- 12 Şubat 2025
- 28
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi neseli1234
-
Gebelik var. İkinci testimde çıktı. Reglimin geçmesini bekliyorum kan vermek için.sonuç nedir var gibi çünkü
hayırlı olsunGebelik var. İkinci testimde çıktı. Reglimin geçmesini bekliyorum kan vermek için.
Teşekkür ederimhayırlı olsun
İşe başlamayı düşünüyordum ve 11 aydir deniyorduk yine yoktur diyerek test yaptım pozitif olunca kan verdim insalah yükselirBen sırf bu durum olmasın diye hala kan vermedim. Regl günümün geçmesini bekliyorum. Yeni olduğu için değer bu şekildedir. Hayırlı olsun hamileliğiniz
İnşallah. Gözünüz aydın.İşe başlamayı düşünüyordum ve 11 aydir deniyorduk yine yoktur diyerek test yaptım pozitif olunca kan verdim insalah yükselir
Bu sabah ilk idrarla yaptım çizgide koyulaşma var mı diye çok şükür biraz daha koyulasmis gibi geldi bana bugün kan verecem bakalım değerim de yükselmiş miİnşallah. Gözünüz aydın.
Ben de bu sabah yeniden yaptım. Cumartesi yapmıştım öncekini 3-4 gün bekleyip yapınca daha net belli oluyor koyulaşma. Sonucu bize de yazın. Dua ediyorum sizin için deBu sabah ilk idrarla yaptım çizgide koyulaşma var mı diye çok şükür biraz daha koyulasmis gibi geldi bana bugün kan verecem bakalım değerim de yükselmiş mi
Bence de koyulasmis birazBu sabah ilk idrarla yaptım çizgide koyulaşma var mı diye çok şükür biraz daha koyulasmis gibi geldi bana bugün kan verecem bakalım değerim de yükselmiş mi
Çok şükür sonuç çıktıBence de koyulasmis biraz
Tebrik ederim. Artışı beklerken kendinizi çok yormayın. Hayırlı olsunÇok şükür sonuç çıktı
Saat 10 da yine kan verdik yine değere bakılacak 1 saate çıkacak inşallah güzel yükselmiştirTebrik ederim. Artışı beklerken kendinizi çok yormayın. Hayırlı olsun
İnşallah. Sonuç ne oldu ?Saat 10 da yine kan verdik yine değere bakılacak 1 saate çıkacak inşallah güzel yükselmiştir
Evet bende merak ettim değerinizi benimde 35 çıktı adetim geçti 5-6 gün kadar tabi çok düzensiz pcos var umarım güzel artarİnşallah. Sonuç ne oldu ?
İnşallah. Sonuç ne oldu
Pazartesi günü 6.9 Çarşamba günü 30.3 bugün 52.23 çıktı artışı normalmi sizceİnşallah. Sonuç ne oldu ?
Benim adete 4 gün var bugün 52.23 çıktıEvet bende merak ettim değerinizi benimde 35 çıktı adetim geçti 5-6 gün kadar tabi çok düzensiz pcos var umarım güzel artar
Ben çok fazla kan vermediğim için o artış olayını bilmiyorum hiç. Ama iyidir sanırım. Suan önemli olan kesenin oluşması ve kalp atışı. 5.6. ve 7.haftalar yani. Ben şuan beklemedeyim.adet günümü 1 hafta geçince muayeneye gidecem kese oluşmuş olursa görmek için.Benim adete 4 gün var bugün 52.23 çıktı
İnşallah iyidirBen çok fazla kan vermediğim için o artış olayını bilmiyorum hiç. Ama iyidir sanırım. Suan önemli olan kesenin oluşması ve kalp atışı. 5.6. ve 7.haftalar yani. Ben şuan beklemedeyim.adet günümü 1 hafta geçince muayeneye gidecem kese oluşmuş olursa görmek için.
Stres yapmayın bu süreçte. Fazla düşünmeyin o değerleri. Mutlu yaşayınİnşallah iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?