Sizce Esra Erol mu yoksa Zuhal Topal mı?izdivaç kimde seyredilir kızlar?

Zuhal topal tabikide.esra erol bana çok itici sevimsiz geliyoor.ama zuhal topalı seyrederken hem gülüyorum hem kadın alımlı yani baktırıyoooo kendine tam hatun maşallah ben bayan halimde seyrediyorum güzelliğini erkekler gözlerini kırpmıyosa inanırım yani :60::60::60::60: Seviyorum onu onun sayesinde izdivaç programı seyrediyorum :60::60::60::60::60::60::60:.
Bu arada bir kübra:37: Var o programda onada gıcık oluyorum ewlenemedi beğenemedi gitti birini:37:

Çalıştığım için çok fazla takip edemiyorum ama zuhal bana daha samimi geliyor.
Kadın programda hem eğleniyor hem eğlendiriyor.

arada bir denk geldimi seyrediyorum

zuhal topal bana ciddiyetsiz geliyor alakasiz yerlerde espiriler yapiyor v.s.a sürekli espiri bayiyor evlilik programinda :37:

esra erol diyorum ben mütevazi samimi dürüst gayetde basarili

su gibi var çok seviyeli ve gerçekten evlenmek isteyenler geliyor,meşhur olmak isteyenler değil...
insan merak ediyor uyumlular mı?insanlara ait dramlar var daha önceki eşleriyle aileleriyle ilgili

bırakın böyle saçma sapan programları izlemeyi
bunların sizlere kattığı ne var allah aşkına...

ben esra erolu çok sveiyorum ya çok şirin geliyo bana işinide gereçkten hakkını vererek yaptığını düşünüyorum.sevmeyende svende illaki olacak bu tarz programları.

Kesinlikle Zuhal Topal

tabisiiii esra erol zaten önce o başladı diğerleri taklit ama seçenekte su gibi olmalıydı..şahsen ben onları izliyorum daha seviyeli geliyor

Zuhal Topal:24:
işe oyunculuğunuda katıyo izlemesi daha keyifli oluyo:34:
gerçi ben çalıştığım için izleyemiyorum ama geçen izinliydim gayet eğlenceli programı:16:

Zaten çalışıyorum seyretme imkanım yok, kırk yılda bir izinde falan denk gelirse, sırf geyik olsun diye bakarım. Zuhal topala dayanmak mümkün değil bence, acayip yapmacık, oyunculuğunuda sevmiyorum çok itici geliyor bana. Esra bu işte daha iyi , foxdakini de beğeniyorum ben. Daha düzeyli gibi sanki.

tabiki zuhal topal.kadın kendini kaptırıyor,çok doğal,daha güler yüzlü.mesela o yaptığı hint dansı müthiş saçmaydı ama çok eğlenceliydi.sonradan kendisi bi programda izlediğinde o da yaptığı bu hareketlere anlam verememiş gülmüştü.

esra daha oturaklı,bazen bazı şeyleri yadırgayıp kendisiyle dalga geçildiğini sanıyor.hafif paranoyak bence.

Back