Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim evlenceğim erkek kesinlikle
Benim aynım olmamalı ki birbirimizi tamamlayalım aklinialirimsmile
Öyle çok pısırık olmamalı bana asla söz geçiremez kaydirigubbakcemile3
Utanmamalı ben hiç utanmam çünkü :kedi:
Benden maddi yada eğitim olarak elbette yüksek olmalı ezilmemek adına :1ninca:
Öyle palavra atmamalı gerçekçi olmalı
Verdiği sözü kesinlikle yerine getirmeli tutamıycağı şeylere de evet dememeli :jeyyar:
uzun lafın kısası Hakan gibi olmalı :asigim:
hakan beyle mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan
Kültürlü ve ciddi anlamda iyi bir isi olan erkek ile evlenir! Isi olmasi bir cok sorunun üstesinden gelir! Bekarken maddiyat mühimsenmez cok fazla ama evlenince, sorumluklar farkli yöne savruluyor...dolayisiyla maddiyatada önem vermek gerek kesinlikle!
Para hersey degil tabiki ama hayati kesinlikle kolaylastiriyor ve ister istemez bir ihtiyac!!
hak veriyorum size bende bu yüzden evlilik konusunda kararsizim evlendigim kisi icin benim su anki alisik oldugum konumumdan vaz gecmek zor geliyor acikcasi evlenincede calismak yerine cocugum olsun istiyorum yani ben bunlar olmiycaksa neden evleniyim böyle derkende yas geciyor gidiyor iste
Bende buna katılmıyorum
Siz aşık olduğunuz sevdiğiniz için evlenmelisiniz.
EVleniyim dayayım sırtımı birine ondan sonrası beni ilgilendirmez her ay bana 300*500 versin Bide çocuk yapalım ohhhhhh buda bana saçma lmaz:
herhalde gercekten sevsem oda olurdada cok sevmedgim icin olsa gerek kimseye sirtimi dayamiyorum sadece bana sirtini dayayan birisi olmasini istemiyorum yanlis anlamissin cocuk meselesine gelincede sanirim her bayan bir gün anne olmak ister
Benim evlenceğim erkek kesinlikle
Benim aynım olmamalı ki birbirimizi tamamlayalım aklinialirimsmile
Öyle çok pısırık olmamalı bana asla söz geçiremez kaydirigubbakcemile3
Utanmamalı ben hiç utanmam çünkü :kedi:
Benden maddi yada eğitim olarak elbette yüksek olmalı ezilmemek adına :1ninca:
Öyle palavra atmamalı gerçekçi olmalı
Verdiği sözü kesinlikle yerine getirmeli tutamıycağı şeylere de evet dememeli :jeyyar:
uzun lafın kısası Hakan gibi olmalı :asigim:
ne güzel aradığını bulmuşşun darısı bizim başımıza hayırlısı ıle:1hug: