- 1 Ocak 2022
- 180
- 126
- 23
- 28
Yok hayır ben regl oldum suan reglim :)Merhaba gebelik çıktı mi acaba sizde bende aynı durumdagim ilk adet günü kan verdim negatif çıktı ama bugün gecikmemin 4. Günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayır ben regl oldum suan reglim :)Merhaba gebelik çıktı mi acaba sizde bende aynı durumdagim ilk adet günü kan verdim negatif çıktı ama bugün gecikmemin 4. Günü
Malesef bende bugün regli oldm 5 günlük bir gecikmeyleYok hayır ben regl oldum suan reglim :)
Melodi canım merhaba, durumlarımız birbirine o kadar yakınki. bende 24 Ocakta adet olmalıydım. 4 gün geçti olmadım. 14 Ocakta ilişkim oldu. yani adetime 10 gün önce. ben gün aşırı 4 kez test yaptım biri hariç hepsi negatif. Pozitif çıkan da yarım saat sonra silik bir çizgi çıktı. Geç döllenme de ilişkiden sonra en az 10-12 gün sonra kanda çıkıyor 20 gün sonra idrar testinde çıkıyormuş. Ben yarın sabah kan testi vermeye gideceğim.Merhaba kızlar adet tarihinden 9 gün önce ilişkim olmuştu adetten 7 gün önce de tesadüf ovulasyonda pik gördüm iki gün sonra covid oldugumu öğrendim o günde kan testi vermiştim gebelik için nolur nolmaz diye negatif cikti. normalde 21 ocakta adet olmam gerekiyordu çok düzenlidir gününde oluyordum normalde covidden dolayı geciktiğini düşündüm 4. Günde erken gebelik testi yaptım aşırı ince çizgi çıktı resimde belli olmuyor nerdeyse bugün sabah tekrarladım biraz daha net çıktı bu arada elimde baya kaset test olduğu için 6 tane kaset test yaptım farklı günlerde negatif çıktı bugün kaset test yaptım ilk idrarla değil ama aşırı silik çıktı ovulasyonda yapıyordum ikinci çizgi çıkmıyordu iki gündür oda net çıkıyor çalıştığım için kan veremedim bir türlü sizce var mıdır
Bu şekilde olan var mı merak ettim
papatya canım ne yaptın pozitif döndü müAdetim 6 gün gecikti. 3 gün önce kan testi negatif. Bugün idrar testi negatif çıktı. Normalde en fazla 2 gün gecikirdi acaba varmıdır gec döllenme olabilir mi çok ümitlendim bu ay
Melodi canım merhaba, durumlarımız birbirine o kadar yakınki. bende 24 Ocakta adet olmalıydım. 4 gün geçti olmadım. 14 Ocakta ilişkim oldu. yani adetime 10 gün önce. ben gün aşırı 4 kez test yaptım biri hariç hepsi negatif. Pozitif çıkan da yarım saat sonra silik bir çizgi çıktı. Geç döllenme de ilişkiden sonra en az 10-12 gün sonra kanda çıkıyor 20 gün sonra idrar testinde çıkıyormuş. Ben yarın sabah kan testi vermeye gideceğim
Merhaba canım seninde bu şekilde silik mi idrarda bnm 6. Günde biraz daha koyu olduğu için bu hafta kan verme imkanım yok işyerinden dolayı sonucunu alınca yazar mısınMelodi canım merhaba, durumlarımız birbirine o kadar yakınki. bende 24 Ocakta adet olmalıydım. 4 gün geçti olmadım. 14 Ocakta ilişkim oldu. yani adetime 10 gün önce. ben gün aşırı 4 kez test yaptım biri hariç hepsi negatif. Pozitif çıkan da yarım saat sonra silik bir çizgi çıktı. Geç döllenme de ilişkiden sonra en az 10-12 gün sonra kanda çıkıyor 20 gün sonra idrar testinde çıkıyormuş. Ben yarın sabah kan testi vermeye gideceğim.
Bak canım fotoğraf ekledim. Artı olunca hamilesin demek, artıyı oluşturan yatay çizgi bir saat sonra çıktı ama. Bunu iki gün önce yaptım. Bugün de dijital olanından yaptım. Negatif. Baktım olacak gibi değil bunu düşünmekten işime odaklanamıyorum sabah erkenden gidip kan vereceğim. Sonucu mutlaka yazarım. ama dediğim gibi döllenme geç olduğu için idrarda çıkmıyor olabilir. Ben de çok ümitlendim. İnşallah olırMerhaba canım seninde bu şekilde silik mi idrarda bnm 6. Günde biraz daha koyu olduğu için bu hafta kan verme imkanım yok işyerinden dolayı sonucunu alınca yazar mısın
Hayırlısı olsun inşallah bu hangi marka test degisikmis bayaBak canım fotoğraf ekledim. Artı olunca hamilesin demek, artıyı oluşturan yatay çizgi bir saat sonra çıktı ama. Bunu iki gün önce yaptım. Bugün de dijital olanından yaptım. Negatif. Baktım olacak gibi değil bunu düşünmekten işime odaklanamıyorum sabah erkenden gidip kan vereceğim. Sonucu mutlaka yazarım. ama dediğim gibi döllenme geç olduğu için idrarda çıkmıyor olabilir. Ben de çok ümitlendim. İnşallah olır
clear blue, çok önerilen bir markaHayırlısı olsun inşallah bu hangi marka test degisikmis baya
Melodi canım günaydın ben bugün sabah kan verdim ve sonuç negatif. Doktora acaba çok mu küçük o yüzden mi kan değerlerine yansımamış dedim hayır imkansız gebe değilsiniz dedi. Sen naptın var mı bi gelişmeMerhaba canım seninde bu şekilde silik mi idrarda bnm 6. Günde biraz daha koyu olduğu için bu hafta kan verme imkanım yok işyerinden dolayı sonucunu alınca yazar mısın
Aynı durumları yaşamışız, benimde 5 gün gecikmem vardı bugün kan verdim sonuç negatifMerhaba kızlar adet tarihinden 9 gün önce ilişkim olmuştu adetten 7 gün önce de tesadüf ovulasyonda pik gördüm iki gün sonra covid oldugumu öğrendim o günde kan testi vermiştim gebelik için nolur nolmaz diye negatif cikti. normalde 21 ocakta adet olmam gerekiyordu çok düzenlidir gününde oluyordum normalde covidden dolayı geciktiğini düşündüm 4. Günde erken gebelik testi yaptım aşırı ince çizgi çıktı resimde belli olmuyor nerdeyse bugün sabah tekrarladım biraz daha net çıktı bu arada elimde baya kaset test olduğu için 6 tane kaset test yaptım farklı günlerde negatif çıktı bugün kaset test yaptım ilk idrarla değil ama aşırı silik çıktı ovulasyonda yapıyordum ikinci çizgi çıkmıyordu iki gündür oda net çıkıyor çalıştığım için kan veremedim bir türlü sizce var mıdır
Bu şekilde olan var mı merak ettim
Ben daha veremedim canım haftaya kadar veremicem testte takip edeyim kaset teste çıkmayıp sonra silik çıkması umutlandırdı biraz ama yinede kan testini görmek gerekMelodi canım günaydın ben bugün sabah kan verdim ve sonuç negatif. Doktora acaba çok mu küçük o yüzden mi kan değerlerine yansımamış dedim hayır imkansız gebe değilsiniz dedi. Sen naptın var mı bi gelişme
Derincim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Düzensiz adet olan kişilerin yumurtlama dönemleri de belli olmayınca zor oluyor maalesefBenim de regl geçtikten 7 gün sonra filan ovulasyon testinde çıkmıştı.Evde test vardı öylesine yapayım dedim umudum da hiç yoktu bir baktım kopkoyu iki çizgi
Aminn.Allahim isteyen herkese nasip etsin inslalah.Benim oyle bir sorunum yoktu.O yüzden sıkıntı olmadı.Derincim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Düzensiz adet olan kişilerin yumurtlama dönemleri de belli olmayınca zor oluyor maalesef
Adet gecikmemde 24 gün sonra mı idrarda çıktı?Benim adetim 5 şi olmqlıydı 29 zu pozitif gördüm testde
Sonuç neymiş?Melodi canım merhaba, durumlarımız birbirine o kadar yakınki. bende 24 Ocakta adet olmalıydım. 4 gün geçti olmadım. 14 Ocakta ilişkim oldu. yani adetime 10 gün önce. ben gün aşırı 4 kez test yaptım biri hariç hepsi negatif. Pozitif çıkan da yarım saat sonra silik bir çizgi çıktı. Geç döllenme de ilişkiden sonra en az 10-12 gün sonra kanda çıkıyor 20 gün sonra idrar testinde çıkıyormuş. Ben yarın sabah kan testi vermeye gideceğim.
Yumurtlamamdan 10 gün sonra cıktı yaniAdet gecikmemde 24 gün sonra mı idrarda çıktı?
Yumurtladgiinizi nereden anlamistiniz ovulasyon testleri ile mi ?Yumurtlamamdan 10 gün sonra cıktı yani