- 12 Şubat 2025
- 28
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi neseli1234
-
3 u 10 gece aradım cikmamistiAra sıra kontrol edin genelde 1 saatte çıkıyor sonuçlar fazla söylüyorlar genelde saati . Yani bizim hastanelerde genelde böyle oluyor 1 saat diyorlar 40 dakikada falan çıkıyor mesela
Bakabileceğiniz bi internet siteleri yok mu ? Değeri size telefondan söylemezler herhalde gidip mi alacaksınız sonuçları3 u 10 gece aradım cikmamisti
Evet gidip Alaçam sadece sonucumun çıktığını söylüyorlar telefondaBakabileceğiniz bi internet siteleri yok mu ? Değeri size telefondan söylemezler herhalde gidip mi alacaksınız sonuçları
Az kalmış zaten hadi hayırlı haberler alın bize de yazınEvet gidip Alaçam sadece sonucumun çıktığını söylüyorlar telefonda
Ay inşallah dua edin lütfen çok istiyorumAz kalmış zaten hadi hayırlı haberler alın bize de yazın
Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin size ve tüm isteyenlereAy inşallah dua edin lütfen çok istiyorum
Canım hamilesin hayırlı olsunBanada yardımcı olur musunuz bu sabah beybitaym yaptım pozitif gördüm emin olmak için prediktor 6 gün önce olandan aldım ondada ikinci çizgi çıktı heyecandan gidip kan verdim sonuç bekliyorum testlerime bakarmisiniz içimde şüphe var kan sonucu çıkmadığı için
Ay inşallah 15 dk sonra sonucumu Alaçam dua edin lütfenCanım hamilesin hayırlı olsunSağlıcaklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah isteyen herkeseAllah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin size ve tüm isteyenlere
Aldınız mııAy inşallah 15 dk sonra sonucumu Alaçam dua edin lütfen
5 dk varacam alacamAldınız mıı
Aldınız mıı ben de burda meraklandım5 dk varacam alacam
7.2 çok yeni bir gebelik 2 günde bir takip dedi doktorAldınız mıı ben de burda meraklandım
Regline daha varmış düşük çıkması çook normalHanımlar sonucum 7.2 doktor çok yeni bir gebelik 2 gün sonra kan ver yada regil günün geçsin öyle ver dedi reglima 1 hafta var ve bu değer 1 haftada yükselir dedi
Ay hadi hayırlı olsuuun güzelce artar değerin inşallah7.2 çok yeni bir gebelik 2 günde bir takip dedi doktor
Ay inşallah ama ben bu beybi taym ve prediktor testlerin bu kadar hassas olacağını bilmezdimAy hadi hayırlı olsuuun güzelce artar değerin inşallah
Ay evet bak o da var bu kadar az bi değeri baya göstermiş testteAy inşallah ama ben bu beybi taym ve prediktor testlerin bu kadar hassas olacağını bilmezdim
Hala ellerim titriyo yaAy evet bak o da var bu kadar az bi değeri baya göstermiş testte
Ben sırf bu durum olmasın diye hala kan vermedim. Regl günümün geçmesini bekliyorum. Yeni olduğu için değer bu şekildedir. Hayırlı olsun hamileliğiniz7.2 çok yeni bir gebelik 2 günde bir takip dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?