Sizce Esra Erol mu yoksa Zuhal Topal mı?izdivaç kimde seyredilir kızlar?

ikisini de sevmem, bu tarz programları da pek izlemiyorum ama bazen işim yoksa "Su Gibi" ye bakıyorum....Songül Karlı ve Uğur Aslan bu işte çok başarılılar bence, antipatik değiller en azından....

ikiside cok yapmacik hele esra erolu hic sevmiyorum
bi ara atilmisti star dan kanallarda aglayip geziyordu simdi atv ye gecti aglamasi felan kalmadi

bende esra erolu çok beğeniyorum.severek izliyorum valla.zuhal topalıda severim ama proğramda çok beğenmiyorum.

Esra erol tabikide.:lepi:
Zuhal topalı hiç beğenmiyorum,insanları güldüreyim derken abuk subuk hareketler,mimikler yapıyor,ağzı ayrı dili ayrı oynuyor...sempatiksalakcinnişakkıdı
Yamuk yamuk ifadeler vede antipatik........
şakkıdı

esra erol ilk cıktıgında sevmiştim
ama şuan cok yapmacık geliyor bana
zorla gülümsüyor sanki
aslaa izlemiyorum onu.

zuhal topalıda cevahirin hatrına izliyom

evet ilk başlarda esra erol iyi yapıyordu... ama su gibi her zaman iyiydi... bu işi ciddiyetine uygun ve de dozunda eğlenceli yapıyorlar... zuhal topaldan bahsetmeye gerek bile yok :)

Esra Erol'u sevmem. Hele o tv'de aglayip duygu somuruleri filan yapinca hepten gozumden dustu.
Zuhal Topal' da cok sov yapiyor, her programinda konuk kovmalar, azarlamalar filan, hepten isin dozunu kacirdi.
O yuzden ben ikisini de begenmiyorum sunucu olarak.

zuhal topalın milleti güldürmek için 10 yaşındaki çocuk tavırlarına gıcık oluyorum
esra erolda yapmacığın teki
yani hiçbirini izlemem :1closedeyes:

ikisinide izlemiyorum bir iki kere programlarda rast geldim bazı goruntuleri gordumde iyikide izlemiyorum hele esra erol kendini ne sanıyorsa bi ara birini kovuyordu iyice abarttılar

ikisinide izlemiyorum bir iki kere programlarda rast geldim bazı goruntuleri gordumde iyikide izlemiyorum hele esra erol kendini ne sanıyorsa bi ara birini kovuyordu iyice abarttılar

Zuhal Topal kaç kere kovdu bile insanlarıohaoldumsmile

izlemiyorum. Süslenip püslenip çıkıyorlar tüm şebekliklerini sergiliyorlar. Bir gün ersaya bir günde zuhala baktım. Ayy TV den nefret ettim sayelerinde ..

ikisini de sürekli izlemiyorum

ama Esra Erol' un küçük Gülben Ergen olduğunu düşünüyorum :)

haliyle hiç hoşlanmıyorum

Zuhal Topal'ı da beğenmiyorum ama Esra'dansa Zuhal daha iyi bence

esra erol bencede çok yapmacık.eğer yapmacık olmasaydı güler yüzü en ufak bi aksilikte asılmazdı.hemen çirkefleşiyor.hiç profesyonel değil.zuhal i izlerdim.ta ki bi programında bi aksilik olmuş.oda konukları çıkardı somurtuk bi şekilde ondan da soğudum bu ne diye..ama ikisinden illaki biri olacaksa zuhal derim çünkü esra gülben ergenin taklidi..ayrıca evlenme programı yapmış kendi birlikte yaşadığı adamı evliliğe ikna edemiyor.bu nasıl birşey?o yüzden yine zuhal diyorum

esra erol bilmemki pek eğlenemiyorum onunla.ha bu arada.son zamanlarda şarkı filan söylemeye heveslendi.dikkatimden kaçmadı:kahve:transfer olmayı düşünüyor galiba.:teytey:...zuhal çok eğlenceli kadın.keyif alıyorum izlerken:dance:

çok düşündüm karar veremedim. demek ki al birin vur ötekine.
zuhal topalın bu programı yapacağını duyunca çok şaşırmıştım hiç yakıştıramadım hala da öyle. ne gerek var bırak bir kişi yapıyor işte diğerinin üzerine yapıştı zaten. ben esra erolun esra cehyan gibi yaptığı programın formatı dışında başka bir program yapmayı beceremeyip 3-5 seneye kadar ekranlara veda edeceğini düşünüyorum ( ya da umut ediyorum diyeyim)
özellikle şu neslişahı tv ekranında koruyormuş gibi görünüp ,kendine rakip programa karşı bir koz olarak kullanabileceği bir reyting malzemesi olarak gördüğünü düşünüyorum.

Back