- 123
- 44
24 nerden çıktıysa oradaki tarihlerden çıkarımdı.Yumurtlamamdan 10 gün sonra cıktı yani
EvetYumurtladgiinizi nereden anlamistiniz ovulasyon testleri ile mi ?
sonuç negatif çıktı. değilmişim.Sonuç neymiş?
Canın sağolsun.sonuç negatif çıktı. değilmişim.
Canın sağolsun.
Canım düzensiz adetlerde yumurtlama dönemini nasıl hesaplayabilirizCanın sağolsun.
Ovulasyonla takip etseneCanım düzensiz adetlerde yumurtlama dönemini nasıl hesaplayabiliriz
kaç günde bir adet oluyorsın sorusuna net cevap veremediğim için hesaplayamıyorum kiOvulasyonla takip etsene
Ovulasyon test kiti var canim gebelik testi gibi ondan kullanabilirsinkaç günde bir adet oluyorsın sorusuna net cevap veremediğim için hesaplayamıyorum ki
Adetin bitince o testlere başka orda çıkar.kaç günde bir adet oluyorsın sorusuna net cevap veremediğim için hesaplayamıyorum ki
Merhabalar, aranızda geç döllenme yaşayan ve ya bununla ilgili fikri olan var mı? Geç döllenme adet gecikmesinden kaç gün sonrasında çıkar sizce?
Evet canm bende de oldu mucize gibi bişi adetimden 10 gün geçiyor kan tahlili negatif 15 gün sonrasında pozitif değişik benimdeMerhabalar, aranızda geç döllenme yaşayan ve ya bununla ilgili fikri olan var mı? Geç döllenme adet gecikmesinden kaç gün sonrasında çıkar sizce?
Belirtin var miydi canimEvet canm bende de oldu mucize gibi bişi adetimden 10 gün geçiyor kan tahlili negatif 15 gün sonrasında pozitif değişik benimde
ayy melodicim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, endişe etme sakın. Cinsiyeti öğrenince de haber ver mutlaka. Ben de bu ay denedim iki haftaya belli olur inşallah bu kez olur bakalımGeçen hafta gittim kese gorebildik bugün gıtcem kalp atışı için ama bir haftadr lekelenme var umarım sorun yoktur
Canım dün kanamam başladı düşük oldu maalesefayy melodicim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, endişe etme sakın. Cinsiyeti öğrenince de haber ver mutlaka. Ben de bu ay denedim iki haftaya belli olur inşallah bu kez olur bakalım
biz seninle yoldaş olduk bu süreçteCanım dün kanamam başladı düşük oldu maalesefRabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çok yıpratıcı süreç ama rabbim böyle uygun görmüş
Evet ya napalim verende alanda rabbim evet avakado duymuştum alayım inşallah rabbim güzel günler nasip edecek psikolojik olarak beklediğimden daha iyiyim çok şükürbiz seninle yoldaş olduk bu süreçteçok üzüldüm. Nolur kendine çok dikkat et, psikolojik ve beden sağlığını koru. Mümkünse avokado tüket rahime çok iyi geliyor, Bir daha denersin, deneriz. Aklım sende haberdar et
Durumunuz ne oldu acaba aynı durumdayım sizinleSonucuma baktım beta 2.39 pazartesi tekrar kan verip sonucumu o zaman göstermeyi düşünüyorum
Durumunuz ne oldu acaba aynı durumdayımSonucuma baktım beta 2.39 pazartesi tekrar kan verip sonucumu o zaman göstermeyi düşünüyorum
aynen öyle Melodi vardır her şer de bir hayır diyelim. Doktor bir sonraki ay hamile kalabilir misin dedi mi?Evet ya napalim verende alanda rabbim evet avakado duymuştum alayım inşallah rabbim güzel günler nasip edecek psikolojik olarak beklediğimden daha iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?