Sizce Esra Erol mu yoksa Zuhal Topal mı?izdivaç kimde seyredilir kızlar?

Esra Erol'u seyretmeyi tercih ederim..Çok doğal..Eğlenceli..Neşeli..:lepi:

vallahi hanımlar bana da ayda 140 milyar maaş versinler bende çıkar şaklabanlık yaparım yanlışmıyım:dance::dance:

hiç birini seyretmiyorum. bir ara şööyle bakayım dedim. meraktan.. zor dayandım. hele esra. bu kadar,basit, avam hareketler olmazlar.konuşma tarzıda. ıyyyyy.
hoş bu tarz programları sevmiyorum. o da ayrı.[/QUOT

aynen katiliyorum esra erol da cok kendini begenmis bir hava var sanki cok guzelmis gibi hic ama hic sevmiyorum begenmiyorum cok itici geliyor zuhal ona on basar fakat bu tur programlari sevmemde izlememdekafamçokkarıştı

zuhal topalin yüz mimiklerine cok sinir oluyorum sevemedim gitti kadini....esra daha bi sempatik ....

hiç birini seyretmiyorum. bir ara şööyle bakayım dedim. meraktan.. zor dayandım. hele esra. bu kadar,basit, avam hareketler olmazlar.konuşma tarzıda. ıyyyyy.
hoş bu tarz programları sevmiyorum. o da ayrı.[/QUOT

aynen katiliyorum esra erol da cok kendini begenmis bir hava var sanki cok guzelmis gibi hic ama hic sevmiyorum begenmiyorum cok itici geliyor zuhal ona on basar fakat bu tur programlari sevmemde izlememdekafamçokkarıştı

Tam tersine esra kendinle hep dalga geçer..Çarpık bacaklıyım kepçe kulaklıyım..Sabah beni görseniz korkarsınız diye..Hiç kendini beğenmiş havası görmedim..Kendinle dalga geçmesi beni çok güldürüyomirmirmirmir

Tam tersine esra kendinle hep dalga geçer..Çarpık bacaklıyım kepçe kulaklıyım..Sabah beni görseniz korkarsınız diye..Hiç kendini beğenmiş havası görmedim..Kendinle dalga geçmesi beni çok güldürüyomirmirmirmir

son cümle bana ait değil. ilk cümle benim. yanlışlık olmasın. alıntı yaparken karışmış. galiba:))

okypete kullanıcısından alıntı
hoş bu tarz programları sevmiyorum. o da ayrı

buraya kadar benim yazım.

izlemiyorum izdivaç programlarını ne izliycek vaktim ne de tahammülüm var...
zapinglerde bile dayanamıyorum.
zuhal topal tiyatro kökenli biri ..iyi bir oyuncu farklı tarz şeyler yapsa hoş olurdu ..
ama para her kapıyı açıyor.

hepside saçmalığın daniskası bencee alsanaalsanasmile

Back