Merhaba bugün hastaneye gidecek misiniz?Canım haber verdiğin için teşekkürler ben ce de olmaz sa bir test daha yap. Ben bu sabah da idrar testi yaptım yine koca bir negatif aldım
Merhaba canım 5 şin üstü gebelik sayılıyo aslındaBeta hcg 2.39 çıktı. Eğer adet olursam kimyasal gebelik mi olur
Merhabalar bende de pcos var adet gunum 2 gun gecti ilk gun yaptigimda negatif cikmisti, sizce bi daha ne zaman tekrarlamaliyim testi? Sizde yumurtlama ne zaman olmustu biliyo musunuz?Benim 25 gün sonra çıkmıştı ama pcos rahatsızlığım var düzensiz normalde zaten
Siz kac gun sonra ogrendiniz acaba gebe oldugunuzu? Benim gecikmemin 2.gunu ama ilk gun yaptigimda negatif cikti erken gebelik testimBende gec döllenme yaşadım hatta boş gebelik kurtaj vs dediler bana sonra bebeğide gördük kalp atışınıda ama testde hemen cıktı benim ve ilk kan 3.9 du iki güne tekrarla demişti doktor 2 nin altı bekleroz dedi 26 cıkmıştı sonraki sonuc umarım sizinde yükselir 2.6 gebelik kesin var denmez ama olada bilir
Ben düzensiz olduğu için yumurtlamamı takip edemiyordum evlendim 1 ay sonra kendiliğinden olmuştu bat tarihimden 25 gün geçmişti öyle söyleyeyim 1hafta -10 gün bekle bence çünkü sonra değer yükselişi takip etmek daha stresliMerhabalar bende de pcos var adet gunum 2 gun gecti ilk gun yaptigimda negatif cikmisti, sizce bi daha ne zaman tekrarlamaliyim testi? Sizde yumurtlama ne zaman olmustu biliyo musunuz?
Kaset testlerde beta kaç olunca pozitif oluyor bilginiz var mıBen düzensiz olduğu için yumurtlamamı takip edemiyordum evlendim 1 ay sonra kendiliğinden olmuştu bat tarihimden 25 gün geçmişti öyle söyleyeyim 1hafta -10 gün bekle bence çünkü sonra değer yükselişi takip etmek daha stresli
Ben erken testle öğrenmiştim 55 beta çıkmıştı çok silik çizgiyleKaset testlerde beta kaç olunca pozitif oluyor bilginiz var mı
Teşekkür ederim fikriniz içinBen erken testle öğrenmiştim 55 beta çıkmıştı çok silik çizgiyle
Benim adetim 5 şi olmqlıydı 29 zu pozitif gördüm testdeSiz kac gun sonra ogrendiniz acaba gebe oldugunuzu? Benim gecikmemin 2.gunu ama ilk gun yaptigimda negatif cikti erken gebelik testim
Bende bugün regl oldum. Sağlık olsun canım, vardır bir zamanı17.gün gecikme cumartesi doktora gittim yine negatif ve gecikme sebebim 41 mm lik kistmiş turlusol verdi adet söktürücüye başladım
Merhaba değeriniz kaç günde arttı benim de regli tarıhım yarın bugun baktırdık kan 14,41 çıktı değerim doktor var ama çok küçük dediBende gec döllenme yaşadım hatta boş gebelik kurtaj vs dediler bana sonra bebeğide gördük kalp atışınıda ama testde hemen cıktı benim ve ilk kan 3.9 du iki güne tekrarla demişti doktor 2 nin altı bekleroz dedi 26 cıkmıştı sonraki sonuc umarım sizinde yükselir 2.6 gebelik kesin var denmez ama olada bilir
Merhaba canm iki günde bi tekrarla 2 kat artmalıMerhaba değeriniz kaç günde arttı benim de regli tarıhım yarın bugun baktırdık kan 14,41 çıktı değerim doktor var ama çok küçük dedi
Merhaba canm iki günde bi tekrarla 2 kat artmalı
Dün yaptırdık yarın yaptırsak olur mu artmış olur mu acabaMerhaba canm iki günde bi tekrarla 2 kat artmalı
Merhaba gebelik çıktı mi acaba sizde bende aynı durumdagim ilk adet günü kan verdim negatif çıktı ama bugün gecikmemin 4. GünüSiz kac gun sonra ogrendiniz acaba gebe oldugunuzu? Benim gecikmemin 2.gunu ama ilk gun yaptigimda negatif cikti erken gebelik testim
Hayır canm bu gün versen artış üze bilir 48 saatde bir yapılır yarın aynı hastanede aymı saatde verDün yaptırdık yarın yaptırsak olur mu artmış olur mu acaba
Hayır benm pozitifti yuçurtlamadam 10 gün somraSizlerin idrarda da mi negatif geliyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?