Sizce Esra Erol mu yoksa Zuhal Topal mı?izdivaç kimde seyredilir kızlar?

Ikisinde de seyredilmez. Ben Seren Seregil'le olani izliyorum. :9:

:36:ay kime sorsan seyretmiyo zaten e o zaman kim izliyo da bu kadar tutuyo bu programlar =) şimdi o saatlerde televizyonlarda hiç ama hiçbir şey olmadığından mecbur gözümüz bir tanesine takılıyo. hoş bende çok beğendiğimden, çok kaliteli bulduğumdan izlemiyorum hiçbir şey olmadığı için izliyorum ama izlemiyorum da demiyorum. muhakkak bir iki kere falan izlemiştir herkes. sanırım çok basit ve ayrıca komik bulduğumuzdan kendimize izlemeyi yakıştıramıyor ve izlemiyoruz diyoruz yani en azından ben öyle diyorum çevremdekilere =) illa da bir karşılaştırma yaptırmak gerekirse esrayı tercih ederim bir nebze daha kaliteli :14:

Tabikide ZUHAL TOPAL :)

okuldan geldiğimde o saatte izlicek başka bişey olmadığı için izleyenlerdenim ben ama zuhal daha iyi.
Esra Erol çok yapmacık sadece para için yapıyor bunu çok belli. tabi zuhalde öyle ama esra çok ne bilim sahtekar gibi ya yapmacık kısacası. çok yalaka aynı zamanda öyle yani. ekranlardan izlediğim kadarıyla pek sıcak bulmuyorum onu. yapmacık ve ekranlara oynadığı belli. Zuhalde tabi para için yapıyo ama ne biliyim o daha sıcak sanki :)

karşılaştırma bile yapılamaz !
zuhal topal kimmiş gitsin oyunculuğunu yapsın esra erolu değil kendine dizilerde verilen rollleri oynası ..birinin çakması olmak kötü bir durum olsa gerek ...

Tabikide ZUHAL TOPAL :)

okuldan geldiğimde o saatte izlicek başka bişey olmadığı için izleyenlerdenim ben ama zuhal daha iyi.
Esra Erol çok yapmacık sadece para için yapıyor bunu çok belli. tabi zuhalde öyle ama esra çok ne bilim sahtekar gibi ya yapmacık kısacası. çok yalaka aynı zamanda öyle yani. ekranlardan izlediğim kadarıyla pek sıcak bulmuyorum onu. yapmacık ve ekranlara oynadığı belli. Zuhalde tabi para için yapıyo ama ne biliyim o daha sıcak sanki :)

kesinlikle katılıyorum birde esra erol neden sürekli yere oturuyor belki de yerlerde yatıyordur da ben görmüyorum o kısımlarını:))) zuhal topal komik geliyo bana çok eğleniyorum çok gülüyorum onu izlerken...:)):66:

kesinlikle katılıyorum birde esra erol neden sürekli yere oturuyor belki de yerlerde yatıyordur da ben görmüyorum o kısımlarını:))) zuhal topal komik geliyo bana çok eğleniyorum çok gülüyorum onu izlerken...:)):66:

ahahah aynen. zuhal bide oyuncu oldugu icin daha yetenekli bu iste. esra atv'ye gectikten sonra bozdu kendini. paraya tapanlardan ve şöhreti bulunca kendini bozanlrdan oldu yada evlendikten sonra mı demeliyim :D neyse kısacası sonradan bozdu kendini öyle yada böyle :D

Önceden seyretmezdim.Sacde evlilik programı diye.
Ama o saatlerde başka bişey olmayınca mecburen bakıyorum.
Ama Esrayı tek geçerim bu alemde.
O yaştaki bu doğru düşünce ve bu olgunluk beni hayran bıraktırıyor kendisine.
Zuhal Topala gelince,pek bir laubali buluyorum .
Ciddiyetten eser yok.
Gelenlerle dalga geçiliyor..
Pek sevemedim o programı doğrusu....

ben esrada nıyeyse sıkılıyorum ,dalgasına ızledıgım ıcın zuhalı daha cok sevıyorum espirik kadın:60::60:

Esra da hep locadakilerin kavgasi ,dedikodusu programin formati degisti.eskiden esrayi izliyordum simdi zuhal topali izliyorum.daha kaliteli ,kimseyi kirmiyor gerektiginde insiyatifini kullaniyor kendini ve ailesini ovmuyor .kimseye ders vermiyor.bence zarif bir hanimefendi...

kesinlikle esra erol işni adam akıllı yapıyoo zuhakinki soytarı dolu saçma sapan izlerken midem kalkıyoo. oyuzden bakmıyorum 3 dakika sonra bayıyo. ama esra erol cok samimi :78:

Back