- 12 Şubat 2025
- 27
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi neseli1234
-
Teşekkür ederim. Bir kaç gün sonra tekrar edeceğim. Hayırlısı olsun. Acaba başka yorum yapan olur mu? Merakla bekliyorum.Bence yok gibi ya
Bir de bunun yanında göğüs ağrısı kasık ağrısı batmalar ve sarı akıntı var. İnşallah hamileyimdir. Dua edin kızlar.Bence yok gibi ya
Çok hafif bir gölge görüyorum gibi ama benim ne zaman böyle çıksa adet oldum o yüzden bir şey diyemiyorum umarım vardırMerhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk kez üye oldum ve soru sormak istiyorum. 8 yıllık evliyim bir kızım var. Yumurtlamam 11 gün önce oldu ve o günü değerlendirdik. Şuan bat a 9 gün var bugün dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Sanki hayali bir çizgi var gibi geldi ama emin olamadim. Yorumunuzu merak ediyorum. İyi akşamlar.
Ay inşallah dediğiniz gibi olur. Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de gölge görür gibi olunca acaba hayal mi dedim. Çok erken zamanda yaptım aslında testi. Şuan silik görünürse ilerde de güzel çıkabilir. Hayırlısı ya. Umutlanmayim diyorum ama insan çocuk isteyince hep böyle oluyor. Testi yenilediğimde durumumu güncellerim. :)Çok hafif bir gölge görüyorum gibi ama benim ne zaman böyle çıksa adet oldum o yüzden bir şey diyemiyorum umarım vardır
Gölge gibi var gördüm ben 2 gün sonra tekrar edin testiMerhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk kez üye oldum ve soru sormak istiyorum. 8 yıllık evliyim bir kızım var. Yumurtlamam 11 gün önce oldu ve o günü değerlendirdik. Şuan bat a 9 gün var bugün dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Sanki hayali bir çizgi var gibi geldi ama emin olamadim. Yorumunuzu merak ediyorum. İyi akşamlar.
Ay hadi İnşallah. Teşekkür ederim yorumunuz için. Tekrar edince tekrar yazacağımGölge gibi var gördüm ben 2 gün sonra tekrar edin testi
Canım eğer 11 gün önce yumurtladıysan bat 9 gün sonra olmaz ki. Yumurtlamadan sonra genel olarak 14. Gün adet olunur. O şekilde hesapla. Çizgiye gelicek olursak bende birşey göremedim üzgünümMerhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk kez üye oldum ve soru sormak istiyorum. 8 yıllık evliyim bir kızım var. Yumurtlamam 11 gün önce oldu ve o günü değerlendirdik. Şuan bat a 9 gün var bugün dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Sanki hayali bir çizgi var gibi geldi ama emin olamadim. Yorumunuzu merak ediyorum. İyi akşamlar.
Genelde öyle ama ovulasyon testi kullanıyorum. Genelde regl bitimi bir kaç gün içinde yumurtlama oluyor. O yüzden öyle yazdım. Olsun güzel yorumunuz için teşekkür ederim. En iyisi bir kaç gün daha dayanıp yeniden test yapmak.Canım eğer 11 gün önce yumurtladıysan bat 9 gün sonra olmaz ki. Yumurtlamadan sonra genel olarak 14. Gün adet olunur. O şekilde hesapla. Çizgiye gelicek olursak bende birşey göremedim üzgünüm
Canım lütfen sabah ilk çişinle dene testi en güvenilir sonuç o zaman çıkıyor.Bu testte gebelik görünmüyor.Ama gebelik belirtilerin varsa arayla tekrarla testiTeşekkür ederim. Bir kaç gün sonra tekrar edeceğim. Hayırlısı olsun. Acaba başka yorum yapan olur mu? Merakla bekliyorum.
Çok hafif silik çizgi var erken şuan biraz bekleyin benim testime benziyor ilk yaptığıma ama hamilelik oldu ama düşük yaptım bu hafta inşallah vardır bebisinizMerhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk kez üye oldum ve soru sormak istiyorum. 8 yıllık evliyim bir kızım var. Yumurtlamam 11 gün önce oldu ve o günü değerlendirdik. Şuan bat a 9 gün var bugün dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Sanki hayali bir çizgi var gibi geldi ama emin olamadim. Yorumunuzu merak ediyorum. İyi akşamlar.
Teşekkür ederim. Evet akşam denedim gün içinde çalıştığım için. 2 test daha aldım bugün. Bir kaç gün sonra sabah yapacağım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Canım lütfen sabah ilk çişinle dene testi en güvenilir sonuç o zaman çıkıyor.Bu testte gebelik görünmüyor.Ama gebelik belirtilerin varsa arayla tekrarla testi
Allah gönlüne göre versin inşallah istediğin sonucu alırsın hayırlısıylaTeşekkür ederim. Evet akşam denedim gün içinde çalıştığım için. 2 test daha aldım bugün. Bir kaç gün sonra sabah yapacağım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Ay çok geçmiş olsun. İnşallah vardır ve Rabbim size de nasip eder yeniden. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Çok hafif silik çizgi var erken şuan biraz bekleyin benim testime benziyor ilk yaptığıma ama hamilelik oldu ama düşük yaptım bu hafta inşallah vardır bebisiniz
Amin. İnşallah.Allah gönlüne göre versin inşallah istediğin sonucu alırsın hayırlısıyla
Bak aynı çizgiler inşallah sen güzel haberler verirsin bize de haber ver lütfenAy çok geçmiş olsun. İnşallah vardır ve Rabbim size de nasip eder yeniden. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim amin hepimize nasip etsin inşallahAy çok geçmiş olsun. İnşallah vardır ve Rabbim size de nasip eder yeniden. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Ay evet gerçekten aynı durum. Tabi haber vereceğim son durumu. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.Bak aynı çizgiler inşallah sen güzel haberler verirsin bize de haber ver lütfen
Dikkat et sakin yorma kendini bol bol dinlen yinede inşallah vardır bebisAy evet gerçekten aynı durum. Tabi haber vereceğim son durumu. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?