- 12 Şubat 2025
- 28
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi neseli1234
-
İnşallah bebiş seninledir canımGenelde öyle ama ovulasyon testi kullanıyorum. Genelde regl bitimi bir kaç gün içinde yumurtlama oluyor. O yüzden öyle yazdım. Olsun güzel yorumunuz için teşekkür ederim. En iyisi bir kaç gün daha dayanıp yeniden test yapmak.
Amin canım. İnşallah.İnşallah bebiş seninledir canımAllah gönlüne göre versin
Ben gördüm ikinci çizgiyi bir kaç gün sonra yine tekrarlayıp koyulaşmasını takip edebilirsin. Rabbim gönlüne göre versin inşallahMerhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk kez üye oldum ve soru sormak istiyorum. 8 yıllık evliyim bir kızım var. Yumurtlamam 11 gün önce oldu ve o günü değerlendirdik. Şuan bat a 9 gün var bugün dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Sanki hayali bir çizgi var gibi geldi ama emin olamadim. Yorumunuzu merak ediyorum. İyi akşamlar.
İnşallahBir de bunun yanında göğüs ağrısı kasık ağrısı batmalar ve sarı akıntı var. İnşallah hamileyimdir. Dua edin kızlar.
Ben sanki bir gölge gördümMerhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk kez üye oldum ve soru sormak istiyorum. 8 yıllık evliyim bir kızım var. Yumurtlamam 11 gün önce oldu ve o günü değerlendirdik. Şuan bat a 9 gün var bugün dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım. Sanki hayali bir çizgi var gibi geldi ama emin olamadim. Yorumunuzu merak ediyorum. İyi akşamlar.
Ben sanki bir gölge gördüm
İnşallah kızlar. Hala yeni test yaptım yarın sabah ya da cumartesi sabah yapacağım. Sonucu paylaşırımBen gördüm ikinci çizgiyi bir kaç gün sonra yine tekrarlayıp koyulaşmasını takip edebilirsin. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yaz ama unutmaİnşallah kızlar. Hala yeni test yaptım yarın sabah ya da cumartesi sabah yapacağım. Sonucu paylaşırım
Ben göremiyorum çizgi? Kan verdiniz mi acabaBen gördüm ikinci çizgiyi bir kaç gün sonra yine tekrarlayıp koyulaşmasını takip edebilirsin. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Hayır vermedim. Önce testte çıksın öyle kan vermeye gidecem. Hastane bize baya uzak çalıştığım için zaman bulamiyorum fazla.Ben göremiyorum çizgi? Kan verdiniz mi acaba
Yeniden test yaptım. Hamileyim galibaYaz ama unutma
Yeniden test yaptım. Hamileyim galiba
Amin canım. Çok teşekkür ederimÇok sevin Allah hayırlısıyla kucağınıza alıp mutlu huzurlu bir şekilde buyutmenizi nasip etsin
Banada yardımcı olur musunuz bu sabah beybitaym yaptım pozitif gördüm emin olmak için prediktor 6 gün önce olandan aldım ondada ikinci çizgi çıktı heyecandan gidip kan verdim sonuç bekliyorum testlerime bakarmisiniz içimde şüphe var kan sonucu çıkmadığı içinGölge gibi var gördüm ben 2 gün sonra tekrar edin testi
Pozitife testlerinizBanada yardımcı olur musunuz bu sabah beybitaym yaptım pozitif gördüm emin olmak için prediktor 6 gün önce olandan aldım ondada ikinci çizgi çıktı heyecandan gidip kan verdim sonuç bekliyorum testlerime bakarmisiniz içimde şüphe var kan sonucu çıkmadığı için
Buda kaset test 1 saat önce yaptım bunudaPozitife testleriniziki farklı marka yaptığınız için bence kan testiniz de pozitif çıkacaktır zaten ikinci yaptığınız test çok güzel
Görünmüyor kaset testinizin görseli ama kaç testiniz ne zaman çıkacakBuda kaset test 1 saat önce yaptım bunuda
Saat 4 te çıkar dediler 2 de verdim kanıGörünmüyor kaset testinizin görseli ama kaç testiniz ne zaman çıkacak
Ara sıra kontrol edin genelde 1 saatte çıkıyor sonuçlar fazla söylüyorlar genelde saati . Yani bizim hastanelerde genelde böyle oluyor 1 saat diyorlar 40 dakikada falan çıkıyor meselaSaat 4 te çıkar dediler 2 de verdim kanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?